Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

tol

Well-Known Member
@tol συγνώμη αλλά αυτό το λες εσύ φίλε tol και δεν ειρωνευομαι . Από την στιγμή που ο γιατρός έχει κόσμο ( έχει μεγάλη ζήτηση) θα έχει και την τιμή που θέλει... Υπάρχουν κατηγορίες πελατών και ο γιατρός στοχεύει στην καλύτερη κατηγορία που θεωρεί ο ίδιος ότι θέλει να συνεργαστεί μαζί τους!
Φιλε Bill, αληθινη τρελα για αυτο που προσφερεις ειναι κατι αναλογο με αυτο που θα σου αφηγηθω στην παρακατω αληθινη ιστορια...

Καπου, καποτε, καποιος φιλολογος διορισμενος σε απομακρυσμενο χωριο της Αρκαδιας, επειδη ειχε "τρελα" με το λειτουργημα και επειδη συναισθανοταν την οικονομικη κατασταση των γονεων της περιοχης, για δυο ολοκληρα χρονια αφιερωνε τα απογευματα του παραδιδοντας ΑΜΙΣΘΙ ιδιαιτερα μαθηματα στους μαθητες του Λυκειου....μονο και μονο επειδη ειχε τρελα, επειδη ηθελε να χαρακτηριζεται ο καλυτερος φιλολογος που διδαξε στο Λυκειο, επειδη ικανοποιουταν με το χαμογελο των μαθητων και την ευγνωμοσυνη των γονιων μετα τις επιτυχιες στις εξετασεις.

Αυτη ειναι αληθινη τρελα, φιλε Bill.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bill1991

Active Member
@manly_Man υποστηρίζω ότι θεωρώ καλό και σωστό.Η άποψη μου είναι πως ο γιατρός αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή και έγραψα και άλλες 2 επιλογές που έχω δει ωραία πράγματα!

vlafo

Well-Known Member
@vlafo αν πιστεύεις ότι ο Lorenzo σε εμπνέει , νιώθεις ασφάλεια και θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις εκεί πρέπει να πας! Προσπαθώ να μιλήσω ευγενικά,δεν καταλαβαίνω τις επιθέσεις σου στο γιατρό '' 5 τρίχες στο κεφάλι'' και "στον πρώτο που θα βρω"...δεν γίνεται ο γιατρός σου στο 1 ευρώ να σε εμπνέει αλλά στα 2 όχι...είναι επέμβαση χειρουργείο πάμε εκεί που νιώθουμε σιγουριά και ασφάλεια... Εγώ έχω δει ωραία πράγματα και από τον κύριο Τιρκαλα και από την Κύπρο... Φίλε μου έχεις επιλογές όλοι έχουν και κάνουν το καλύτερο για τους ίδιους.
Bill μάλλον έχεις μπερδευτεί.
Ο Lorenzo όλους τους εμπνέει απλά δεν μπορούνε να πάνε λόγω οικονομικής αδυναμίας και είναι κατανοητό.
Έχω και εκεί τις ενστάσεις μου για την τιμή αλλά κάνω πίσω γιατί απλά είναι τοπ.
Όπως ο καθένας στον τομέα του δικαιούται να παίρνει όσα θέλει εκεί το δέχεσαι .
Δεν λες ποτέ γιατί η Ferrari κοστίζει τόσα ?
Επειδή βλέπω υποστηρίζεις πολύ το γιατρό και εγώ επίσης τον έχω εκθειάσει πολλές φορές,δεν προβαίνω σε σχόλια προσωπικά αλλά μιλάω γενικά για τον τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στον πελάτη και η τιμή προφανώς και είναι βασικότατη παραμέτρος που δείχνει πως σε βλέπει ο άλλος απέναντι του.
Οι επιλογές να'σαι σίγουρος είναι πολλές.

