Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

aeratos28

Just aeratos
Συνεχίζεται ορισμένοι και υποστηρίζετε τακτικές που έχουν γιατροί κλινικές..τι να πω..φυσικά και έπρεπε να ενημερώσει για τις τιμές του vag απορώ με την χαλαρότητα σας..και σταματήστε να το συγκρίνεται με τις οικοδομικές άδειες..έλεος.!ίδια πράγματα να συγκρίνεται..όπως λέτε και για τις μεταμοσχεύσεις..όλοι οι άλλοι γιατροί έχουν αναφέρει τιμές?ναι..έπρεπε να το κάνει και ο Αναστασάκης?έπρεπε..τα εμπορικά κόλπα λοιπόν που συνεχώς αναφέρετε ξαναλεω πως δεν είναι για εδώ.οσο δεν το καταλαβαινετε,θα συνεχίσουμε αυτό το γαϊτανάκι με το να συμφωνούμε και να διαφωνούμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το ότι είμαι μηχανικός δεν σημαίνει ότι εξασκώ μόνο (ή και καθόλου) το επάγγελμα του μηχανικού. Εδώ είχαμε (ανεπιτυχώς) και PM μηχανικό (ο θεός να τον κάνει).

Xristoforaz

Well-Known Member
Manly man και ο γιατρος χρειαζεται να σε δει απο κοντα..να γινει το consultation στο γραφειο του..να εξετασει το κεφαλι σου τρισδιαστατα και περιμετρικα με το ματι του το καλλιτεχνικο αλλα και με μικροσκοπιο ηλεκτρονικο, διοτι διαγνωση μεσω φωτογραφιων δε γινεται ευκολα!
Ο αριθμος των γκραφτς ειναι θεωρητικος..μονο ο γιατρος ελεγχει ποσα γκραφτς σου αφαιρει..εσυ εισαι καθηλωμενος στο κρεβατι της επεμβασεως! Δε μπορεις να γνωριζεις ποσα σου εχει εξαγει! Ειδικα στην Ελλαδα! Αν πας στον Λορεντζο οπου υπαρχει προγραμματισμος και πραγματικο σχεδιο ή επιλεξεις να προβεις σε μεταμοσχευση πχ με το ρομποτ αρτας τοτε το πραγμα αλλαζει!
Εδω στην Ελλαδα ο καθενας μπορει να σε κοροιδεψει..πχ να σου αφαιρεσει-τοποθετησει 1000 και να σου δηλωσει οτι σου αφαιρεσε και τοποθετησε 2000 μοσχευματα..παιζουν πολλες κομπινες! Θελει προσεγμενη ερευνα πριν απο οποιαδηποτε επισκεψη αλλα και πριν απο οποιονδηποτε κανονισμο ημερας χειρουργικης πραξεως!
Νταξει, κατανοω οτι προσεβληθη απ τη σταση μας την απρεπη σε καποια σημεια, γι αυτο και αποχωρησε! Τωρα θα τον δουνε απο κοντα και μονο, οσοι θελουνε αν δεν αποφασισει να επιστρεψει στο φορουμ!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συνεχίζεται ορισμένοι και υποστηρίζετε τακτικές που έχουν γιατροί κλινικές..τι να πω..φυσικά και έπρεπε να ενημερώσει για τις τιμές του vag απορώ με την χαλαρότητα σας..και σταματήστε να το συγκρίνεται με τις οικοδομικές άδειες..έλεος.!ίδια πράγματα να συγκρίνεται..όπως λέτε και για τις μεταμοσχεύσεις..όλοι οι άλλοι γιατροί έχουν αναφέρει τιμές?ναι..έπρεπε να το κάνει και ο Αναστασάκης?έπρεπε..τα εμπορικά κόλπα λοιπόν που συνεχώς αναφέρετε ξαναλεω πως δεν είναι για εδώ.οσο δεν το καταλαβαινετε,θα συνεχίσουμε αυτό το γαϊτανάκι με το να συμφωνούμε και να διαφωνούμε.

