Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Xristoforaz

Well-Known Member
Κ πυροσβέστης ο cvial..... Έχεις γίνει ο αρσενικός Ηλιάνα Παπαγεωργίου!!!
Ο Σνικ σε ποιον ιατρο εχει κανει μεταμοσχευση? Του φροντισαν τη δοτρια? Αν οχι τοτε ποιος ιατρος θα κληθει να κατασβεσει το δοτριοφαγωτικο πυρ?..ρωταω δραττοντας την ευκαιρια απ την αναφορα σου στην Ηλιανα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Christopher νομίζω ότι διάβασες τους νέους κανόνες. Είσαι εκτός θέματος. Αυτή είναι η 1η προειδοποίηση. Δεν θα υπάρξει δεύτερη.

manly_Man

Well-Known Member
Την γνωμη/γνωση ενος γιατρου στο φορουμ ΕΜΕΙΣ την χρειαζομαστε. Ο καθε γιατρος κανονικα την χρεωνει. Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να μας παρεχει δωρεαν γνωση για μμ, θεραπειες κτλ. Εγω ηθελα να μαθω πχ για το LLLT. Μπορεις να μου παρεχεις την ιδια γνωση και εμπειρια(μεσω της χρησης lllt σε ασθενεις σου) φιλε manly_Man;

Εκει καπου το χασαμε νομιζω και γιναμε αφιλοξενο καφενειο.

Τωρα το μονο που μενει ειναι να παρακαλεσουμε να γυρισουν τα παιδια απο την AHC(απο οτι καταλαβαινω περιπου οι ιδιοι που εδιωξαν τον γιατρο, διαμαρτυρηθηκαν για την μεγαλη ''απωλεια'' των παιδιων), να διαβαζουμε απο τον Tsek ποσο ενθουσιασμενος ηταν με το παραθυρο κ.α.

Και κλεισαμε.
Εγω αναφέρομαι οτι δεν χρειαζόμαστε καμια κλινική να παρακαλαμε να ρίξει τις τιμές, Έχουμε ΠΟΛΛΕΣ και καλες επιλογες αμα θελουμε....
Εμεις απλα ζηταγαμε να μας ενηνερωσει για τις ΤΙΜΕΣ κατι που δεν νοείται να μην ξέρουμε ωστε να κρινουμε συνολικά ενα αποτελεσμα...τωρα εσενα απο οτι εχω καταλάβει δεν σε ενδιαφέρει καν η μεταμόσχευση κατ επέκταση και η τιμη γιαυτο σου φαίνεται παράξενο που ζητάμε ΛΟΓΙΚΑ πράγματα...μπορει να μη ενδιαφέρουν εσενα, ενδιαφέρουν την πλειοψηφία...

Δεν καταλαβαίνω την μονιμη υπεράσπιση σου στο γιατρό και οτι πας κόντρα στα συμφέροντα των φορουμιτων που ψάχνονται για μεταμόσχευση και τούς ενδιαφέρει η τιμη...μαλλον σε ενδιαφέρουν περισσοτερο τα προσωπικα σου συμφέροντα απο τα συμφέροντα των πολλων....

εισαι ο 2ος μεγαλυτερος υποστηρικτής του γιατρού μετα τον bill1991...ο οπαδισμος σου σε κανει να μη σκέφτεσαι το ΚΟΙΝΟ καλο αλλα το προσωπικό

Xristoforaz

Well-Known Member
Christopher νομίζω ότι διάβασες τους νέους κανόνες. Είσαι εκτός θέματος. Αυτή είναι η 1η προειδοποίηση. Δεν θα υπάρξει δεύτερη.
Για μεταμοσχευση μιλαω..και συμφωνα με τη θεωρια της σχετικοτητας σιγουρα βρισκομαι εντος θεματος...δεν πειραζει για την κιτρινη καρτα..ο,τι πει ο διαχειριστης!

aeratos28

Just aeratos
Ρε χριστοφορε ,γενικά γράφεις πολλά που τα μεγαλοποιεις κιόλας..μιλάς για γιατρό μεγάλου βεληνεκούς..που είδες εσύ το μεγάλο βεληνεκές?επειδή αναφέρει ο ίδιος ότι είναι ο καλύτερος ?αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει.αν τον πιστεύεις εσύ είναι το πρόβλημα και πρόβλημα γενικό αν το ακούμε συνέχεια σε κάθε μνμ σου..βλέπει ο καθένας τις δουλειές του κάθε γιατρού και κρίνει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για μεταμοσχευση μιλαω..και συμφωνα με τη θεωρια της σχετικοτητας σιγουρα βρισκομαι εντος θεματος...δεν πειραζει για την κιτρινη καρτα..ο,τι πει ο διαχειριστης!