@Bill1991 μπας κ εχεις κανονισει κ εσυ καμια MET με τον γιατρο; και γιαυτο ανελαβες τον ρολο της υπερασπισης (γιατι για τον Aldo, το ειχα υποψιαστει οτι καποια σχεση θα εχει με την κλινικη, λογω του οτι υποστηριζε τον γιατρο πριν μας παρουσιασει την σημερινη μεταμοσχευση) ; :p
Πάντως κ αυτός μπήκε στο φόρουμ λίγες μέρες μετά τον γιατρό κ έγινε ο πιο φανατικός υποστηρικτής του

manly_Man

Well-Known Member
Πάντως κ αυτός μπήκε στο φόρουμ λίγες μέρες μετά τον γιατρό κ έγινε ο πιο φανατικός υποστηρικτής του
Το επιασες το νοημα φιλε μου! Ακριβως αυτο! Οποιος υποστηριζει πολυ καποιον σιγουρα κατι τρεχει απο πισω...τα εχουμε ξαναδει αυτα τα σκηνικα.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φιλε Bill, αληθινη τρελα για αυτο που προσφερεις ειναι κατι αναλογο με αυτο που θα σου αφηγηθω στην παρακατω αληθινη ιστορια...

Καπου, καποτε, καποιος φιλολογος διορισμενος σε απομακρυσμενο χωριο της Αρκαδιας, επειδη ειχε "τρελα" με το λειτουργημα και επειδη συναισθανοταν την οικονομικη κατασταση των γονεων της περιοχης, για δυο ολοκληρα χρονια αφιερωνε τα απογευματα του παραδιδοντας ΑΜΙΣΘΙ ιδιαιτερα μαθηματα στους μαθητες του Λυκειου....μονο και μονο επειδη ειχε τρελα, επειδη ηθελε να χαρακτηριζεται ο καλυτερος φιλολογος που διδαξε στο Λυκειο, επειδη ικανοποιουταν με το χαμογελο των μαθητων και την ευγνωμοσυνη των γονιων μετα τις επιτυχιες στις εξετασεις.

Αυτη ειναι αληθινη τρελα, φιλε Bill.

Αυτό που περιγράφεις είναι μάλλον αλτρουισμός σε συνδυασμό με την τρέλα και την αγάπη για το αντικείμενο. Μπορεί κάλλιστα κάποιος να είναι τρελός και παθιασμένος με αυτό που κάνει (άπειρα παραδείγματα) και να επιδιώκει να μεγιστοποιήσει το κέρδος του χωρίς φυσικά να βλάπτει και κάποιον.

Bill1991

Active Member
@tol έχω μια παρόμοια ιστορία ο καθηγητής φυσικής του λυκείου μου έκανε μαθήματα στο σπίτι του 4 ώρες την εβδομάδα και μας έπαιρνε 2 ευρώ την ώρα όταν οι άλλοι καθηγητές μας έπαιρναν από 8-15 την ώρα και όποτε μας κράταγε παραπάνω επειδή δεν διαβάζαμε το μάθημα τελείωνε 10:30 το βράδυ και μας κράταγε μέχρι τις 12 χωρίς να παίρνει κάτι έξτρα επειδή είχε τρέλα και γουσταρε ( από το Πάσχα μέχρι τις πανελλαδικές κάθε μάθημα ήταν 1,5 ώρα παραπάνω! έγραψα 19,5 γενικής και 17 κατεύθυνση ! Ο καθηγητής διάλεγε τους μαθητές γιατί όλοι ήθελαν να κάνουν εκεί ιδιαίτερα αλλά έπαιρνε τον μισθό του από το σχολείο και ήταν πολύ πλούσια η οικογένεια του ...Θα πρέπει να ξέρουμε όλες τις παραμέτρους σε τέτοια παραδείγματα tol αλλά και πάλι εγώ του είμαι ευγνώμων για όσα μου πρόσφερε

tol

Well-Known Member
Αυτό που περιγράφεις είναι μάλλον αλτρουισμός σε συνδυασμό με την τρέλα και την αγάπη για το αντικείμενο. Μπορεί κάλλιστα κάποιος να είναι τρελός και παθιασμένος με αυτό που κάνει (άπειρα παραδείγματα) και να επιδιώκει να μεγιστοποιήσει το κέρδος του χωρίς φυσικά να βλάπτει και κάποιον.
Η σχεση τρελας και παθους με το αντικειμενο, φιλε CVIAL, δεν ειναι απροσωπη. Προϋποθετει και τη συμμετοχη του δεκτη, αυτου που εμπλεκεται με το αντικειμενο.

