Ότι άλλο να κρίνουμε την δουλειά κάποιου με ωραίο τρόπο και αλλο να είμαστε αγενής. Εδώ το άλλο το παιδί ανέβασε φωτο απ την επέμβαση ένα παιδί με μακρυά μαλλιά και από κάτω είδα επιεικώς απαράδεκτα σχόλια.δηλαδη το ότι το Παιδί τα διαβάζει δεν μπαίνουμε στο κόπο να σκεφτούμε ότι μπορεί να ενοχληθεί.για όλα υπάρχει ένας τρόπος που μπορούμε να εκφράσουμε όταν κάτι δεν μας αρέσει.
Συμφωνώ μαζί σου ,όντως και εγώ έχω κάνει κάποια σχόλια που σαφώς δεν αρμόζουν στο όλο χαράκτηρα μου και το είναι μου.Εγω να σου πω αν και το έχω πει και στον ίδιο τον Αναστασακη το κλίμα που έχει δημιουργηθεί νομίζω απορρέει από τα εξής
Ο γιατρός έχει αυτόν τον χαρακτήρα, με αυτά τα χαρακτηριστικά όπως πχ υπερόπτης κατ εμέ και μερικά ακόμα που ενοχλούν.
Οι τιμές που χρεώνει σε τέτοιες εποχές που ξες ότι είναι δύσκολες και το σημαντικότερο που όπως καταλαβαίνουν πολλοί ορθώς η μη δεν συμβαδίζουν με την ανάλογη ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Εκφράσεις λέξεις που δεν αρμόζουν σε έναν γιατρό και τέλος κάποιες τεχνικές που πολλοί ορθώς η μη έχουν διαπιστώσει ότι χρησιμοποιεί η χρησιμοποίησε στο παρελθόν όπως πχ φωτισμός , ενδεχομένως τοπικ κτλ θα τα δεις και εσύ και θα κρίνεις.Νομιζω είναι μερικά ενδεικτικά πάντα με βάση την δική μου κριτική ικανότητα έτσι;μην παρεξηγηθουμε.