Aν έτσι ερμηνεύεις την θεωρία της σχετικότητας τότε χρήζεις ειδικής αντιμετώπισης. Πάντως δεν απαλλάσσεσαι.

Xristoforaz

Well-Known Member
Aν έτσι ερμηνεύεις την θεωρία της σχετικότητας τότε χρήζεις ειδικής αντιμετώπισης. Πάντως δεν απαλλάσσεσαι.
Θα επεφτα εντιμα και ηρωικα αν επαιρνα κατευθειαν κοκκινη καρτα! Κιτρινη καρτα επρεπε να παρω και δικαια λαμβανα οταν κλαδευα τους αντιπαλους ποδοσφαιριστες!
Σε ολα τα πραγματα αλλωστε υπαρχουν διαφορετικες οπτικες γωνιες αρα και ερμηνειες ή σε οσα επιδεχονται διαφορετικες αποψεις! Παντως σιγουρα δεν προσεβαλα το γιατρο, απλως ο ιδιος πειραχτηκε εντονοτερα απ τον τροπο γραψιματος μου που τον θεωρησε επιθετικο (ως αμυντικο χαφ προωθουμουν και στην επιθεση αρκετα συχνα περα απ την πλακα δικην Στολτιδαρου)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω αναφέρομαι οτι δεν χρειαζόμαστε καμια κλινική να παρακαλαμε να ρίξει τις τιμές, Έχουμε ΠΟΛΛΕΣ και καλες επιλογες αμα θελουμε....
Εμεις απλα ζηταγαμε να μας ενηνερωσει για τις ΤΙΜΕΣ κατι που δεν νοείται να μην ξέρουμε ωστε να κρινουμε συνολικά ενα αποτελεσμα...τωρα εσενα απο οτι εχω καταλάβει δεν σε ενδιαφέρει καν η μεταμόσχευση κατ επέκταση και η τιμη γιαυτο σου φαίνεται παράξενο που ζητάμε ΛΟΓΙΚΑ πράγματα...μπορει να μη ενδιαφέρουν εσενα, ενδιαφέρουν την πλειοψηφία...

Δεν καταλαβαίνω την μονιμη υπεράσπιση σου στο γιατρό και οτι πας κόντρα στα συμφέροντα των φορουμιτων που ψάχνονται για μεταμόσχευση και τούς ενδιαφέρει η τιμη...μαλλον σε ενδιαφέρουν περισσοτερο τα προσωπικα σου συμφέροντα απο τα συμφέροντα των πολλων....

εισαι ο 2ος μεγαλυτερος υποστηρικτής του γιατρού μετα τον bill1991...ο οπαδισμος σου σε κανει να μη σκέφτεσαι το ΚΟΙΝΟ καλο αλλα το προσωπικό

Manly, καλό είναι όταν γράφεις να αναφέρεσαι στον εαυτό σου και να μην υποθέτεις πράγματα για τους άλλους, όπως κάνεις πολλές φορές, για να υποστηρίξεις αυτά που γράφεις. Επίσης να αφήσεις τους ασύστολους λεκτικούς "τραμπουκισμούς" περί υποστηρικτών προς πάσα κατεύθυνση και να μάθεις να κάνεις διαχωρισμούς γιατί μεταμορφώνεσαι σε αυτό που κατηγορείς. Τέλος δεν μπορείς να προσδιορίζεις το κοινό καλό μόνος σου ούτε να μας επιβάλεις με το δάχτυλο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος προάσπισης του. Με λίγα λόγια μαζέψου. Δεν θα ανεχτώ τέτοιου είδους συμπεριφορές.