Τι εννοω;

Ο φιλολογος της παραπανω ιστοριας θα μπορουσε να ικανοποιησει την τρελα και το παθος με την προσωπικη ενασχοληση με τη μορφωση, κλεισμενος στο σπιτι του και απολαμβανοντας την μακαριοτητα της γνωσης.

Ομως αυτο, φιλε CVIAL, δεν ειναι αληθινη τρελα.

Χωρις την εμπλοκη, χωρις την ικανοποιηση και του δεκτη (στην προκειμενη περιπτωση των μαθητων, γονιων) δεν ειναι τρελα.

Με παρομοιο τροπο...ενας γιατρος, αν ειναι πραγματικα παθιασμενος με αυτο που κανει, αυτο που σταθμιζει/υπολογιζει περισσοτερο δεν ειναι το προσωπικο κερδος, αλλά η ικανοποιηση των πελατων με τη λιγοτερη οικονομικη επιβαρυνση για αυτους.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το επιασες το νοημα φιλε μου! Ακριβως αυτο! Οποιος υποστηριζει πολυ καποιον σιγουρα κατι τρεχει απο πισω...

Το σωστό θα ήταν όποιος υποστηρίζει κάποιον τυφλά, αναιτιολόγητα, χωρίς επιχειρήματα και με προφανές ώφελος. Το να έχεις προτίμηση και να την υπερασπίζεις με επιχειρήματα σε κάνει πιθανώς καλό ή και κακό οπαδό.

Bill1991

Active Member
@manly_Man γιατί δεν μιλάς συγκεκριμένα τι υποστήριξα που δεν θα έπρεπε; Εγώ έχω κράξει μόνο την LP κανέναν άλλο... φέρε παραδείγματα !! Ότι είμαι φανατικός υποστηρικτής είμαι αλλά έχω γράψει και έχω κάνει like σε σχόλια σε κάποιες περιπτώσεις που θεωρώ πως κάποιοι ασθενείς του γιατρού χρειάζονται άλλη μια μμ για να δείξουν τέλειοι... τώρα άντρα φέρε μου τα στοιχεία

tol

Well-Known Member
@tol έχω μια παρόμοια ιστορία ο καθηγητής φυσικής του λυκείου μου έκανε μαθήματα στο σπίτι του 4 ώρες την εβδομάδα και μας έπαιρνε 2 ευρώ την ώρα όταν οι άλλοι καθηγητές μας έπαιρναν από 8-15 την ώρα και όποτε μας κράταγε παραπάνω επειδή δεν διαβάζαμε το μάθημα τελείωνε 10:30 το βράδυ και μας κράταγε μέχρι τις 12 χωρίς να παίρνει κάτι έξτρα επειδή είχε τρέλα και γουσταρε ( από το Πάσχα μέχρι τις πανελλαδικές κάθε μάθημα ήταν 1,5 ώρα παραπάνω! έγραψα 19,5 γενικής και 17 κατεύθυνση ! Ο καθηγητής διάλεγε τους μαθητές γιατί όλοι ήθελαν να κάνουν εκεί ιδιαίτερα αλλά έπαιρνε τον μισθό του από το σχολείο και ήταν πολύ πλούσια η οικογένεια του ...Θα πρέπει να ξέρουμε όλες τις παραμέτρους σε τέτοια παραδείγματα tol αλλά και πάλι εγώ του είμαι ευγνώμων για όσα μου πρόσφερε
Φιλε Bill, θελεις μηπως να μας πεισεις οτι ο κ. Αναστασακης δεν ειναι πλουσιος, οπως ο κσθηγητης φυσικης σου;
Εχει οικονομικα προβληματα και γι' αυτο θελει να μεγιστοποιησει το κερδος του;

Δεν το νομιζω. Δε νομιζω οτι χρεωνοντας 2 ευρω το graft θα επεφταν τα καραβια του εξω. Μπορει να μην αγοραζε φεραρι, αλλα σιγουρα θα κυκλοφορουσε με mercedes.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bill1991

