Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

aeratos28

Just aeratos
Για να σταματήσει λίγο αυτό με το μάρκετινγκ ,είμαστε φόρουμ ,όχι αγορά.μεχρι στιγμής λέγαμε τα πάντα για το συμφέρον μας και δεν παίζαμε παιχνίδια κανενός γιατρου-κλινικης..επίσης κανένας γιατρός κλινική δεν είχε αποκρύψει τιμές..για αυτό και δεν είχε δημιουργηθεί θέμα ποτέ για τα λεφτά..όταν ήρθε ο Λορέντζο και έκανε προσφορά στα παιδιά που πήγαν στο consultation ,μια φορά ρωτήθηκε τι τιμή έδωσε και είπε ο cvial παιδιά δεν γίνεται να σας πω γιατί συζητήθηκε εκεί η τιμή και δεν θέλω διαρρεύσει..και τέλος ,δεν ρωτήθηκε πάλι από κανένα..αλλά τις κανονικές τιμές όμως τις γνωρίζουμε όλοι.οκ?μυστικοπαθειες δεν είναι για τα φόρουμ,δεν το καταλαβαίνετε?δεν είναι μαγαζί εδώ..ζητώ από τον cvial,μόλις δει αυτό το μνμ να ανοιχτεί μια κουβέντα για το τι θα είναι υποχρεωμένος όποιος θέλει να ανοίξει νήμα και να συμμετέχει το φόρουμ με ψηφοφορία για να τελειώνει το τσίρκο με τα μάρκετινγκ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Για να σταματήσει λίγο αυτό με το μάρκετινγκ ,είμαστε φόρουμ ,όχι αγορά.μεχρι στιγμής λέγαμε τα πάντα για το συμφέρον μας και δεν παίζαμε παιχνίδια κανενός γιατρου-κλινικης..επίσης κανένας γιατρός κλινική δεν είχε αποκρύψει τιμές..για αυτό και δεν είχε δημιουργηθεί θέμα ποτέ για τα λεφτά..όταν ήρθε ο Λορέντζο και έκανε προσφορά στα παιδιά που πήγαν στο consultation ,μια φορά ρωτήθηκε τι τιμή έδωσε και είπε ο cvial παιδιά δεν γίνεται να σας πω γιατί συζητήθηκε εκεί η τιμή και δεν θέλω διαρρεύσει..και τέλος ,δεν ρωτήθηκε πάλι από κανένα..αλλά τις κανονικές τιμές όμως τις γνωρίζουμε όλοι.οκ?μυστικοπαθειες δεν είναι για τα φόρουμ,δεν το καταλαβαίνετε?δεν είναι μαγαζί εδώ..ζητώ από τον cvial,μόλις δει αυτό το μνμ να ανοιχτεί μια κουβέντα για το τι θα είναι υποχρεωμένος όποιος θέλει να ανοίξει νήμα και να συμμετέχει το φόρουμ με ψηφοφορία για να τελειώνει το τσίρκο με τα μάρκετινγκ.
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες και ακούγονται ορθά. Απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε να μας προσφέρει απάντηση σε πολλά ερωτήματα. Είπε ότι δε θέλει να αναφέρει τιμές και τον πιεσαμε προς μια κατεύθυνση που είπε ότι δεν θέλει να το πάει. Εγώ εάν έβλεπα ένα καλό αποτέλεσμα πάντως θα πήγαινα από κοντά να τον βρω , δεν θα χρειαζοταν να ξέρω από πριν την τιμή για να πάω. Τέλος πάντων ο καθένας είναι διαφορετικός. Όπως όμως πολύ ορθά λες ότι πρέπει να κοιτάμε μόνο το συμφέρων μας για εμένα λάθος που διωξαμε ένα Από τα μέλη που όντως ήταν συμφέρον μας να ναι εδώ...

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ δεν διαφωνώ μαζί σου.λαθος του γιατρού που έφυγε..σίγουρα αν σε πιο νορμάλ καταστάσεις χωρίς αντιπαραθέσεις και ειρωνίες και από τις δύο μεριές συμμετείχε ο γιατρός θα ήταν πολύ ευχάριστη η παρουσία του και οι γνώσεις του..κάποια καλά δείγματα τα είχε δείξει,θα ήθελα και εγώ να δω και αλλά βέβαια ,τώρα για το θέμα τιμών εγώ προσωπικά δεν πίεσα καθόλου να τις πει,απλά συμφωνώ με τα παιδιά πως ήταν φάουλ το ότι δεν τις έλεγε.οταν όμως μπαίνει σε ένα φόρουμ που οι τιμές αναφέρονται ,τότε το πρόβλημα είναι δικό του ,όχι του φόρουμ..ο john john ,κάθε τόσο ανεβάζει τις τρέχουσες τιμές τη hdc ,ο Γεωργίου το ίδιο ,αν θεωρείς δίκαιο αυτό που γινόταν οκ..εγώ για αυτό προτείνω να γίνει τώρα ένα σχέδιο με το τι είναι υποχρεωμένος κάποιος που θέλει να ανεβάσει την μεταμόσχευση του και να την παρουσιάσει στο φόρουμ ώστε να μην έχουμε φασαρίες ποτέ..πρώτη και τελευταία να είναι αυτή..

Xristoforaz

Well-Known Member
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες και ακούγονται ορθά. Απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε να μας προσφέρει απάντηση σε πολλά ερωτήματα. Είπε ότι δε θέλει να αναφέρει τιμές και τον πιεσαμε προς μια κατεύθυνση που είπε ότι δεν θέλει να το πάει. Εγώ εάν έβλεπα ένα καλό αποτέλεσμα πάντως θα πήγαινα από κοντά να τον βρω , δεν θα χρειαζοταν να ξέρω από πριν την τιμή για να πάω. Τέλος πάντων ο καθένας είναι διαφορετικός. Όπως όμως πολύ ορθά λες ότι πρέπει να κοιτάμε μόνο το συμφέρων μας για εμένα λάθος που διωξαμε ένα Από τα μέλη που όντως ήταν συμφέρον μας να ναι εδώ...
Μα για να μαθεις την τιμη απο κοντα πρεπει να πληρωσεις το consultation...και για τη φινα μην εισαι σιγουρος οτι θα σωσει κοσμο..αν την πιστευε θα χορηγουσε μινοξ και φινα..και οχι μινοξ και λειζερ που χορηγει!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για να σταματήσει λίγο αυτό με το μάρκετινγκ ,είμαστε φόρουμ ,όχι αγορά.μεχρι στιγμής λέγαμε τα πάντα για το συμφέρον μας και δεν παίζαμε παιχνίδια κανενός γιατρου-κλινικης..επίσης κανένας γιατρός κλινική δεν είχε αποκρύψει τιμές..για αυτό και δεν είχε δημιουργηθεί θέμα ποτέ για τα λεφτά..όταν ήρθε ο Λορέντζο και έκανε προσφορά στα παιδιά που πήγαν στο consultation ,μια φορά ρωτήθηκε τι τιμή έδωσε και είπε ο cvial παιδιά δεν γίνεται να σας πω γιατί συζητήθηκε εκεί η τιμή και δεν θέλω διαρρεύσει..και τέλος ,δεν ρωτήθηκε πάλι από κανένα..αλλά τις κανονικές τιμές όμως τις γνωρίζουμε όλοι.οκ?μυστικοπαθειες δεν είναι για τα φόρουμ,δεν το καταλαβαίνετε. δεν είναι μαγαζί εδώ..ζητώ από τον cvial,μόλις δει αυτό το μνμ να ανοιχτεί μια κουβέντα για το τι θα είναι υποχρεωμένος όποιος θέλει να ανοίξει νήμα και να συμμετέχει το φόρουμ με ψηφοφορία για να τελειώνει το τσίρκο με τα μάρκετινγκ.

Αεράτε, οι κανόνες έχουν δοθεί και δεν πρόκειται να κάνω πίσω επειδή μερικοί έχετε σκαλώσει με τος τιμές. Μόλις με το καλό αφήσω την διαχείριση μπορείτε να τους αλλάξετε και να κάνετε του κεφαλιού σας. Μέχρι τότε αυτοί θα είναι.

aeratos28

Just aeratos
Υπάρχουν κάπου γραμμένοι?αναφέρουν τι είναι υποχρεωμένος αυτός που κάνει την παρουσίαση να αναφέρει και τι είναι υποχρεωμένα τα μελοι να ρωτούν και τι να μην ρωτούν?θέλω να τους δω.δεν έχω ιδέα για την ύπαρξη τους