manly_Man

Well-Known Member
Manly, καλό είναι όταν γράφεις να αναφέρεσαι στον εαυτό σου και να μην υποθέτεις πράγματα για τους άλλους, όπως κάνεις πολλές φορές, για να υποστηρίξεις αυτά που γράφεις. Επίσης να αφήσεις τους ασύστολους λεκτικούς "τραμπουκισμούς" περί υποστηρικτών προς πάσα κατεύθυνση και να μάθεις να κάνεις διαχωρισμούς γιατί μεταμορφώνεσαι σε αυτό που κατηγορείς. Τέλος δεν μπορείς να προσδιορίζεις το κοινό καλό μόνος σου ούτε να μας επιβάλεις με το δάχτυλο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος προάσπισης του. Με λίγα λόγια μαζέψου. Δεν θα ανεχτώ τέτοιου είδους συμπεριφορές.
CVIAL καλο ειναι να κανεις παρατηρήσεις στον vag25 για να μη γράφει ασυναρτησίες για μενα...Δεν ανεχομαι απο αυτόν και οποιονδήποτε να γραφει οτι θελει και μετα εγω να μην απαντάω ...εγω απλα απάντησα καταλληλα.
Τα δικα του δηλαδη τα ανέχεσαι και οταν απαντάμε στις προσβολες του δεν τα ανέχεσαι; ΤΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

manly_Man

Well-Known Member
@CVIAL δεν θυμάμαι να εδωσα κανενα δικαιωμα στον vag25 να με κατηγορεί, εγω δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζι του και αυτός μου εκανε επιθεση κ εγω ΑΠΛΑ ΑΠΆΝΤΗΣΑ στις κατηγορίες του...σε παρακαλώ καντου παρατήρηση να μην αναφέρει το ονομα μου για να μην αναγκάζομαι να του απανταω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
CVIAL καλο ειναι να κανεις παρατηρήσεις στον vag25 για να μη γράφει ασυναρτησίες για μενα...Δεν ανεχομαι απο αυτόν και οποιονδήποτε να γραφει οτι θελει και μετα εγω να μην απαντάω ...εγω απλα απάντησα καταλληλα.
Τα δικα του δηλαδη τα ανέχεσαι και οταν απαντάμε στις προσβολες του δεν τα ανέχεσαι; ΤΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

Ποιες είναι οι ασυναρτησίες? Εγώ δεν βλέπω καμία. Ήρεμο λόγο διακρίνω με επιχειρήματα βάση γεγονότων. Αντίθετα εσύ έχεις κατ' επανάληψη κάνει αυθαίρετες υποθέσεις για άλλους (συμπεριλαμβανομένου και εμού και στο έχω επισημάνει πολλές φορές), έχεις κατηγορήσεις χωρίς διάκριση μέλη για "ύποπτη" συμπεριφορά και πιθανώς εξαρτώμενη (σε κάποια είχες λογική βάση σε κάποια άλλα όχι) και παριστάνεις τον αυτόκλητο υπερασπιστή της πλειοψηφίας, πάντα κατά την δική σου εκτίμηση, χωρίς μέτρο. Δίνεις με έπαρση λάθος συμβουλές σε άλλους και όταν σου κάνουν παρατήρηση και σε διορθώνουν αντί να το παραδεχθείς το εγώ σου χτυπάει κόκκινο και κολλάει η βελόνα.

Ποτέ δεν μπανάρω κάποιον και μάλιστα μόνιμα αν δεν αξιολογήσω επαρκώς την συμπεριφορά του και την προσφορά του στο φόρουμ για ικανό χρονικό διάστημα. Η ευγένεια, οι χαμηλοί τόνοι, η ταπεινότητα και η μετριοπάθεια είναι το ζητούμενο. Δεν εμπίπτεις σε αυτή την κατηγορία. θα σου δώσω μια τελευταία ευκαιρία. Προσπάθησε να μην την σπαταλήσεις. Και το εννοώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
CVIAL
Το θεμα ειναι οτι το φορουμ πεφτει στα ταρταρα με κατι τετοια. Ο τυπος ανακαλυψε επιθεση στο ποστ μου! Μιλησα για το κοινο καλο της υπαρξης μιας φωνης ενος γιατρου εδω και αυτος αντι να ζητησει απο ολους συγνωμη που εβαλε το χερακι του για να φυγει ο γιατρος, προσπαθει να μειωσει την εντελως ουδετερη αποψη με ψεμματα. Και μαλιστα να με κατηγορησει και απο πανω οτι εγω δεν θελω το κοινο καλο. Ναι αυτος που εδιωξε τον γιατρο...

