Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aris2727

Member

Συνημμένα

• BF5776F9-9D9A-47C3-859F-FF6BFCB559CE.jpeg
    BF5776F9-9D9A-47C3-859F-FF6BFCB559CE.jpeg
    664.7 KB · Προβολές: 131

Disco

Well-Known Member
Και αυτό λάθος είναι.
Check again.
Ρε βλαφο και εσυ εχεις κάτι υπερβολικες απαιτησεις..δηλαδή δεν φτάνει που έδωσε το excel..θες να είναι και σωστό κιόλας ; σημασία έχει ότι το έδωσε, όχι αν γράφει ότι να ναι μέσα…

vlafo

Well-Known Member
Ρε βλαφο και εσυ εχεις κάτι υπερβολικες απαιτησεις..δηλαδή δεν φτάνει που έδωσε το excel..θες να είναι και σωστό κιόλας ; σημασία έχει ότι το έδωσε, όχι αν γράφει ότι να ναι μέσα…
Discoball τρελλιάρη
Έχεις δίκιο ζητάω ταπεινά συγνώμμη.
Απλά πίστευα πως αφού έχεις πλέον την πρώτη ύλη που είναι το πιο βασικό,τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας,αλλά τελικά δεν είναι αρκετό.
Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία.
Επειδή όμως τα έδωσε αυτό από μόνο του συνιστά επιτυχία.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Εγω τοτε εψαχνα dhi, bergmann kord κλπ.... αν δεν ηταν ο τσακαλος θα ειχα καταληξει καπου εκει.....
Και εγώ που ήμουν μόνο για εξωτερικό και θα κατέληγα εκεί,τελικά η διαδρομή ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε Ελλάδα.
Πως τα φέρνει η ρημάδα η ζωή.
Ερώτηση:
Άλλο απόθεμα υπάρχει στη δότρια σου γιατί αν θυμάμαι καλά έβγαλες 8000+ συνολικά.

Vdupa

Well-Known Member
Ρε παιδια καλή η κριτικη δεν λεω, αλλα αυτη η μονιμη κακια που βγαινει, για ποιο λόγο; Εντωμεταξυ δεν ειναι οτι προκαλεσε ο γιατρος με αυτη την αναρτηση. Αν ειχε την συμπεριφορα που εχουμε δει σε αλλα ποσταρισματα του να το καταλαβω.

βεβαια προφανως και εχει ευθυνη ο γιατρος που εχει δημιουργησει τοσους εχθρους στο φορουμ, αλλα ας συγκρατηθουμε και εμεις λιγο.

Δηλαδη κατω απο καθε αναρτηση περιστατικου μακελειο...

aeratos28

Just aeratos
Φίλε μου βδουπα ,πλέον κάνουμε και χαβαλε..μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά.
Ρε παιδια καλή η κριτικη δεν λεω, αλλα αυτη η μονιμη κακια που βγαινει, για ποιο λόγο; Εντωμεταξυ δεν ειναι οτι προκαλεσε ο γιατρος με αυτη την αναρτηση. Αν ειχε την συμπεριφορα που εχουμε δει σε αλλα ποσταρισματα του να το καταλαβω.

βεβαια προφανως και εχει ευθυνη ο γιατρος που εχει δημιουργησει τοσους εχθρους στο φορουμ, αλλα ας συγκρατηθουμε και εμεις λιγο.

Δηλαδη κατω απο καθε αναρτηση περιστατικου μακελειο...

Panos1982

Well-Known Member
Καλησπέρα εγώ πριν 3 κ κάτι μηνες,έκανα δεύτερη μετ στον Αναστασάκη κ μ έδωσε αναλύσεις κτλ κανονικά

Καλη δυναμη.

Πως γινεται βεβαια να σου εδωσε 2 excellakia και να έχουν διαφορετικες μετρησεις το καθενα και τελικα να ειναι και τα δυο λαθος.....
Μονο ο γιατρος το ξερει....

Ειπα οτι το επιπεδο του μεσου ασθενη του δεν ειναι οπως αλλων εδω κ επιβεβαιωνεται επειδη ειχες παρει οτι να ναι μετρησεις στο εξελακι κ δεν το ειχες αντιληφθει καν.
Ενω ο @giannis1991 το αντιληφθηκε ας πουμε κατευθείαν.

2ον ειπα οτι θα εκτεθει αν δώσει στοιχεια αναλυτικα και εκτεθηκε ηδη....

3ον φανταζομαι τι θα γινεται στα συνεδρια που τα μοιραζεται κιολας με τους αλλους γιατρους....

