Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
1.7 είναι ήδη υψηλή τιμή για Ελλάδα. Με 1.6 συμφέρει καλύτερα να πας HDC, παρά Ελλάδα.Συμφωνώ πολύ υψηλή τιμή νομίζω για Ελλάδα από 1,7 έως 2,3 κατά εκεί πρέπει να παίξουν μπάλα
Το ζήτημα είναι ότι στο σκρουτζ παίρνεις ακριβως τι ίδιο προϊόν από διαφορετικά μαγαζιά...Από που προκύπτει πάντως ότι ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να χρεώνει όσο θέλει; Δικαίωμα του είναι, όπως ταυτόχρονα και υποχρέωση του αγοραστικού κοινού, να βρει οικονομικότερη λύση. Ότι γίνεται με το skroutz ας γίνει και εδώ σε μια τελική
άλλο θέμα η ποιότητα που θα πάρεις για την χ τιμή και άλλο η τιμή.Το ζήτημα είναι ότι στο σκρουτζ παίρνεις ακριβως τι ίδιο προϊόν από διαφορετικά μαγαζιά...
άλλο θέμα η ποιότητα που θα πάρεις για την χ τιμή και άλλο η τιμή.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αντικειμενικός είναι ο άνθρωπος Κώστα, ως το σημείο που δεν εμπλέκεται το προσωπικό συμφέρον.Στη γειτονιά μου υπάρχει ένα καφέ.Ο άνθρωπος που το έχει είναι αρκετά γνωστης στα οικονομικά και πάντα μου ανέφερε την ελεύθερη αγορά κλπ.
Όταν αυτός άκουσε ότι διπλα θέλει να ανοίξει μια αλυσίδα,, ο ίδιος που έλεγε για ανταγωνισμους και να επιβιώσει ο καλύτερος..., μου είπε αμα ερθει διπλα εχω κάποια στοιχεία ότι δεν έκοβε αποδείξεις και θα του κάνω μήνυση.
Αυτό γιατί ο διπλανός ειχε τον καφέ αρκετά πιο φθηνό και φοβήθηκε τον ανταγωνισμό...
Ποιός;;;
Αυτός που στη θεωρία έλεγε ότι θα πρέπει να επιβιώνουν οι καλύτεροι.
Προσωπικα δεν ξέρω η ελεύθερη αγορά στην Ευρώπη πως δουλεύει.
Στην Ελλάδα όμως δυστυχώς όσοι είχαν επιχείρηση και μου την ανέφεραν λόγω φόρων... απαταιωνιες σκαρφιζονταν
γιατί τα κόβεις τόσο κοντά με την ουλή αυτή?Καλησπέρα. Καινούργιος στο forum αλλά όχι Καινούργιος στη μεταμοσχευση. Αποτυχημένη σε παλιά κλινική η οποία δεν υπάρχει πια. Το 2007.κροταφοι ένα μαύρο χαλί.αφυσικο και τα γνωστά Μάλια κούκλας.χοντρα τρυχοθυλακια.τομη παντελώς απαράδεκτη.ενα μαράζι που με τρώει χρόνια τώρα.θελω να κάνω επιδιόρθωση hairline και τομής.και θέλω να πάω στον κύριο ανασταστακη.με προβληματίζει το γνωστό γεγονός και μια αντιδικία που έχουν με ένα συγκεκριμένο πελάτη.μπορω να δω κάπου τι εξήγηση έχει δώσει για αυτό το γεγονός. Γιατί τα πράγματα με τις ουλές τα φανταζομουνα τελείως διαφορετικά μετα απο 14 χρόνια.
Δεν είμαι εγώ αυτός. .εγω είμαι χειρότερος.αυρο έγινε στην κλινική του αναστασακη. Απλά ρωτάω γιατί τόσο μεγάλη τομή.γιατί τα κόβεις τόσο κοντά με την ουλή αυτή?
τα χοντρά μεταμοσχευμένα βγαίνουν και ξαναμπαίνουν αλλού.
έχει πολλές καλές κλινικές εδώ με ωραία αποτελέσματα. ψάξτο λίγο και θα βρεις.
βάλε καμμιά φώτο να θαυμάσουμε τα επιτεύγματα των ελληνικών κλινικών. και εγώ ομοιοπαθής ήμουν και κάπως το σουλούπωσα..
Καλησπέρα. Καινούργιος στο forum αλλά όχι Καινούργιος στη μεταμοσχευση. Αποτυχημένη σε παλιά κλινική η οποία δεν υπάρχει πια. Το 2007.κροταφοι ένα μαύρο χαλί.αφυσικο και τα γνωστά Μάλια κούκλας.χοντρα τρυχοθυλακια.τομη παντελώς απαράδεκτη.ενα μαράζι που με τρώει χρόνια τώρα.θελω να κάνω επιδιόρθωση hairline και τομής.και θέλω να πάω στον κύριο ανασταστακη.με προβληματίζει το γνωστό γεγονός και μια αντιδικία που έχουν με ένα συγκεκριμένο πελάτη.μπορω να δω κάπου τι εξήγηση έχει δώσει για αυτό το γεγονός. Γιατί τα πράγματα με τις ουλές τα φανταζομουνα τελείως διαφορετικά μετα απο 14 χρόνια.