Καλυτερα να ειμαστε ενα κλειστο γκρουπ που εχουμε την ικανοτητα να συζηταμε παρα να ''παλευουμε'' συνεχεια με τετοια μελη.

Καταλαβαινω οτι εισαι μονος σου CVIAL και ειναι δυσκολο. Καποτε μου ειχαν προτεινει να γινω moderator εδω και αρνηθηκα(πριν γινεις εσυ). Ειλικρινα κατι τετοιες στιγμες μου περνα πολλες φορες απο το μυαλο οτι δεν θα επρεπε να αρνηθω.

Ειδικα στο σημειο που σε κατηγορησε οτι εχεις και εσυ συμφεροντα, εγω θα τον ειχα διωξει. Δεν ξερω πως αντεξες. Δεν ειμαστε εδω για να απολογουμαστε για την κοινη λογικη. Ειναι χρονοβορο, κουραστικο και δεν προσφερει στην κοινοτητα.

Τελευταία επεξεργασία:

manly_Man

Well-Known Member
Να ζητησω απο ολους συγγνώμη; να ζητήσουν δηλαδη κ όλοι οι υπόλοιποι που κανανε αγωνα για να υπαρχει μια δικαιοσύνη και να αναφέρονται οι τιμες σε ολες τις κλινικες..ωστε οποιος θέλει να ξερει τι πρεπει να πληρώσει και να μη κρίνει στον αερα; εσυ Πάντως δε θελεις να κάνειςμεταμόσχευση και δεν σε νιαζει προφανώς..αλλα δεν μπορεις να αγνοείς τον αγωνα που κάναμε για να υπάρξει ενημέρωση για τις τιμες..
Οσο για τον γιατρό νομιζω θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί και να μεινει στο forum, τωρα που ανακοινωθηκαν οι τιμες ολα θα ειναι ομαλά χωρις παρεξηγησεις κ όλοι θα επικεντρώνονται στις παρουσιάσεις. Μπορεί να ήμουν υπερβολικός μαζι σου vag25 αλλα κ εσυ το ίδιο νομιζω..

Υ.Γ. Εμενα δεν θα με δεις ΠΟΤΕ (και το τονιζω το ΠΟΤΕ) να υποστηρίζω ΚΑΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ γιατι δεν με νοιάζει και δεν εχω καποιο οφελος....αντίθετα με νοιάζει η σωστη ενημέρωση

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
CVIAL
Το θεμα ειναι οτι το φορουμ πεφτει στα ταρταρα με κατι τετοια. Ο τυπος ανακαλυψε επιθεση στο ποστ μου! Μιλησα για το κοινο καλο της υπαρξης μιας φωνης ενος γιατρου εδω και αυτος αντι να ζητησει απο ολους συγνωμη που εβαλε το χερακι του για να φυγει ο γιατρος, προσπαθει να μειωσει μια αντικειμενικη αποψη με ψεμματα. Και μαλιστα να με κατηγορησει και απο πανω οτι εγω δεν θελω το κοινο καλο. Ναι αυτος που εδιωξε τον γιατρο...

Καλυτερα να ειμαστε ενα κλειστο γκρουπ που εχουμε την ικανοτητα να συζηταμε παρα να ''παλευουμε'' συνεχεια με τετοια μελη.

Καταλαβαινω οτι εισαι μονος σου CVIAL και ειναι δυσκολο. Καποτε μου ειχαν προτεινει να γινω moderator εδω και αρνηθηκα(πριν γινεις εσυ). Ειλικρινα κατι τετοιες στιγμες μου περνα πολλες φορες απο το μυαλο οτι δεν θα επρεπε να αρνηθω.

