Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό ισχύει. Όταν επιλέγεις να κάνεις FUT, ουσιαστικά παίζεις με τις πιθανότητες να έχεις και εσύ μια τεράστια ουλή στην δότρια όπως είδαμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Οπότε έχει αρκετό ρίσκο...και μόνο που το στριπ μπορεί να αφήσει σε αρκετές περιπτώσεις αυτά τα χάλια ,καλό είναι να αποφεύγεται
Είναι πολύ ακριβός ε.2.5 με 3 το Graff .Αδερφέ μια χαρά είναι η κλινική του Αναστασάκη εάν μπορείς να αντέξεις το κόστος.Θα έλεγα να κοιτάξεις και την hdc που για μένα είναι διαχρονικά ΝΟ1 και συνολικά η καλύτερη vfm λύση πλέον.Μπορει να σου φτιάξουν την ουλή με fue και να φενεται ελάχιστα.Μιλα με Τζον Τζον.
Σε παρακαλώ .Δεν είναι για Καμμένου που δεν έχουν στον ήλιο μοίραΕίναι πολύ ακριβός ε.2.5 με 3 το Graff .
Δεν σε πιάνω. Τι ακριβώς εννοείς?Σε παρακαλώ .Δεν είναι για Καμμένου που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα
Πλάκα κάνω .Έτσι αποκαλεί όσους τον βρίσκουν ακριβόΔεν σε πιάνω. Τι ακριβώς εννοείς?
Πλάκα κάνω .Έτσι αποκαλεί όσους τον βρίσκουν ακριβό
Πλάκα κάνω .Έτσι αποκαλεί όσους τον βρίσκουν ακριβό
Υπάρχουν τα ντοκουμέντα γιατρέ μέσα στις αναρτήσεις στα νήματα .Εκεί τα διαβάσαμε .Δε τα βγάλαμε από το μυαλό μαςΔεν θυμαμαι να έχω σχολιασει καποιο που με βρηκε ...ακριβο.
Σιγουρα όμως έχω σχολιασει καποιους που με ΠΡΟΣΧΗΜΑ την τιμή (διότι πουλάει ο λαϊκισμός!) προσπάθησε να υποβιβασει την ποιότητα των υπηρεσιών μου από καθαρη μισαλλοδοξια και φθόνο.
Κακώς βεβαια, γιατι εγω μαλλιά βαζω, οχι ΜΥΑΛΑ.
Αυτο ειναι δουλεια των γονέων του καθενός.
Λοιπόν γιατρέ. Εγώ ξέρω τι θέλω μιλησαμε πιο πριν..εκει δεν θα έρθω για παζάρια.εαν το ποσό ξεπερνάει αυτά που σκοπεύω να διαθέσω κανένα πρόβλημα.οταν είμαι έτοιμος θα ερθω.αφου το έχω πάρει απόφαση θα το κανω σωστά.Δεν θυμαμαι να έχω σχολιασει καποιο που με βρηκε ...ακριβο.
Σιγουρα όμως έχω σχολιασει καποιους που με ΠΡΟΣΧΗΜΑ την τιμή (διότι πουλάει ο λαϊκισμός!) προσπάθησε να υποβιβασει την ποιότητα των υπηρεσιών μου από καθαρη μισαλλοδοξια και φθόνο.
Κακώς βεβαια, γιατι εγω μαλλιά βαζω, οχι ΜΥΑΛΑ.
Αυτο ειναι δουλεια των γονέων του καθενός.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υπάρχουν τα ντοκουμέντα γιατρέ μέσα στις αναρτήσεις στα νήματα .Εκεί τα διαβάσαμε .Δε τα βγάλαμε από το μυαλό μας
Λάθος έχεις .Μόλις βρω χρόνο θα κοινοποιήσω τα ντοκουμέντα .Τις τιμές τις έχουν αναφέρει πολλά από τα μέλη εδώ στο Φόρουμ .Έχουμε διαβάσει για 3 ευρώ μόνο για FUE και για 1.8 ευρώ για combo και όχι μόνο από ένα μέλος αλλά από αρκετά .Κανείς δεν έχει πρόθεση να αδικήσει κανένα εδώ.Κριτική κάνουμε σε όλους .Λέμε την άποψη μας γιαυτα που διαβάζουμεΔειξε τα ντοκουμεντα.
Εγω λεω οτι τα βγαζεις από το μυαλό σου.
Ο καθενας μπορει να θεωρει υψηλή μια τιμή. Δικαιωμα του.
