προφανως και μπηκε για το το "κερδος" της κλινικης του...δειχνοντας την δουλεια του σε εμας ωστε να διαφημιστει η η κλινικη, παρέχοντάς μας παραλληλα και χρησιμες γνωσεις σαν γιατρος. Λες να σπαταλουσε ετσι χρονο να γραφει εδω και να μιλαει και να παρουσιαζει περιστατικα του χωρις κανενα οφελος;;; και δεν αναφερομαι προσωπικα στον κ.Αναστασάκη αλλα για οποιονδηποτε γιατρο (κλινικη) εμπαινε σε ενα forum.
Για να το ξεκαθαρισουμε αυτο οριστικά.
Μπήκα εδω για να απαντησω για το αρνητικό πόστ που ειχε αναρτηθει.
Μετα παρέμεινα διότι ειδα πιο θετική αντιδραση από αυτη που περιμενα.
Και πλέον αποφάσισα να σας κάνω
συμμάχους μου στο σκοπό μου! (παρακατω!)
Μιας και ειμαι κανα μηνα και εδω μεσα, ας μιλησουμε ανοιχτα, κυριοι, χωρις υπεκφυγές
Οι πιο βροντερες φωνες που ειχα κατα καιρούς διαβασει ήταν επιθετικοί, ισοπεδωτικοί και άδικοι
Kάποιοι ήταν κυριολεκτικά φανατικοί "ανθέλληνες"
Το αφήγημα;
ΟΛΟΙ οι Έλληνες ιατροι ΑΣΧΕΤΟΙ
ΟΛΟΙ οι Έλληνες ιατροι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΟΛΟΙ οι Έλληνες ιατροι ΚΛΕΦΤΕΣ
Οι πιο μετριοπαθεις
σιωπούσαν (σιγουρα υπάρχουν και ειναι πολυ περισσότεροι!) και τελικα ...μπάλα επαιζαν με πολύ έξυπνο τρόπο "μέλη" που για έναν εξωτερικό θεατη, ΓΚΑΡΙΖΕ οτι ειναι σε κρυφο payroll και υπόγειως προωθούσαν νοοτροπίες τυπου "έλα μωρε, μια χαρα ειναι και ο ταδε, ειναι και φθηνος, σιγα μην πας στον Καναδα ή και τι πειραζει αν δεν ειναι ιατρός όλοι μπορούν να το κανουν ή αν γινεται λιγο σκ@τα η δότρια, μαλλια ειναι το θεμα να βγαλεις" και άλλα τετοια)
Λοιπόν, έχω φάει τη ζωή μου στο αντικείμενο και η
πιο βασική μου επαγγελματική επιδίωξη ξερετε ποια είναι???
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ που έχουν δηλητηριασει ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ με τις παραπάνω συμπεριφορές ιατροι και "κλινικές" στην Ελλάδα.
Και όχι μονο με λόγια!
ΜΕ αποκλειστικά
προσωπική εργασία και προσπάθεια (μήνες γραψιματος και μέχρι να πείσω και άλλους που μόνο 2 θέλανε) εφτιαξα την ΕΛΑΜΑΤ και έβαλα ΚΑΙ την Ελλάδα στο διεθνή χαρτη της ISHRS.
Ανέβηκα στην ιεραρχια ώστε να ΜΕ σεβονται και να ΜΑΣ σεβονται.
Πλέον η Ελλάδα
είναι στο χάρτη
Μάλιστα, ηταν να διοργαωνω το πρωτο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ WORKSHOP στις 12-14 Ιουνιου και μας τα χάλασε ο COVID.
Γυρισα
δεκάδες βιντεο και εγραψα
δεκάδες αρθρα ενημέρωσης του κόσμου για τις
παγιδες των επιτηδειων που ΝΑΙ,
ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΓΔΑΡΟΥΝ".
(Συγνωμη που φωναζω!)