Ειδικα στο σημειο που σε κατηγορησε οτι εχεις και εσυ συμφεροντα, εγω θα τον ειχα διωξει. Δεν ξερω πως αντεξες. Δεν ειμαστε εδω για να απολογουμαστε για την κοινη λογικη. Ειναι χρονοβορο, κουραστικο και δεν προσφερει στην κοινοτητα.

Αγαπητέ Vag25, έχουν γνώσιν οι φύλακες και δεν είναι καθόλου δύσκολο. Είσαι μέλος από το 2008 και έχεις δει πολλά. Θα σε παρακαλέσω να δείξεις αυτοσυγκράτηση και εμπιστοσύνη στην διαχείριση. Ο χρόνος είναι υπερ της προσπάθειας.

Xristoforaz

Well-Known Member
CVIAL
Το θεμα ειναι οτι το φορουμ πεφτει στα ταρταρα με κατι τετοια. Ο τυπος ανακαλυψε επιθεση στο ποστ μου! Μιλησα για το κοινο καλο της υπαρξης μιας φωνης ενος γιατρου εδω και αυτος αντι να ζητησει απο ολους συγνωμη που εβαλε το χερακι του για να φυγει ο γιατρος, προσπαθει να μειωσει μια αντικειμενικη αποψη με ψεμματα.

Καταλαβαινω οτι εισαι μονος σου CVIAL και ειναι δυσκολο. Καποτε μου ειχαν προτεινει να γινω moderator εδω και αρνηθηκα(πριν γινεις εσυ). Ειλικρινα κατι τετοιες στιγμες μου περνα πολλες φορες απο το μυαλο οτι δεν επρεπε να αρνηθω.
Δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε αναμεταξυ μας...απλα σε θεωρησε υποστηρικτη του ιατρου και αυτο ειναι ολο..αυτο δε σημαινει ομως οτι πραγματικα εισαι τετοιος! Αντικειμενικο σε θεωρω!..εγινε μπερδεμα διοτι κι ο Βασιλης εκφραστηκε αρκετα θετικα υπερ του δρ Αναστασακη...
Κανενας απ τους δυο σας δεν ειναι βαλτος! Προς Θεου!
Μπραβο παντως που κι εσυ δε θα επελεγες την Anastasakis Hair Clinic επειδη για την πατριδα μας πραγματικα ειναι αρκετα ακριβη!
Να κοιτας φιλε, σε ποια σημεια τα βρισκετε με τον Manly Man και οχι που διαφωνειτε!
Ετσι δε θα δημιουργουνται εριδες και αλληλοκατηγοριες! Ολοι φορουμιτες ομοιοπαθεις (εννοω χτυπημενοι απο ανδρογεννητικη αλωπεκια) ειμαστε λιγο πολυ, αλλωστε...επομενως, γιατι να ερχομαστε σε ρηξη?
Χρειαζεται η ρηξη με το γιατρο, ωστε να επελθει η ανατροπη ακομα κι αν ο κεφαλαιωδης μοντερειτορ απειλησει καποια στιγμη να μας δωσει αποβολη (θυσια υπερ του αγωνος!)
Τωρα το να συκοφαντει(εν προκειμενω o manly man εσενα κι εσυ τον manly man) ο ενας τον αλλον ως στημενο, δεν οδηγει πουθενα..ενεργηστε λοιπον ενωτικα για το καλο και το συμφερον του φορουμ αλλα και για την ομαλη του λειτουργια!!!

vag25

Well-Known Member
να ζητήσουν δηλαδη κ όλοι οι υπόλοιποι που κανανε αγωνα για να υπαρχει μια δικαιοσύνη και να αναφέρονται οι τιμες σε ολες τις κλινικες..ωστε οποιος θέλει να ξερει τι πρεπει να πληρώσει και να μη κρίνει στον αερα; εσυ Πάντως δε θελεις να κάνειςμεταμόσχευση και δεν σε νιαζει προφανώς.