4ον αστο καλυτερα δεν ειμαστε ολοι για ολα γιατρε, μη μπλεκεις με εξελακια καντο οπως ξερεις, αριθμο γκραφτ μοναχα , φωτο και εισαι ετοιμος για ποσταρισμα να χεις το κεφαλι σου ησυχο.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Πάντως ούτε εγώ μπορω να καταλάβω πως γίνετε να έχει δώσει δυο excel διαφορετικά ?!?! και να είναι και τα δυο λάθος! Προσφέρομαι να του το φτιάξω και στη vba να του πετάει και error αν βάλει λάθος τις παραμέτρους :)

witcher

Well-Known Member
Πάντως ούτε εγώ μπορω να καταλάβω πως γίνετε να έχει δώσει δυο excel διαφορετικά ?!?! και να είναι και τα δυο λάθος! Προσφέρομαι να του το φτιάξω και στη vba να του πετάει και error αν βάλει λάθος τις παραμέτρους :)
Αυτό το να έχει δώσει δυο διαφορετικά excelakia και εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο..Όταν το είδα σκέφτηκα οτι ίσως ο γιατρός παρακολουθώντας το φόρουμ και βλέποντας οτι είπαν μερικά μέλη οτι είναι λάθος το excel που ειχε δώσει στον ασθενή, να προσπάθησε να το διορθώσει και έστειλε το νέο με τις τροποποιήσεις να το ανεβάσει στο φόρουμ. Και τελικά βγήκε και το άλλο λάθος.

Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Αυτό το να έχει δώσει δυο διαφορετικά excelakia και εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο..Όταν το είδα σκέφτηκα οτι ίσως ο γιατρός παρακολουθώντας το φόρουμ και βλέποντας οτι είπαν μερικά μέλη οτι είναι λάθος το excel που ειχε δώσει στον ασθενή, να προσπάθησε να το διορθώσει και έστειλε το νέο με τις τροποποιήσεις να το ανεβάσει στο φόρουμ. Και τελικά βγήκε και το άλλο λάθος.

Βλεπω να τα στέλνει τα εξελακια πρωτα στον Cvial για
" Verified "
Πριν τα ανεβασει....

Υ.γ
Το θεμα ειναι οτι προσπαθουν καποιοι να τον " υπερασπιστουν " εμμεσως πλην σαφως και στο τελος καταλήγουν να το κανουν ακομα χειροτερο...

Aldo

Well-Known Member
Συγνώμη εγώ δε θα σταθώ στο ότι έχει κάνει λάθος στις μετρησεις …. Οκκκ κκκ..

Έπεσα πάνω στο βιντεάκι που έχει κάνει για το «Γιάννη θεσς» . Όπου ο γιατρος του λέει πως δεν υπάρχει σοβαρός γιατρός που τιμά το πτυχίο του που να πει έχεις τόσα τριχοθυλακια …

Τα νούμερα δεν έχουν αξία … και δεν έχουν επιστημονική απάντηση;;

Όμως τώρα δίνονται εξελοφφυλλαα με τρελές ακρίβειες απ ότι βλέπω !

Εχω μπερδευτεί πραγματικά, άρα είχε δίκαιο ο Γιαννησ Θες που ήθελε νούμερα ή ήταν μήπως προφήτης ;

giannis1991

Well-Known Member
Σκεφτείτε ότι και στην αντιγραφή με λίγα λόγια κάποιοι είναι κακοί...Ή μάλλον δεν έχουν το μεράκι να το πιάσουν και να το εφαρμόσουν όπως πρέπει...Έτοιμο εξελακι...Ο ορισμός του κακεκτυπου...
Καλά και για consultation δεν το συζητώ...Εκεί πάσχουν όλοι οι Έλληνες...

aeratos28

Just aeratos
Ωραίο το βιντεάκι...έλα βάλε και το πραγματικό τώρα ..με τα ανίδεοι κτλ..χαχαχαχααχα
Φαντάζεσαι να διαβάζει τη δική μου κριτική ,νπου δεν έμπαινε σε forelock,το απέφευγε,(τώρα δεν ξέρω αν ακόμα αποφεύγει) σαν το διάολο το λιβάνι,και αυτός να μου απαντούσε με αυτή την πραότητα όπως εδώ?? Με πραότητα μεν,αλλά θα έλεγε φίλε μου αερατε ,με τιμά που ήρθες από ναυπλιο ,αλλά δεν αλλάζει ότι είσαι λαχανεμπορας ..όσο για τις γνώσεις που έχεις αποκομίσει, που έλεγε και στον Γιάννη ,θα μου έλεγε ασχολησουμε με τα λάχανα ..πάντα με πραότητα όμως, με φροντίδα και προδερμ.:D:D:D:D

Έπεσα πάνω στο βιντεάκι που έχει κάνει για το «Γιάννη θεσς» . Όπου ο γιατρος του λέει πως δεν υπάρχει σοβαρός γιατρός που τιμά το πτυχίο του που να πει έχεις τόσα τριχοθυλακια …

Εχω μπερδευτεί πραγματικά, άρα είχε δίκαιο ο Γιαννησ Θες που ήθελε νούμερα ή ήταν μήπως προφήτης ;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

jersey

Well-Known Member

Ωραίο βιντεάκι ναι. Οπότε ο γιατρός έκραζε όσους γιατρούς μετρούσαν την δότρια και έλεγαν πόσα τριχοθυλάκια έχει ο κάθε ασθενής, και οτι οποιος γιατρός το κάνει δεν τιμά τα πτυχία του, και ότι είναι ψέμα και οποιος γιατρός λέει απόθεμα δότριας σε ασθενείς εξαπατά τους ασθενείς του. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή έκραζε και τον ίδιο τον Lorenzo που μετρούσε δότριες και έλεγε απόθεμα δότριας...Ο Lorenzo το έχει δει αυτό το βιντεάκι; Να βάλουμε Ισπανικούς υπότιτλους να το δει να μας πει τη γνώμη του..:D

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα