Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

ΛΕΣ

Active Member
Στο σαιτ παιδια εχει καταλογο με τα κοστη δινεις ενα email και στα στελνουν .

Συνημμένα

• 1597269322448.png
    1597269322448.png
    213.8 KB · Προβολές: 169

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bill1991

Active Member
@manly_Man ούτε νευριασμένος είμαι μαζί σου ούτε τίποτα , έχουμε άλλη φιλοσοφία σέβομαι την δικιά σου και εσύ πρέπει να σέβεσαι την δική μου εσύ βλέπεις τιμή- υπηρεσίες εγώ βλέπω αποτέλεσμα... βέβαια θα ήθελα να δω τις " 5 τρίχες " που έγραψες έχω λάθος @tol @CVIAL @tasos33 @aeratos28 ίσως είμαι βλάκας θέλω να μου ανοίξεις τα μάτια...η τιμή δεν με νοιάζει μία! ούτε οι υπόνοιες σου αλλά θέλω να δω τις "5 τρίχες"

manly_Man

Well-Known Member
Στο σαιτ παιδια εχει καταλογο με τα κοστη δινεις ενα email και στα στελνουν πριν 2 χρονια που τα ειχα δει ηταν 1,7 με fut και 2,2 με fue αν θυμαμαι καλα. Τα λεω με μια μικρη επιφυλαξη και σε καμια περιπτωση δεν ειμαι σιγουρος. Επισης σημερα μπορει να εχουν αλλαξει δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου μπορειτε ολοι να μπειτε στο σαιτ και να δειτε μονοι σας.
οχι ρε εχουν αλλαξει μετα απο 2 χρονια..δεν στελνει τιποτα αμα βαλεις το email εκει.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αναμφιβολα εχεις δικιο σε αυτο, φιλε CVIAL....

Αλλά επιτρεψε μου προσωπικα να προτιμω και να ακολουθω παντα το δευτερο μοντελο ηθικης...αυτων που προσφερουν τις υπηρεσιες τους με γνωμονα οχι το κερδος, αλλά την ικανοποιηση των αποδεκτων του εργου τους.

Περί αυτού ουδεμία αντίρρηση.

• Like
Reactions: tol

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Aldo, από αύριο αυτά «τα ιατρικά», σήμερα έχει ρουλέτα και πλήθος αγριεμένο για πονταρίσματα. Μην ξενερώσουμε.

kharmacoma

Well-Known Member
Προσωπικά έχω αναφέρει ότι στο σύνολο της δουλειάς του ο Αναστασάκης είναι η καλύτερη επιλογή στην εγχώρια αγορά πάντα.
Μιλάμε για το τώρα το 2020 γιατί αν με ρώταγες το 2015 θα σου έλεγα άλλα.
Και με βάση και κριτήριο πως τα πραγματικά αποτελέσματα που ποστάρονται είναι αληθινά.
Γιατί ανεξάρτητα δεν έχουμε ακόμα δει.

Το στήσιμο το σωστό αν θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος στην ελληνική αγορά που το έχει δηλώσει όχι άμεσα αλλά προκύπτει πολύ εύκολα αυτό,δεν θα έπρεπε να τιμολογεί πάνω από 2€.
Θεωρώ αυτή θα έπρεπε να είναι η πλέον ορθολογική τιμή και συνυπολογίζω όλους τους παράγοντες και παραμέτρους που μπαίνουν μέσα σε μια μμ.