Το να ζητησεις τιμη απο εναν γιατρο ειναι θεμιτο. Ακομα και να επιμεινεις σε ενα βαθμο. Αλλα εφοσον εχει εξηγησει οτι τα κριτηρια ειναι διαφορετικα για αυτον απο το ''τοσο το graft'' εκφραζοντας την επιθυμια του να μην ενημερωσει για τιμες, δεν καταλαβαινω για ποιον λογο θα πρεπει να συνεχιστει η επιμονη.

Αλλωστε τους επομενους μηνες θα ξεραμε τα παντα. Ετσι δεν γινεται καθε φορα;

Τελικα αυτη η επιμονη εκανε τον γιατρο να φυγει απο το φορουμ. Και εμεις να χασουμε τις γνωσεις του. Δεν ειναι θεος ο γιατρος, ανθρωπος ειναι, συχνα μπορει να ειναι ιδιοτροπος ή να μην μπορουσες ποτε να τον κανεις παρεα εξω(η να ειστε και κολληταρια), αλλα εμεις φιλοξενουσαμε εδω μια επιστημονικη γνωμη plus την εμπειρια του. Μπορουσαμε να ημασταν λιγο πιο φιλοξενοι. Να κανουμε λιγο πισω. Κερδος δικο μας θα ηταν.
Εγραφε πραγματα που μονο να μαθουμε ειχαμε απο αυτα, και μαλιστα χωρις να υποχρεωνεσαι να πας στην κλινικη του. Μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις οπως εσυ θελεις. Για να πας απο AHC μεχρι Couto.

Εγω δεν ειπα οτι δεν θα κανω ποτε μμ. Μπορει και να κανω. Ειπα οτι αν ειναι να κανω ποτε, θα εχω απαιτησεις που μονο με couto, λορενζο καλυπτονται σημερα. Απο τον Αναστασακη οχι. Και παλι οι τιμες που ζητανε οι couto λορενζο ειναι εξωπραγματικες για μενα.

Οποτε ναι θα εκανα μμ, αν ο λορενζο μου παρειχε μια φθηνη μεταμοσχευση. Αν ποτε γινει αυτο, θα το κανω. Δεν ειναι ασπρο η μαυρο. Ο καθενας εχει τις δικες του απαιτησεις(που μπορει να ειναι και ουτοπικες).

Ομως με ενδιαφερει να μαθω για θεραπειες τυπου lllt κτλ. Tωρα δεν εχω την δυνατοτητα να μαθω πραγματα απο την εμπειρια του γιατρου.
Λογικο δεν ειναι να ξενερωνω;

Τελος παντων, τωρα οτι εγινε εγινε.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να ζητησω απο ολους συγγνώμη; να ζητήσει δηλαδη κ όλοι οι υπόλοιποι που κανανε αγωνα για να υπαρχει μια δικαιοσύνη και να αναφέρονται οι τιμες σε ολες τις κλινικες..ωστε οποιος θέλει να ξερει τι πρεπει να πληρώσει και να μη κρίνει στον αερα; εσυ Πάντως δε θελεις να κάνειςμεταμόσχευση και δεν σε νοαιζει προφανώς..αλλα δεν μπορεις να αγνοείς τον αγωνα που κάναμε για να υπάρξει ενημέρωση για τις τιμες..
Οσο για τον γιατρό νομιζω θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί και να μεινει στο forum, τωρα που μαζεύτηκαν οι τιμες ολα θα ειναι ομαλά χωρις παρεξηγησεις κ όλοι θα επικεντρώνονται στις παρουσιάσεις. Μπορείνα ήμουν υπερβολικός μαζι σου αλλα κ εσυ το ίδιο νομιζω..