Active Member
@tol εγώ αναφέρομαι στο παράδειγμα σου,ο γιατρός δεν έχω ιδέα τι κάνει στην ζωή πέρα από τις μμ και είμαι πραγματικά περίεργος που μπαίνει και μας απαντάει μία το βράδυ

manly_Man

Well-Known Member
@manly_Man γιατί δεν μιλάς συγκεκριμένα τι υποστήριξα που δεν θα έπρεπε; Εγώ έχω κράξει μόνο την LP κανέναν άλλο... φέρε παραδείγματα !! Ότι είμαι φανατικός υποστηρικτής είμαι αλλά έχω γράψει και έχω κάνει like σε σχόλια σε κάποιες περιπτώσεις που θεωρώ πως κάποιοι ασθενείς του γιατρού χρειάζονται άλλη μια μμ για να δείξουν τέλειοι... τώρα άντρα φέρε μου τα στοιχεία
φιλε bill, μπηκες λιγο μετα τον γιατρο στο φορουμ και ξαφνικα εγινες ο πιο φανατικος θαυμαστης του. Επισης μας ελεγες οτι "τάχα" ησουν απο παλια στο φορουμ αλλα τωρα τυχαια ειπες να μπεις να γινεις ενεργος...ολα αυτα μου προξενουν αμφιβολιες για το τι ειδους σχεση μπορει να έχεις με την κλινικη.

Bill1991

Active Member
@manly_Man πρώτη φορά μπήκα στο φόρουμ την περίοδο της μμ του dimitri στον Βεκρη είδα το πανηγύρι και είπα να μην πάρω μέρος... από εκεί και πέρα αφού είσαι έξυπνος φίλε τεκμηρίωσε μου τις υπόνοιες ... ξέρεις μπορώ και εγώ να κάνω πολιτική και μπορώ να ρίξω λάσπη σε σένα και την προσωπικότητα σου

tol

Well-Known Member
Εγώ εκπλήσσομαι που κανεις δεν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η δότρια έχει σχεδόν ήδη κλείσει με την λήξη της επέμβασης...
Κανείς δεν ασχολήθηκε με το ΠΩΣ γίνεται να ειναι τόσο μικρές οι τομές, κανείς δεν ασχολήθηκε με το τι εργαλείο χρησιμοποιήθηκε...
Κανείς δεν ασχολήθηκε με σχεδισμός, πυκνότητες, διαχείρηση δότριας...
Νόμιζα ότι αυτα ενδιαφέρουν το φόρουμ.
Με μέλη "γνωστες" ή στα αγγλικά educated patients.
Εγω με αυτο το σκεπτικό ποστάρω και πιστεψτε με έχω ασχοληθεί πολλές ωρες για να ποσταρω περιστατικά που θα είναι
ενδιαφέροντα και μοναδικά.
Ειλικρινα, θλίβομαι να υποβιβάζεται η προσπάθεια μου σε επίπεδο Skroutz.gr....
Φυσικά αυτο ειναι δικό μου πρόβλημα.
Κυριε Αναστασακη, νομιζω οτι ειστε λιγο αδικος.
Ολοι οσοι γραφουμε αυτη τη στιγμη στο συγκεκριμενο νημα, εμμεσως, πλην σαφως, αναγνωριζουμε την ανωτεροτητα σας εναντι των εγχωριων κλινικων/γιατρων.

Προσωπικα γιατι νομιζετε οτι θεωρησα δικαιη τιμη τα 2 ευρω; Γιατι απλουστατα θεωρω οτι σε συγκριση με τους Ελληνες (π.χ με τον κ. Βεκρη που χρεωνει 1,3 ευρω) ειστε πολυ καλυτερος και πρεπει να χρεωνετε παραπανω τις υπηρεσιες σας.

Το "παραπανω" ομως, κυριε αξιοτιμε Κωνσταντινε, νομιζω οτι θα πρεπει να κινειται σε λογικα πλαισια, λαμβανοντας υποψη και την οικονομικη κατασταση των πολιτων της χωρας που εργαζεστε.