Greg83

Member
Κάποιοι έφαγαν σκαλωμα να μάθουν τιμές της κλινικής, κάτι που ο άνθρωπος είπε δεν θέλει να αποκαλύψει. Από μάρκετινγκ ιδέα έχετε;; Τι να πω ρε παιδιά ειλικρινά κάποιοι θεωρώ σκέφτονται πολύ παράλογα. Για να κρίνουμε λέει το αποτέλεσμα πρέπει να ξέρουμε τιμή. ΣΟΒΑΡΟΙ ;; Δηλαδή εάν δείτε ένα καλό αποτέλεσμα δεν αποτελεί αυτό λόγο να πάτε από κοντά να μάθετε τι παίζει;; Το φόρουμ με την παρουσία του γιατρού θεωρώ αποκτούσε άλλο κύρος. Επιτέλους θα υπήρχε ένα Από τα λογα μέλη που θα έδινε μια απάντηση και θα μπορούσες να την πάρεις στα σοβαρά. Και όλα αυτά με πρόσωπο.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. Το βίντεο για τη φινα φανταστικό. Θα βοηθήσει πολλά παιδιά που ψάχνονται και αγχώνονται να μπουν στη διαδικασία να δοκιμάσουν και ίσως να μην χρειαστούν και πότε μετ ή να κάνουν μικρές προσθήκες και να ξανά αποκτήσουν μαλλουρα. Σας Θέλουμε εδώ γιατρέ @Κωνσταντίνος Αναστασάκης είστε ένα σημαντικό μέλος. Κάντε το για τους πολλούς σας υποστηρικτές. Παρένθεση. ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο @CVIAL ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΚΑΤ ΕΜΕ.

Αν και νέο μέλος στο φόρουμ (παρόλο που το παρακολουθώ χρόνια ως επισκέπτης) πιστεύω ότι χάνουμε από την απομάκρυνση του γιατρού. Προσωπικά παρόλο που δεν είμαι χρήστης φιναστερίδης (και ούτε με ενδιαφέρει να ξεκινήσω) μόνο θετικά είδα το γεγονός ότι έκατσε κι αφιέρωσε χρόνο φτιάχνοντας βίντεο για το φόρουμ κ απαντώντας σε απορίες.. έμαθα πράγματα για τη φιναστερίδη που δεν γνώριζα κι ας μην πρόκειται να κάνω χρήση της. Όταν παρέχεται επιστημονική γνώση από γιατρό και δωρεάν, μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε.

Τέλος για τις τιμές σίγουρα όλοι θέλουμε να τις γνωρίζουμε, υποπτευόμασταν ότι είναι υψηλότερες των υπολοιπων ελλ. κλινικών, αλλά έπρεπε να γίνει σεβαστό το ότι δεν ήθελε να τις αναφέρει. Αργά ή γρήγορα θα τις μαθαίναμε κ από κει κ πέρα ο καθένας θα έκρινε ανάλογα.. μεγάλα παιδιά είμαστε.

aeratos28

Just aeratos
Αναφέρει για τιμές κτλ?εγώ προτείνω να μπει σε ψηφοφορία αν θέλει το φόρουμ,να αναφέρονται οι τιμές που πληρώνονται οι επεμβάσεις?πιστεύω πως είναι ένα θέμα το οποίο θα έπρεπε να συνεχιστεί να γίνεται αναφορά.δεν ξέρω αν συμφωνούν όλοι αλλά δεν το βλέπω κακό.

aeratos28

Just aeratos
Greg συμφωνώ.για το μέλος το οποίο είναι ανεξάρτητο όπως είπε και δεν αναφέρει τιμη τι γνώμη έχεις?ενώ όλοι από όλους τους γιατρούς που έχουν πάει έχουν αναφέρει την τιμή και γνωρίζουμε τι χρεώνει ο καθένας.πως το βλέπεις?δεν λέω για τον γιατρό,ο γιατρός προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του.σεβαστο.
Αν και νέο μέλος στο φόρουμ (παρόλο που το παρακολουθώ χρόνια ως επισκέπτης) πιστεύω ότι χάνουμε από την απομάκρυνση του γιατρού. Προσωπικά παρόλο που δεν είμαι χρήστης φιναστερίδης (και ούτε με ενδιαφέρει να ξεκινήσω) μόνο θετικά είδα το γεγονός ότι έκατσε κι αφιέρωσε χρόνο φτιάχνοντας βίντεο για το φόρουμ κ απαντώντας σε απορίες.. έμαθα πράγματα για τη φιναστερίδη που δεν γνώριζα κι ας μην πρόκειται να κάνω χρήση της. Όταν παρέχεται επιστημονική γνώση από γιατρό και δωρεάν, μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε.