Αεράτε καλό είναι να σταματήσεις και εσύ. Ούτε θα μας πείσεις ούτε θα σε πείσουμε. Απλά παράλληλους διαλόγους κάνουμε.

aeratos28

Just aeratos
Ε τότε σταματήστε και εσείς ρε cvial..συνέχεια το ίδιο λέτε για μάρκετινγκ και για οικοδομές ως εμπορικά κόλπα..άσχετα τελείως για δικαιολόγηση της υπεράσπισης ..σταματήστε και εσείς να τελειώνει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε ο manly έγραψε (εσφαλμένα) για οικοδομικές άδειες, όχι κανένας από τους άλλους. Εγώ ξέρω πολύ καλά να κάνω δοκιμές συγκρίσεις, σιγά να μην συνέκρινα μια εξειδικευμένη custom made υπηρεσία με τις μμ.

aeratos28

Just aeratos
Anyways ,παραδείγματα από τις δουλειές μας να μην αναφέρονται γιατί προκαλούν και γελια-ειρωνιες και στον γιατρό..γιατρούς που κάνουν μεταμοσχεύσεις να συγκρίνουμε και μόνο..στους 100 γιατρούς λοιπόν οι 99 ανάφεραν τιμές ,ο ένας όχι.αυτη είναι η σύγκριση για μενα..οι άλλοι είναι χαζοί δλδ,δεν έχουν μάρκετινγκ.τεσπα ο καθένας σχημάτισε την άποψη του για αυτό ,επίσης η προσωπική μου άποψη ήταν και είναι ότι δεν ήθελε να ακουστούν λόγω ότι είναι υπερβολικά ψηλές και θα είχε αυτές τις αντιδράσεις .το έχω ξαναπεί.αν κάποιοι το δικαιολογουν ότι έγινε.αποψη τους

manly_Man

Well-Known Member
Το ότι είμαι μηχανικός δεν σημαίνει ότι εξασκώ μόνο (ή και καθόλου) το επάγγελμα του μηχανικού. Εδώ είχαμε (ανεπιτυχώς) και PM μηχανικό (ο θεός να τον κάνει).
Εντάξει δεκτο. Εγω εκανα μια υπόθεση οτι αφου εισαι μηχανικός θα ασκείς αυτό το επαγγελμα κ ισως να αναφερεσαι σε αυτο. Δεν ηξερα οτι αναφερεσαι σε κατι αλλο.

aeratos28

Just aeratos
Ακριβώς.οπότε ας αφήσουμε το όλο θέμα πίσω να τελειώνει..
Και αν θέλετε εγώ μπορώ να πω και την γνώμη μου για τα οφέλη του γιατρού που μπήκε εδώ ακόμα και χωρίς να το παίξει (καλος) όπως είπε και ένα μέλος σε κάποιο μνμ του..

Giorgos-3

Well-Known Member
Ξαναλεω. Η εμπαθεια φαινεται. Δεν πα να πεις 20 θετικα.

Σου την επεσαν για να βαλειςσυγκεκριμενα πραγματα στην μμ σου, το ιδιο ζητας και απο τον γιατρο. Αλλα τοτε εσυ δεν εχεις δωσει και καμια πληροφορια, τωρα ο γιατρος εδωσε τα παντα εκτος απο τιμη. Δεν ξερω γιατι κανεις το ιδιο που σου εκαναν.

Να αναφερεις τα αρνητικα οπως εκανα και εγω, Αλλα οταν ο αλλος σου λεει η τιμη εξαρταται και δεν υπαρχει fixed και σου εξηγει γιατι και εσυ επιμενεις, τοτε αυτο ειναι ασεβεια οχι αρνητικη κριτικη.

Αφιλοκερδως εδινε την οποια πληροφορια. Δεν μου ζητησε ποτε χρηματα.

Εγω το λεω περισσοτερο για επομενους γιατρους. Μακαρι να δουμε και τον Τιρκαλα εδω.
Ναι μου την έπεσαν για να ζητήσουν πράγματα παραπάνω κ καλά έκαναν ...δεν ήξερα ...τώρα ξέρω ...επίσης μην λες "όλα πλην τιμής" ...η τιμή είναι από τους πιο βασικούς παράγοντες για την επιλογή μμ...τέλος δεν είδα κανέναν γιατρό κ κανέναν Άλντο να εξηγεί αυτό που λες ότι είτε δεν είναι Φιξ κτλ κτλ όταν ρωτούσαμε επίμονα ....επίσης να πω για ρωτά τι στόλισμα έριξα στον γιατρό του Χριστόφορο...δεν σε είδα εκεί να μου την λες ότι έχω εμπάθεια στον lp....μην ψάχνετε φάντασματα...δώσανε τροφή κ έγινε ότι έγινε ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιώργο βάλε και εσύ μια τελεία. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, δεν πρόκειται να αλλάξει, έχουμε φτάσει 33 σελίδες ανακυκλώνοντας τις ίδιες θέσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ακριβώς.οπότε ας αφήσουμε το όλο θέμα πίσω να τελειώνει..
Και αν θέλετε εγώ μπορώ να πω και την γνώμη μου για τα οφέλη του γιατρού που μπήκε εδώ ακόμα και χωρίς να το παίξει (καλος) όπως είπε και ένα μέλος σε κάποιο μνμ του..

Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Η σιωπή και η ηρεμία είναι το καλύτερο. Έχουν λεχθεί τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό.

Giorgos-3

Well-Known Member
Είναι μηχανικός μετεωρολόγος πυροσβέστης κ αγρότης ...άσε θα απαντάω εγώ για την επαγγελματική ιδιότητα σου ....

vag25

Well-Known Member
Ναι μου την έπεσαν για να ζητήσουν πράγματα παραπάνω κ καλά έκαναν ...δεν ήξερα ...τώρα ξέρω ...επίσης μην λες "όλα πλην τιμής" ...η τιμή είναι από τους πιο βασικούς παράγοντες για την επιλογή μμ...τέλος δεν είδα κανέναν γιατρό κ κανέναν Άλντο να εξηγεί αυτό που λες ότι είτε δεν είναι Φιξ κτλ κτλ όταν ρωτούσαμε επίμονα ....επίσης να πω για ρωτά τι στόλισμα έριξα στον γιατρό του Χριστόφορο...δεν σε είδα εκεί να μου την λες ότι έχω εμπάθεια στον lp....μην ψάχνετε φάντασματα...δώσανε τροφή κ έγινε ότι έγινε ....

Kακως εκαναν και στην επεσαν και απο την δικη μου εμπειρια, συχνα, οταν δεχεσαι το μπουλινγκ αδιαμαρτυρητα ειναι γιατι περιμενεις ποτε θα ανεβεις ''καταταταξη'' ωστε να εισαι σε θεση να κανεις εσυ το μπουλινγκ. Παιχνιδι ανωτερου-κατωτερου που δεν θα επρεπε να υπαρχει. Δεν λεω οτι το εκανες αλλα λεω οτι το βλεπω συχνα.

Οσον αφορα την τιμη ο γιατρος ειχε εξηγησει το γιατι δεν την δινει(σχεδον απο την αρχη που ρωτηθηκε), αλλα καποιοι δεν το σεβαστηκαν. Αυτο ειναι εντελως ασχετο βεβαια απο την κριση μου για το αν ειναι ακριβος η οχι.

Οσον αφορα τον Χριστοφορο εκτος απο το οτι δεν παρακολουθω την περιπτωση του(σορρυ αλλα με εχει καψει λιγο ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος Χριστ), δεν ειδα τον γιατρο του να συμμετεχει στο φορουμ και να μας μοιραζει δωρεαν εμπειρια/γνωση. Αν το εκανε να εισαι σιγουρος οτι θα λειτουργουσα το ιδιο προστατευτικα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Vag25, θα πρέπει και εσύ να σταματήσεις εδώ για να κλείσει ο κύκλος. Δεν θα αλλάξεις σε κανέναν γνώμη όπως δεν θα αλλάξεις και εσύ. Τραβάμε μια γραμμή και πάμε μπροστα. Μοιρολόγια και επικήδειοι τέλος.

vag25

Well-Known Member
Ενταξει σε καποια ποστ δεν απαντησα και εγω, απλα στο τελευταιο ειπα να το κανω. Οντως ας κλεισει το θεμα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial
Άσε τον αεράτο να πει αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Αεράτος αλλά οι υπόλοιποι μετά τον Αεράτο. Δεν υπάρχει τέλος. Χρειάζεται break. Και αύριο μέρα του θεού είναι. Με 33 σελίδες για την κλινική έχει χαθεί η ουσία, δεν διαβάζεται πλέον. Θέλω κάποιο καιρό για να τα συμμαζέψω.

Μπλουζα