Μία κλινική που θεωρητικά πρέπει να έχει πάνω από 300 περιστατικά το χρόνο και από αυτά βλέπεις 5-10 επιτυχημένα τα θεωρώ μικρό ποσοστό για ασφαλές συμπέρεσμα. Μπορεί πραγματικά ο Δρ. Αναστασάκης να είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Απλά θεωρώ πολύ μικρό το δείγμα που έχουμε δει σε σχέση με το σύνολο της δουλειάς του οπότε και παλι έχω τις αμφιβολίες μου. Βέβαια άλλοι γιατροί δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να βάλουν έστω και ενα περιστατικό τους.

vlafo

Well-Known Member
Μία κλινική που θεωρητικά πρέπει να έχει πάνω από 300 περιστατικά το χρόνο και από αυτά βλέπεις 5-10 επιτυχημένα τα θεωρώ μικρό ποσοστό για ασφαλές συμπέρεσμα. Μπορεί πραγματικά ο Δρ. Αναστασάκης να είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Απλά θεωρώ πολύ μικρό το δείγμα που έχουμε δει σε σχέση με το σύνολο της δουλειάς του οπότε και παλι έχω τις αμφιβολίες μου. Βέβαια άλλοι γιατροί δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να βάλουν έστω και ενα περιστατικό τους.
Τα περιστατικά δεν πρέπει να είναι πάνω από 200 το χρόνο γιατί ο γιατρός είναι μόνος του και τα κάνει σχεδόν όλα.
Χειρουργείο κάθε μέρα είναι αδύνατον να έχει.
Άρα πρέπει να έχεις τουλάχιστον ένα 10% επί συνόλου δηλαδή 20 περιστατικά.
Ήδη έχουμε 12 αν θυμάμαι καλά αλλά όχι ανεξάρτητα.Είναι ήδη αρκετά αν σκεφτείς ότι παρουσιάζονται από τον Ιούνιο.

aeratos28

Just aeratos
Vlafo και πάλι αν το βάλεις κάτω αυτό που λες ,έχεις λάθος.μιλας για 200 περιστατικά το χρόνο,ότι θα έπρεπε να έχουμε 20 αποτελέσματα και έχουμε δει τα 12 οπότε σχεδόν κοντά είμαστε.λαθος μαν,ξέρεις εσύ αν είναι όλα φετινα ας πουμε?τεσπά είναι άκυρη κουβέντα.δεν βγάζει νόημα..
Όσο για αυτό που είπε ο γιατρός ,έχει δίκιο..η δοτρια είναι εξαιρετική σε αυτό το χειρουργείο,όπως και η ληπτρια.το πρώτο πράγμα που κοίταξα ήταν αυτό..κατέβασα τις φωτογραφίες τις μεγενθυνα και τις κοιταγαν πολύ ώρα .με τα καινούργια punch έγινε η δουλειά..ο σχεδιασμός επίσης hairline και temples είναι σωστοτατος αν και θα ήθελα περισσοτερα grafts στα temples..πιστεύω αν έμπαιναν σύνολο,3000 grafts στον φίλο θα ήταν άψογο.το ότι δεν σχολιάστηκε λοιπόν τπτ για αυτά ειδικά για δοτρια το είπε ο georgie πιο πίσω..

• Like
Reactions: spi

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Αν θυμαμαι καλά σε κάποιο άλλο νήμα ο γιατρός ανέφερε ότι αν μπεις στην επίσημη σελίδα υπάρχει τιμοκατάλογος....μπορεί κάποιος να το ποσταρει η να ενημερώσει γιατί εγώ δεν έχω δει κάτι ...

aeratos28

Just aeratos
Δλδ τώρα εσύ από 10 ποσταρισματα του Αναστασάκη (που για να τα ποσταρει ο ίδιος σημαίνει ότι είναι τα καλύτερα του)τον βάζεις ισάξιο με Λορέντζο και Κουτο?θες να ποσταρει κάποιος από 10 αποτελέσματα αυτών των γιατρών για να δεις τις διαφορές ???γιατί λες ότι η δουλειά μιλάει από μόνη της..χαλάρωσε φίλε,έχει δίκιο ο manly man..μέχρι τώρα όλα τα αποτελεσματα ,πάσχουν από πυκνότητα..ξεκάθαρα.συντηρητικες είναι όλες οι επεμβάσεις..dense packing σημαντικό δεν έχει φανεί ακόμα.και μην ακούσω δικαιολογίες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@manly_Man δικαίωμα μου να τον θεωρώ ότι θέλω,η δουλειά του μιλάει από μόνη της!

Bill είναι πρόωρο τέτοιο συμπέρασμα. Έχουμε δει πολύ καλές δουλειές αλλα πρέπει να δούμε και ανεξάρτητα και να δούμε και υψηλές πυκνότητες/πυκνώσεις όπου φυσικά μπορεί να είναι εφικτό και να εξυπηρετεί με ασφάλεια το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ασθενούς.

Bill1991

Active Member
@CVIAL υπερβάλλω φίλε αλλά όλοι αυτοί να γίνουν συγκεκριμένοι,ας αφήσουμε τα λόγια του αέρα και τις εξυπνάδες

aeratos28

Just aeratos
Σιγά μην κάτσω εγώ να βγάλω τα μάτια μου για να αποδείξω σε εσένα το αυτονόητο..το ότι δεν καταλαβαίνεις η δεν θες να καταλάβεις τις τεράστιες διαφορές που υπάρχουν σε αυτούς τους γιατρούς με τον Αναστασάκη είναι δικό σου θέμα και μπορείς κάλλιστα να κάτσεις να κάνεις τις συγκρίσεις ψάχνοντας εσύ..όχι εγώ.

aeratos28

Just aeratos
Και για να αντιστρεψω την πρόταση,απέδειξε εσύ την ίδια δυναμικότητα λοιπόν του Αναστασάκη με του κουτο και του Λορέντζο.κανε εσύ αυτό που ζητάς.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL υπερβάλλω φίλε αλλά όλοι αυτοί να γίνουν συγκεκριμένοι,ας αφήσουμε τα λόγια του αέρα και τις εξυπνάδες

Για να μην εμπλακούμε σε παρανοήσεις και πάει η συζήτηση άλλου καλό είναι να μην υπερβάλεις για να μην δίνεις τροφή για σχόλια,

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL οι γενικεύσεις και οι αερολογιες θα πρέπει να σταματήσουν από όλους, όποιοι θέλουν να γράφουν για υπαλλήλους να έχουν στοιχεία και αποδείξεις! κριτικάρουν την τιμή μετά τα αποτελέσματα μετά έρχεται η συμπεριφορά του γιατρού σε ένα νήμα με περιστατικό δέκα ημερών! Εγώ το ΜΟΝΟ αρνητικό που έχω δει είναι το κακό στριπ στο οποίο έχει ευθύνη ο γιατρός γιατί εκείνος είχε συναινέσει στην επιλογή του ασθενή του! Κάποιες περιπτώσεις που θέλουν παραπάνω πυκνότητα ναι υπάρχουν όπως υπάρχουν και πολλές του Lorenzo μόνο στο YouTube μία ανά 3-4 περιπτώσεις έχει touch up τι σημαίνει αυτό είναι κακός ο Lorenzo; Survival rate του Αναστασάκη είναι κακό;τα reviews στο Google είναι ψεύτικα;

Στο πρώτο κομμάτι συμφωνώ, και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση σε ερώτημα μου περί στοιχείων. Αν θες όμως και εσύ να συμβάλλεις σε ένα νηφάλιο κλίμα και να μην δίνεις τροφή σε κακοπροαίρετους πρέπει να μην παρασύρεσαι και να απαντάς με υπερβολή στην υπερβολή.

Ο Λορενζο μπορεί να κριθεί καλύτερα από τον Αναστασάκη γιατί στον χώρο της FUE είναι πολύ περισσότερα χρόνια και γιατί υπάρχει περισσότερο υλικό σε όλων των ειδών τις περιπτώσεις. Για τον Αναστασάκη τώρα μαθαίνουμε. Άρα τέτοιου είδους συγκρίσεις είναι πρόωρες. Αυτό δεν είναι κακό, ούτε μειώνει τον γιατρό, είναι η πραγματικότητα. Μπορεί σε 2 χρόνια να έχουμε άλλη γνώμη, απλά δεν πρέπει να βιαζόμαστε, η ταπεινόφροσυνη δεν έβλαψε κανένα.

Μπλουζα