Αυτο σχολιαζουμε...οχι τις αναμφισβητητες ικανοτητες σας. Καλο βραδυ να εχετε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η σχεση τρελας και παθους με το αντικειμενο, φιλε CVIAL, δεν ειναι απροσωπη. Προϋποθετει και τη συμμετοχη του δεκτη, αυτου που εμπλεκεται με το αντικειμενο.

Τι εννοω;

Ο φιλολογος της παραπανω ιστοριας θα μπορουσε να ικανοποιησει την τρελα και το παθος με την προσωπικη ενασχοληση με τη μορφωση, κλεισμενος στο σπιτι του και απολαμβανοντας την μακαριοτητα της γνωσης.

Ομως αυτο, φιλε CVIAL, δεν ειναι αληθινη τρελα.

Χωρις την εμπλοκη, χωρις την ικανοποιηση και του δεκτη (στην προκειμενη περιπτωση των μαθητων, γονιων) δεν ειναι τρελα.

Με παρομοιο τροπο...ενας γιατρος, αν ειναι πραγματικα παθιασμενος με αυτο που κανει, αυτο που σταθμιζει/υπολογιζει περισσοτερο δεν ειναι το προσωπικο κερδος, αλλά η ικανοποιηση των πελατων με τη λιγοτερη οικονομικη επιβαρυνση για αυτους.

Εξαρτάται πως προσδιορίζεις την τρέλα. Προσωπικά έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που είχαν πάθος και τρέλα με το αντικειμενό τους, μεγαλούργησαν, πήγαν την επιστήμη παραπέρα και ήταν πανάκριβοι στις υπηρεσίες τους. Πολλές φορές μπορεί να προσέφεραν αφιλοκερδώς ή να έκαναν και αγαθοεργίες ή να ήταν πολύ καλοί και large με το προσωπικό τους. Δεν υπάρχει μόνο ένα μοντέλο ηθικής ιδιαίτερα όταν έχεις επιχείρηση.

manly_Man

Well-Known Member
@manly_Man πρώτη φορά μπήκα στο φόρουμ την περίοδο της μμ του dimitri στον Βεκρη είδα το πανηγύρι και είπα να μην πάρω μέρος... από εκεί και πέρα αφού είσαι έξυπνος φίλε τεκμηρίωσε μου τις υπόνοιες ... ξέρεις μπορώ και εγώ να κάνω πολιτική και μπορώ να ρίξω λάσπη σε σένα και την προσωπικότητα σου
δεν κρινεται η προσωπικοτητα φιλε εδω αλλα οι "ιδιατερες συμπαθειες"....εμενα δεν θα με δεις να υποστηριζω κλινικες γιατι δεν εχω καποιο οφελος ουτε συμφερον οποτε δεν θα το κανω...το μονο που με νοιαζει ειναι να υπαρχει μια σωστη σχεση μεταξυ τιμων-υπηρεσιων, δηλαδη αναλογες υπηρεσιες στις αναλογες τιμες και οχι υπερκοστολογημενες, και αυτο ειναι υπερ ολων των φορουμιτων...οποιος αντιδρα σε αυτο τοτε κατι μου βρωμαει και θα το πω.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Εξαρτάται πως προσδιορίζεις την τρέλα. Προσωπικά έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που είχαν πάθος και τρέλα με το αντικειμενό τους, μεγαλούργησαν, πήγαν την επιστήμη παραπέρα και ήταν πανάκριβοι στις υπηρεσίες τους. Πολλές φορές μπορεί να προσέφεραν αφιλοκερδώς ή να έκαναν και αγαθοεργίες ή να ήταν πολύ καλοί και large με το προσωπικό τους. Δεν υπάρχει μόνο ένα μοντέλο ηθικής ιδιαίτερα όταν έχεις επιχείρηση.
Αναμφιβολα εχεις δικιο σε αυτο, φιλε CVIAL....

Αλλά επιτρεψε μου προσωπικα να προτιμω και να ακολουθω παντα το δευτερο μοντελο ηθικης...αυτων που προσφερουν τις υπηρεσιες τους με γνωμονα οχι το κερδος, αλλά την ικανοποιηση των αποδεκτων του εργου τους.

Μπλουζα