Τέλος για τις τιμές σίγουρα όλοι θέλουμε να τις γνωρίζουμε, υποπτευόμασταν ότι είναι υψηλότερες των υπολοιπων ελλ. κλινικών, αλλά έπρεπε να γίνει σεβαστό το ότι δεν ήθελε να τις αναφέρει. Αργά ή γρήγορα θα τις μαθαίναμε κ από κει κ πέρα ο καθένας θα έκρινε ανάλογα.. μεγάλα παιδιά είμαστε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε το έχω επαναλάβει ξανά. Θα τα πω άλλη μια σε περίληψη. Οι παρουσιάσεις είναι εθελοντικές. Αν βάλουμε κανόνες στο τέλος θα μας μείνουν οι κανόνες και δεν θα έχουμε παρουσιάσεις οπότε μηδέν εις το πηλίκον. Αν κάποιος δεν θέλει να πει κάτι ΔΕΝ θα το πει έχει το δικαίωμα. Αν κάποιους δεν τους ικανοποιεί απλά την αγνοούν. Αυτό που απαγορεύεται είναι η παραπλάνηση (παραπλανητικές φώτο, κλπ). Αν το μέλος δεν συμμορφώνεται το νήμα θα σβήνεται.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ρε cvial δεν συμφωνώ .τα περισσότερα παιδιά που ανεβάζουν τις μεταμοσχεύσεις ειναι ήδη μελοι..πολλοί από εδώ έχουν πάρει τις πληροφορίες και κάποιες γνώμες ως βοήθεια.απο μόνοι τους ξέρουν τα ερωτήματα και για τις φωτό που πρέπει να ανεβάσουν..πόσα χρόνια το ίδιο πράγμα ,grafts και τιμή τα πρώτα που λένε..άπειρες συζητησεις για αυτά τα δύο..και μια χαρά συνεχόμενα νήματα με καινούριες επεμβάσεις έχουμε..ειδικά για καινούριους που φτιάχνουν προφίλ και το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να ανοίξουν νήμα να παρουσιάσουν επέμβαση εγώ προσωπικά θεωρώ πως είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν,γιατρό,grafts,χρήματα,φωτό πριν με κανονικά μαλλιά ,όπως ήταν και κατά την τοποθέτηση των grafts ..απλά ερωτήματα και βασικά.αν μπαίνει ο καινούριος και έχει και όρους στο τι θα κάνει εμένα μου βγάζει ότι δεν είναι και τόσο αθώα η παρουσίαση..προσωπική άποψη που την στηρίζω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Greg συμφωνώ.για το μέλος το οποίο είναι ανεξάρτητο όπως είπε και δεν αναφέρει τιμη τι γνώμη έχεις?ενώ όλοι από όλους τους γιατρούς που έχουν πάει έχουν αναφέρει την τιμή και γνωρίζουμε τι χρεώνει ο καθένας.πως το βλέπεις?δεν λέω για τον γιατρό,ο γιατρός προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του.σεβαστο.

Ρε συμπατριώτη θα με τρελάνεις. Πως δεν λες για τον γιατρό; Εδώ έγινε αρμαγεδώνας και λες τώρα σεβαστό; Γιατί δεν τα έλεγες και πριν στους άλλους μπας και το είχαμε γλιτώσει.

aeratos28

Just aeratos
συνΕλληνα δεν θα σε τρελάνω..στον γιατρό για το οικονομικό δεν είπα τπτ..αν ψάξεις και τα μνμ συμφώνησα πως θα μαθευτεί αργά η γρήγορα..οποτε και να μην λέει ο ίδιος δεν λέει κάτι..αν δεις τα μνμ θα το βρεις σίγουρα εκτός και αν το έχεις σβήσει μαζί με τα άλλα..με το ότι δεν είναι οκ ο Άλντο συμφωνούσα φουλ με τα παιδια ..μηπως παρερμηνευτηκε αυτό που έλεγα..στο λόγο μου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρε cvial δεν συμφωνώ .τα περισσότερα παιδιά που ανεβάζουν τις μεταμοσχεύσεις ειναι ήδη μελοι..πολλοί από εδώ έχουν πάρει τις πληροφορίες και κάποιες γνώμες ως βοήθεια.απο μόνοι τους ξέρουν τα ερωτήματα και για τις φωτό που πρέπει να ανεβάσουν..πόσα χρόνια το ίδιο πράγμα ,grafts και τιμή τα πρώτα που λένε..άπειρες συζητησεις για αυτά τα δύο..και μια χαρά συνεχόμενα νήματα με καινούριες επεμβάσεις έχουμε..ειδικά για καινούριους που φτιάχνουν προφίλ και το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να ανοίξουν νήμα να παρουσιάσουν επέμβαση εγώ προσωπικά θεωρώ πως είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν,γιατρό,grafts,χρήματα,φωτό πριν με κανονικά μαλλιά ,όπως ήταν και κατά την τοποθέτηση των grafts ..απλά ερωτήματα και βασικά.αν μπαίνει ο καινούριος και έχει και όρους στο τι θα κάνει εμένα μου βγάζει ότι δεν είναι και τόσο αθώα η παρουσίαση..προσωπική άποψη που την στηρίζω.