Για είναι παραγωγική μια συζήτηση πρέπει στιγμιαία να αποβάλλεις το "εγω", να σκεφτείς τι σου λένε, να κάνεις αυτοκριτική και να προσπαθήσεις να μάθεις και κάτι. Ακόμα και σε αυτά που γράφεις τώρα επαναλαμβάνεις τα "εγώ" σου χωρίς να δίνεις δεκάρα για την άλλη άποψη. Απλά κάνεις μονόλογο. Έμαθες το range τιμών με "αγώνα" (sic). "Stick it in your ash now" που λένε και οι Αγγλοσάξωνες και συγνώμη για την έκφραση. Για να δεις ξανά ανεξάρτητη παρουσίαση ή τον γιατρό εδώ μέσα (δηλαδή ο βιαστής παρακαλά το θύμα να ξαναγυρίσει-υπερβολικό μεν αλλά δόκιμο) θα πρέπει o cvial να κάνει ξανά την βρώμικη δουλειά και δεν ξέρω αν έχει τέτοια όρεξη.

Κλείνοντας θα σου πω κάτι. Οι πραγματικές νίκες (και όχι οι πύρρειες) είναι αυτές που βασίζονται σε μακροπρόθεσμη στρατηγική ακόμα και αν χρειαστεί στην αρχή να ηττηθείς. Είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας είτε στις επιχειρήσεις είτε στις πολεμικές συγκρούσεις ακόμα και στο φόρουμ. Δεν θέλω να επεκταθώ στο τι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από την παρουσία του γιατρού εδώ, ακόμα και σε επίπεδο τιμών κάποια στιγμή, δεν έχει πλέον νόημα, απλά σου λέω ότι έκανες περισσότερη ζημιά από καλό.

manly_Man

Well-Known Member
Για είναι παραγωγική μια συζήτηση πρέπει στιγμιαία να αποβάλλεις το "εγω", να σκεφτείς τι σου λένε, να κάνεις αυτοκριτική και να προσπαθήσεις να μάθεις και κάτι. Ακόμα και σε αυτά που γράφεις τώρα επαναλαμβάνεις τα "εγώ" σου χωρίς να δίνεις δεκάρα για την άλλη άποψη. Απλά κάνεις μονόλογο. Έμαθες το range τιμών με "αγώνα" (sic). "Stick it in your ash now" που λένε και οι Αγγλοσάξωνες και συγνώμη για την έκφραση. Για να δεις ξανά ανεξάρτητη παρουσίαση ή τον γιατρό εδώ μέσα (δηλαδή ο βιαστής παρακαλά το θύμα να ξαναγυρίσει-υπερβολικό μεν αλλά δόκιμο) θα πρέπει o cvial να κάνει ξανά την βρώμικη δουλειά και δεν ξέρω αν έχει τέτοια όρεξη.

Κλείνοντας θα σου πω κάτι. Οι πραγματικές νίκες (και όχι οι πύρρειες) είναι αυτές που βασίζονται σε μακροπρόθεσμη στρατηγική ακόμα και αν χρειαστεί στην αρχή να ηττηθείς. Είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας είτε στις επιχειρήσεις είτε στις πολεμικές συγκρούσεις ακόμα και στο φόρουμ. Δεν θέλω να επεκταθώ στο τι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από την παρουσία του γιατρού εδώ, ακόμα και σε επίπεδο τιμών κάποια στιγμή, δεν έχει πλέον νόημα, απλά σου λέω ότι έκανες περισσότερη ζημιά από καλό.
CVIAL είναι ΠΟΛΛΟΙ αυτοί που υποστήριζαν οτι θα έπρεπε να αναφερθούν οι τιμες δεν το ελεγα μονο εγω...γι'αυτό αναγκάστηκε ο γιατρός να το κάνει γιατι πολλα μελη ρώταγαν για τιμες συνεχως...επομένως ηταν συλλογική απαίτηση και οχι ατομική...οσο για τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις μια χαρα θα γίνονται, δεν νομίζω οτι εχει να κανει με αυτό...σε ολες Τις αλλες ανεξάρτητες παρουσιάσεις δεν υπάρχει κανένα θεμα κ ολες κυλάνε ομαλα..και ετσι θα συνεχισουν πιστευω

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χρειαζεται η ρηξη με το γιατρο, ωστε να επελθει η ανατροπη ακομα κι αν ο κεφαλαιωδης μοντερειτορ απειλησει καποια στιγμη να μας δωσει αποβολη (θυσια υπερ του αγωνος!)

Κρείττον του λαλείν το σιγάν.

Μπλουζα