Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οχι ρε εχουν αλλαξει μετα απο 2 χρονια..δεν στελνει τιποτα αμα βαλεις το email εκει.Στο σαιτ παιδια εχει καταλογο με τα κοστη δινεις ενα email και στα στελνουν πριν 2 χρονια που τα ειχα δει ηταν 1,7 με fut και 2,2 με fue αν θυμαμαι καλα. Τα λεω με μια μικρη επιφυλαξη και σε καμια περιπτωση δεν ειμαι σιγουρος. Επισης σημερα μπορει να εχουν αλλαξει δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου μπορειτε ολοι να μπειτε στο σαιτ και να δειτε μονοι σας.
Αναμφιβολα εχεις δικιο σε αυτο, φιλε CVIAL....
Αλλά επιτρεψε μου προσωπικα να προτιμω και να ακολουθω παντα το δευτερο μοντελο ηθικης...αυτων που προσφερουν τις υπηρεσιες τους με γνωμονα οχι το κερδος, αλλά την ικανοποιηση των αποδεκτων του εργου τους.
Ναι φιλε εψαξα να βρω το μαιλ και δεν βρηκα κατι και δεν ηθελα να κατηγορηθω οτι λεω ψεματα οποτε αλλαξα το ποστ.οχι ρε εχουν αλλαξει μετα απο 2 χρονια..δεν στελνει τιποτα αμα βαλεις το email εκει.
Aldo, από αύριο αυτά «τα ιατρικά», σήμερα έχει ρουλέτα και πλήθος αγριεμένο για πονταρίσματα. Μην ξενερώσουμε.
Δε ξανά μπλέκω
Δεν εχω δοτρια
Προσωπικά έχω αναφέρει ότι στο σύνολο της δουλειάς του ο Αναστασάκης είναι η καλύτερη επιλογή στην εγχώρια αγορά πάντα.
Μιλάμε για το τώρα το 2020 γιατί αν με ρώταγες το 2015 θα σου έλεγα άλλα.
Και με βάση και κριτήριο πως τα πραγματικά αποτελέσματα που ποστάρονται είναι αληθινά.
Γιατί ανεξάρτητα δεν έχουμε ακόμα δει.
Το στήσιμο το σωστό αν θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος στην ελληνική αγορά που το έχει δηλώσει όχι άμεσα αλλά προκύπτει πολύ εύκολα αυτό,δεν θα έπρεπε να τιμολογεί πάνω από 2€.
Θεωρώ αυτή θα έπρεπε να είναι η πλέον ορθολογική τιμή και συνυπολογίζω όλους τους παράγοντες και παραμέτρους που μπαίνουν μέσα σε μια μμ.
Τα περιστατικά δεν πρέπει να είναι πάνω από 200 το χρόνο γιατί ο γιατρός είναι μόνος του και τα κάνει σχεδόν όλα.Μία κλινική που θεωρητικά πρέπει να έχει πάνω από 300 περιστατικά το χρόνο και από αυτά βλέπεις 5-10 επιτυχημένα τα θεωρώ μικρό ποσοστό για ασφαλές συμπέρεσμα. Μπορεί πραγματικά ο Δρ. Αναστασάκης να είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Απλά θεωρώ πολύ μικρό το δείγμα που έχουμε δει σε σχέση με το σύνολο της δουλειάς του οπότε και παλι έχω τις αμφιβολίες μου. Βέβαια άλλοι γιατροί δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να βάλουν έστω και ενα περιστατικό τους.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@manly_Man δικαίωμα μου να τον θεωρώ ότι θέλω,η δουλειά του μιλάει από μόνη της!
@CVIAL υπερβάλλω φίλε αλλά όλοι αυτοί να γίνουν συγκεκριμένοι,ας αφήσουμε τα λόγια του αέρα και τις εξυπνάδες
@CVIAL οι γενικεύσεις και οι αερολογιες θα πρέπει να σταματήσουν από όλους, όποιοι θέλουν να γράφουν για υπαλλήλους να έχουν στοιχεία και αποδείξεις! κριτικάρουν την τιμή μετά τα αποτελέσματα μετά έρχεται η συμπεριφορά του γιατρού σε ένα νήμα με περιστατικό δέκα ημερών! Εγώ το ΜΟΝΟ αρνητικό που έχω δει είναι το κακό στριπ στο οποίο έχει ευθύνη ο γιατρός γιατί εκείνος είχε συναινέσει στην επιλογή του ασθενή του! Κάποιες περιπτώσεις που θέλουν παραπάνω πυκνότητα ναι υπάρχουν όπως υπάρχουν και πολλές του Lorenzo μόνο στο YouTube μία ανά 3-4 περιπτώσεις έχει touch up τι σημαίνει αυτό είναι κακός ο Lorenzo; Survival rate του Αναστασάκη είναι κακό;τα reviews στο Google είναι ψεύτικα;