να ζητήσουν δηλαδη κ όλοι οι υπόλοιποι που κανανε αγωνα για να υπαρχει μια δικαιοσύνη και να αναφέρονται οι τιμες σε ολες τις κλινικες..ωστε οποιος θέλει να ξερει τι πρεπει να πληρώσει και να μη κρίνει στον αερα; εσυ Πάντως δε θελεις να κάνειςμεταμόσχευση και δεν σε νιαζει προφανώς.
Το να ζητησεις τιμη απο εναν γιατρο ειναι θεμιτο. Ακομα και να επιμεινεις σε ενα βαθμο. Αλλα εφοσον εχει εξηγησει οτι τα κριτηρια ειναι διαφορετικα για αυτον απο το ''τοσο το graft'' εκφραζοντας την επιθυμια του να μην ενημερωσει για τιμες, δεν καταλαβαινω για ποιον λογο θα πρεπει να συνεχιστει η επιμονη.
Αλλωστε τους επομενους μηνες θα ξεραμε τα παντα. Ετσι δεν γινεται καθε φορα;
Τελικα αυτη η επιμονη εκανε τον γιατρο να φυγει απο το φορουμ. Και εμεις να χασουμε τις γνωσεις του. Δεν ειναι θεος ο γιατρος, ανθρωπος ειναι, συχνα μπορει να ειναι ιδιοτροπος ή να μην μπορουσες ποτε να τον κανεις παρεα εξω(η να ειστε και κολληταρια), αλλα εμεις φιλοξενουσαμε εδω μια επιστημονικη γνωμη plus την εμπειρια του. Μπορουσαμε να ημασταν λιγο πιο φιλοξενοι. Να κανουμε λιγο πισω. Κερδος δικο μας θα ηταν.
Εγραφε πραγματα που μονο να μαθουμε ειχαμε απο αυτα, και μαλιστα χωρις να υποχρεωνεσαι να πας στην κλινικη του. Μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις οπως εσυ θελεις. Για να πας απο AHC μεχρι Couto.
Εγω δεν ειπα οτι δεν θα κανω ποτε μμ. Μπορει και να κανω. Ειπα οτι αν ειναι να κανω ποτε, θα εχω απαιτησεις που μονο με couto, λορενζο καλυπτονται σημερα. Απο τον Αναστασακη οχι. Και παλι οι τιμες που ζητανε οι couto λορενζο ειναι εξωπραγματικες για μενα.
Οποτε ναι θα εκανα μμ, αν ο λορενζο μου παρειχε μια φθηνη μεταμοσχευση. Αν ποτε γινει αυτο, θα το κανω. Δεν ειναι ασπρο η μαυρο. Ο καθενας εχει τις δικες του απαιτησεις(που μπορει να ειναι και ουτοπικες).
Ομως με ενδιαφερει να μαθω για θεραπειες τυπου lllt κτλ. Tωρα δεν εχω την δυνατοτητα να μαθω πραγματα απο την εμπειρια του γιατρου.
Λογικο δεν ειναι να ξενερωνω;
Τελος παντων, τωρα οτι εγινε εγινε.