Ναι αλλά δεν λειτουργεί πάντα. Ο άλλος μπορεί να έχει πάρει μια καλή τιμή, μια προσφορά και να του έχουν πει να μην την κοινοποιήσει για ευνόητους λόγους. Απόλυτα θεμιτό και εγώ το ίδιο κάνω σε κάποιους πελάτες. Αυτό δεν κάνει το μέλος αναξιόπιστο ούτε την παρουσίαση ψεύτικη αν πληροί όλα τα άλλα (καλές φωτό ανά τακτά διαστήματα κλπ). Προτιμώ κάποιον που θα πει δεν σας λέω από κάποιον που θα μας πει ψέματα για να μας δουλέψει (γιατί υπάρχει και αυτή η εκδοχή αν ο άλλος είναι κατευθυνόμενος). Λες και μπορείς να τους ελέγξεις. Για αυτό σου λέω μην κολλάς, όλα είναι αηρ, μόνο οι φώτο είναι αληθινές και αυτές υπό προϋποθέσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Ναι αλλά θα μπορεί να πει (αν έχει πάει ας πούμε hdc,την εκανα με τον Μάρα και με χρέωσαν 2.20 με τα έξοδα όλα μέσα και να τελειώνει το πανυγήρι).ξέρουμε ότι χρεώνει τόσο ο Μάρας δεν θα του πει κανείς τπτ..έκλεισε το θέμα..εδώ τα έκαναν χάλια ..δεν ανέφερε ο γιατρός τπτ,σκάει και ο άλλος που θέλει να μας μπαναρει κιόλας ,δεν λέει τιμές του,φως φανάρι ότι έχει γίνει Ντιλ,άρα μη ανεξάρτητος..

aeratos28

Just aeratos
Υ.γ Το παράδειγμα το έδωσα για να πω ότι αν έχει πάρει μια ειδική τιμή και δεν θέλει να την αναφερει

Greg83

Member

Δεν ξέρω γιατί ο φίλος δεν ανέφερε την τίμη και ούτε θέλω να κάνω υποθέσεις χωρίς να γνωρίζω.. εφόσον δεν ήθελε ούτε θα τον πιέσω να πει, ούτε θα τον κρίνω ως μη ανεξάρτητο.. το ότι δεν αναφέρεται η τιμή ίσως κάνει την παρουσίαση του ελλειπή ως προς το παράγοντα κόστος (συγκριτικά με άλλες), αλλά εξίσου σημαντική και χρήσιμη μαζί με όλες τις υπόλοιπες παρουσιάσεις.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε greg εγώ προσωπικά τη θεωρώ ελλειπή φουλ ειδικά σε ενα μέλος που γράφεται για να κάνει την παρουσίαση χωρίς πριν να ειναι μέλος και προβληματίζομαι για πολλά.ειδικα μετά από συνεχόμενη πίεση για αναφορά τιμών στον γιατρό χωρίς απάντηση και ξαφνικά σκάει μύτη περιστατικό ανεξάρτητο και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο του γιατρού. Σκέφτομαι οτι μπορεί να είναι βαλτος και άλλα διάφορα. Για να μην παρεξηγηθω τώρα μιλάω γενικά για τέτοιες περιπτώσεις και όχι συγκεκριμένα για τον Άλντο .για το βάλτος που ανέφερα..σε κάθε τέτοια περίπτωση που μπορεί να επαναληφθεί

Xristoforaz

Well-Known Member
Μα σπανια δεν αναφερεται η τιμη στις παρουσιασεις..ποσο μαλλον οταν οι φορουμιτες τη ζητανε...αν ειχε προσφορα, μπορουσε πολυ απλα να το αναφερει...δηλαδη τι ΣΥΓΚΥΡΙΑ? ολες οι επισημες παρουσιασεις της κλινικης στο φορουμ, να μην αναφερουν τιμη...και μια που εμφανιστηκε απο μονη της (επειτα απο πιεση του μοντ) ουτε κι αυτη να αναφερει? Νισαφι πια! Αυτο ονομαζεται τακτικη αποκρυψης του σημαντικοτερου παραγοντα! Γι αυτο εγινε τεχερανη το νημα του αλντο!

Μπλουζα