Έχω κάνει πολές συναντησεις με αρμόδιους μπας και μπει μια τάξη ΚΑΙ στην Ελλάδα. (φεύ))
Εδω μέσα λοιπόν μπηκα για να σας αποδείξω οτι εχετε αδικο! (θρασος μιλάμε!)
ΔΕΝ ειναι ΟΛΟΙ οι Έλληνες ιατροι ΑΣΧΕΤΟΙ
ΔΕΝ ειναι ΟΛΟΙ οι Έλληνες ιατροι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΔΕΝ ειναι ΟΛΟΙ οι Έλληνες ιατροι ΚΛΕΦΤΕΣ.
Υπάρχω εγω, υπάρχουν και άλλοι, με ονοματεπώνυμο, γνώσεις και αποτελεσματα.
Αλλά ΔΕΝ τους ξερετε ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Απλά δεν έχουν την ΤΡΕΛΑ μου ώστε να μπουν στο ...στομα του λυκου (το ξερετε πιστευω οτι απέξω οταν διαβασει καποιος το φορουμ, δεν δείχνει φιλοξενο και στοργικο!).
Τωρα,
Το να μπαίνεις σε μια παρέα που ενα από τα βασικά της λάβαρα ειναι "ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ" και να τους καταφερεις αρχικα να το κατεβασουν και κάποια στιγμη να το πεταξουν, ειναι θράσος και θέλει τρέλα.
Κυρίως, διότι θα υπάρχουν αντιστάσεις επειδή πολλοί απειλούνται.
Ας ειμαστε ειλικρινεις, το ξαναζηταω. Και λιγο πονηροί
- Απειλούνται αυτοι που
κρατάνε το λάβαρο! Αν αναγκαστούν να το αφησουν κάτω, ισως χασουν την μπροστινή θέση στην "παρέλαση" του φόρουμ!
- Απειλούνται αυτοι που ακολουθούν το λάβαρο πιστα. Αν πεσει το λάβαρο, θα πρέπει θα αναθεωρησουν, και ελάχιστοι γουσταρουν να
αλλάζουν γνώμη! (Σιγα μην ξαναπαμε και σχολειο, οτι ξερουμε αυτα θα πιστευουμε)
- Απειλούνται αυτοι που "χτισαν κυρος" υποστηριζοντας απόψεις που σταδιακά μπορει να γκρεμιστούν αφήνοντας τους "πίσω" στην ιεραρχια.
- Απειλούνται οι ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΕΣ κλινικές που βασιλευαν σε τυφλούς. (Εκεί να δείτε κρυος ιδρωτας εδω και ενα μηνα)
- Απειλούνται οι κρυφο-υπαλληλοί τους στο φορουμ
Αν αντέξω τις ελάχιστες ανόητες επιθεσεις (δεν μιλάμε για διαφορετική γνώμη, αλλα για ανόητη επιμονη!), θα ανοίξει και ο δρομος για άλλους ιατρούς.
Οταν θα μπούν και άλλοι ιατροι, θα δείτε πως
υπάρχει επίπεδο ΚΑΙ στην Ελλαδα.
Και
τότε, όταν το επίπεδο αυτο γινει
πιο γνωστό, μαντεψτε τι θα γίνει:
Οι ΑΣΧΕΤΟΙ ή θα βελτιωθούν ή επιτέλους θα εξαφανιστούν.
(Οι απατεωνες ΔΕΝ εχουν ελπίδα, σε ένα περιβάλλον που βελτιώνεται θα εκλείψουν)
Και το πηγαδι θα αρχισει να καθαριζει.
Ελπίζω να με βοηθησετε!
Το μονο που ζηταω ειναι μια φυσιολογική συμπεριφορά, ενα ευγενη διάλογο, και θα ειμαι ΠΑΝΤΑ εδω να μοιραστω οτι ξέρω και να βοηθησω οποιον μπορώ στον αγωνα του εναντια στην ατιμη τριχοπτωση.