Vag ,έχεις λανθασμένη σειρά στα γεγονότα.στο έχω πει πόσες φορές ,δεν λες να το καταλάβεις η δεν δινεις σημασία σε αυτά που λέω δεκτά και τα δύο..η σειρά ειναι η εξής... μπήκε προς υπεράσπιση του,για τη φάση με το στριπ και τη μήνυση..καλά έκανε..ξεκίνησε να κανει παρουσιάσεις αποτελεσμάτων του..καλά έκανε..στις πρώτες ερωτήσεις που του έγιναν ,ήταν άκρως ειρωνικός ,σου έδωσα νωρίτερα παράδειγμα..για τις ειρωνίες του γενικώς τσακώθηκε με πολλά μέλη ,ένας που μου έρχεται τώρα ο τολ..ήρεμο και ευγενικό μέλος..οποτε ισχύει η ειρωνικη και αγενής άνευ λόγου συμπεριφορά...λογική η ειρωνία μετά από αρκετά μέλη ,το προκάλεσε .έπειτα είχαμε και την απόκρυψη τιμών,αυτό τώρα κερασάκι στην τούρτα ήταν..θα μαθαίναμε γρήγορα τι παίζει. .απλά προσπαθούσε να αποφύγει το γενικό (((κράξιμο))) σε πολλά εισαγωγικά γιατί οι τιμές του είναι πολύ υψηλές και κατά την γνώμη χωρίς να υπάρχει λόγος..είχα πει πως ακόμα dense packing δεν έχουμε δει..λειτουργεί συντηρητικά με τις πυκνωσεις άρα μεγάλη διαφορά δεν υπάρχει σε σχέση με τις άλλες ελληνικές άρα υπερκοστολογημενες οι τιμές.συτο δεν ήθελε να ακουστεί από ένα φόρουμ τόσο μεγαλο..λοιπόν vag ο γιατρός ήταν άκρως αποτομος με το που γράφτηκε εδώ,δεν σήκωνε κουβέντα,ότι κριτική του γινόταν ,πχ στη μονόπλευρη εξαγωγή που έκανε δεν την δεχόταν και απαντούσε ειρωνικοτατα ..αυτά εξόργισαν παρα πολλά μέλη..τώρα εσύ στο ξαναλεω και με βεβαιότητα πως αυτά δεν τα παρακολούθησες καν,απλά τη βαβούρα είδες τώρα και τις απαντήσεις τις τελευταίες του γιατρού μετά τις συστάσεις του cvial..όποτε μην είσαι τόσο απόλυτος
Μιλάς για τον εαυτό σου γιατί εσύ πράγματι δεν ήσουν επιθετικός και δεν εδιωξες τον γιατρο. Αλλά μην μπαίνεις σε διαδικασία αμυνας. Δεν έχεις λόγο να το κάνεις.
Εγώ τουλάχιστον στην θέση του γιατρού σε 2-3 περιπτώσεις θα είχα φύγει ήδη πριν φύγει ο γιατρός. Δεν ξέρω πως άντεξε τόσο στην θέση του απολογουμενου(που γνωριζει περισσοτερα για το αντικειμενο απο οτι ολοι μαζι εδω).
Εσυ σκέψου ότι μπαίνεις γράφεις εδώ μια άποψη χωρίς να είσαι το επίκεντρο. Αυτός ήταν στο επίκεντρο και έπρεπε να υποστεί τις ειρωνείες εδώ και εκει, τον μη σεβασμό για την πολιτική του στις τιμές και μετά να βρει την διάθεση να απαντήσει και σε σένα που πράγματι κράταγες μια καλή στάση.
Καποιoς στην θέση του είναι λογικό να νιώθει ότι βάλλεται από παντου. Θα μου πεις γιατί επέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο και να συμμετέχει ως μέλος. Και μένα αυτή είναι και η δική μου απορία. Ήταν επομενο να γίνει κάτι τέτοιο.