Το να ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΠΟΙΕΙ την αποψη του ωστε να φαινεται ως ΑΛΗΘΕΙΑ, δλδ. "ο ταδε ειναι ακριβος" (εννοώντας για αυτο που προσφερει) ειναι άλλο πραγμα: απαιτει αυτος που το γραφει να ειναι ένας ...ανωτερος (αυτοκλιτος, μιας και κανεις δεν του το ζητησε) κριτης value-for-money, να γνωριζει ακριβως ΤΙ προσφερεταi και ΑΚΡΙΒΩΣ τι ζηταται οικονομικά!
Εδω δεν ξερετε καλα-καλα τι χρεωσεις έχω ανα περιπτωση, που μάλιστα άλλαζουν μεχρι και 50%!! (καθόλου τυχαία δεν γνωριζετε...)
Ειναι πιο ωριμο, ενηλικο και ακριβές να πει καποιος: Θεωρω τις χρεωσεις ακριβες (ΑΝ τις ξερεις!)
Αλλα, ας ειμαστε ειλικρινεις.
Το πρόβλημα δεν ειναι η χρεωση.
Το πρόβλημα ειναι η ζηλοφθονια, η μισαλλοδοξια και τα κομπλεξ.
ΤΣΑΜΠΑ να έκανα επεμβασεις (έχω κανει αρκετες, όχι φυσικα σε αναγωγούς μπας και με ...συμπαθησουν, αλλα σε ανθρωπους που ειχαν αναγκη και που εγω δεν έχω αναγκη τα χρηαματα τους, ευτυχώς!), τα ιδια ατομα που κατηγορούν για τις τιμές θα εβρισκαν κάτι άλλο.
Και μετά κατι άλλο.
Και μετά κάτι άλλο.
Μην κρυβομαστε πισω από το δακτυλό μας.
Μεγάλοι αντρες ειμαστε, πολλοι έχουν και παιδια που μεγαλώνουν....
Λάθος έχεις .Μόλις βρω χρόνο θα κοινοποιήσω τα ντοκουμέντα .Τις τιμές τις έχουν αναφέρει πολλά από τα μέλη εδώ στο Φόρουμ .Έχουμε διαβάσει για 3 ευρώ μόνο για FUE και για 1.8 ευρώ για combo και όχι μόνο από ένα μέλος αλλά από αρκετά .Κανείς δεν έχει πρόθεση να αδικήσει κανένα εδώ.Κριτική κάνουμε σε όλους .Λέμε την άποψη μας γιαυτα που διαβάζουμε
μα και εγώ γιαυτα μίλησα για ντοκουμέντα.Για τους "haters "όπως τους αποκαλείς αλλά συμβαίνει να είναι μελη του Φορουμ.Να και άλλος ενας χαρακτηρισμός.Υπάρχουν και τα ντοκουμεντα για τις τιμές και είναι και αφθονα από μαρτυρίες μελώνΣιγουρα κανω λαθος που απανταω αλλα αυτο ειναι άλλο θεμα.
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ειπες οτι έχεις ΟΧΙ για τις χρεωσεις, αλλα οτι έχει αποκαλέσει με αγενεις εκφρασεις άτομα επειδη με ειπαν ακριβο.
Αυστηρός έχω υπάρξει με HATERS που χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τις χρεωσεις για να με συκοφαντησουν και να προκαλέσουν βλάβη. (καλα, μην σου πω τι καταφερνουν, ειναι και Κυριακή, ημέρα του Θεού!)
όσο για τις προθεσεις, αστο.
ΜΙΑ χαρα γουσταρουν πολλοι να αδικούν οποιονδηποτε θεωρούν πιο ...ευνοημένο.
Ξαναλέω,ειμαστε μεγάλοι άντρες, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο της δηθεν ελευθεροστομίας που απλα την χρησιμοποιούν πολλοι για να εκφραζουν ελευθερα τοξικότητα, μισος και ζηλεια.
Περιμενω τα ...ντοκουμεντα.
μα και εγώ γιαυτα μίλησα για ντοκουμέντα.Για τους "haters "όπως τους αποκαλείς αλλά συμβαίνει να είναι μελη του Φορουμ.Να και άλλος ενας χαρακτηρισμός.Υπάρχουν και τα ντοκουμεντα για τις τιμές και είναι και αφθονα από μαρτυρίες μελών
Υπάρχουν και πολλά ακόμα αλλά θα σχολιαστούν εν καιρωΟκ, καταλαβα.
Καλη Κυριακή!
Δε κατάλαβα .Μπήκατε στο φόρουμ και θα μας υποδεικνύετε πως και αν θα σχολιάζουμε; Θα σχολιάζουμε τα πάντα είτε σας αρέσει είτε όχι .Υπάρχει κάποιος άλλος γιατρός πχ βεκρης η κάποιων άλλων κλινικών που να σχολιάζει στο forum?αν ναι θα ήθελα να δω συμπεριφορά για να συγκρίνω. Αν όχι γιατί δεν αφήνουμε τον άνθρωπο στην ησυχία του?