Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

gregkont13

Verified MM member
Ναι αυτό το περιβόητο αφήγημα το έχουν πολλοί.
Μόλις το αγγίξεις,αυτόματα σε κατηγοριοποιούν πως έχεις και εσύ αφήγημα.
"Ελλαδίτσα".
Καλά η φρασεολογία δεν ερμηνεύεται γιατί είμαι σίγουρος πως δεν είναι κατανοητή.
Η πραγματική τους ερμηνεία και εκτέλεση τους επιφέρει αυτόματο ban. ;)
περίμενε τώρα και το Χρήστο να μπει να σου πει πως δεν τολμάμε να τα πούμε από κοντά και ότι είμαστε "κότες" και ότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
περίμενε τώρα και το Χρήστο να μπει να σου πει πως δεν τολμάμε να τα πούμε από κοντά και ότι είμαστε "κότες" και ότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι :p
Για να τα πεις από κοντά θα πρέπει πρώτα να είσαι εσύ εντάξει απέναντι σε όλους (φόρουμ)και μετά να διεκδικείς και να απαιτείς.
Δε βάζεις τους κανόνες όπως σε συμφέρει.
Αυτή είναι αντρίκια συμπεριφορά και παντελονάτη (άντε να μιλήσω και εγώ όπως μιλάνε πολλοί έτσι).
Έχουμε μάθει και πετάμε κουβέντες στον αέρα για να εντυπωσιάζουμε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Όπως καταλαβαίνεις έτσι συντηρείται το πολεμικό κλίμα. Μετά από αυτό θα πεταχτεί ο Χρήστος και δωστου άλλες 3 σελίδες. Για ποιό λόγο; Για να ξαναγράψουμε τα ίδια; Δεν είναι waste of time;

gregkont13

Verified MM member
Όπως καταλαβαίνεις έτσι συντηρείται το πολεμικό κλίμα. Μετά από αυτό θα πεταχτεί ο Χρήστος και δωστου άλλες 3 σελίδες. Για ποιό λόγο; Για να ξαναγράψουμε τα ίδια; Δεν είναι waste of time;
Είναι, απλα και να μην το έλεγα θα πεταγόταν ούτος η άλλως.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Οκ, οπότε απόφαση του Δόκτωρ να μην δίνει στοιχεία της επέμβασης.
Ναι.
Τα στοιχεια αυτα τα παραθετω μόνο σε Ιατρικά συνεδρια, στα επιστημονικά μου άρθρα και σε συνομιλίες με συναδελφους.
Ειναι προνομιο που το παρεχω μόνο σε συναδελφους και στον ίδιο τον ασθενή.
Σεβομαι τους ιατρους που το παρεχουν δημοσίως και το δικαιωμά τους.
Πάντως σιγουρα με συμπεριφορες τυπου "απεδειξε μας" "δειξτα μας να σε κρινουμε" "μεχρι εκει φτανεις, prove me wrong" δεν προκειται να αλλαξει κάτι.
"Ενα γραμμαριο ζαχαρη μαζευει πιο πολλες μύγες από 1 γαλόνι ξυδι" λένε οι Αμερικανοι.

gregkont13

Verified MM member
Ναι.
Τα στοιχεια αυτα τα παραθετω μόνο σε Ιατρικά συνεδρια, στα επιστημονικά μου άρθρα και σε συνομιλίες με συναδελφους.
Ειναι προνομιο που το παρεχω μόνο σε συναδελφους και στον ίδιο τον ασθενή.
Σεβομαι τους ιατρους που το παρεχουν δημοσίως και το δικαιωμά τους.
Πάντως σιγουρα με συμπεριφορες τυπου "απεδειξε μας" "δειξτα μας να σε κρινουμε" "μεχρι εκει φτανεις, prove me wrong" δεν προκειται να αλλαξει κάτι.
"Ενα γραμμαριο ζαχαρη μαζευει πιο πολλες μύγες από 1 γαλόνι ξυδι" λένε οι Αμερικανοι.
Οκ, δικαίωμα σου, όπως δικαίωμα και των μελών να κρίνουν όπως νομίζουν αυτήν την κίνηση ή τον σχολιασμό που ζητάς.

Προσωπικά, αυτό που εύχομαι είναι να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι ασθενείς που έρχονται στην κλινική με αυτό που βλέπουν στο κεφάλι τους ένα χρόνο μέτα, ακόμα και αν δεν δίνονται στοιχεία.

Anastasakis Hair Clinic

Οκ, δικαίωμα σου, όπως δικαίωμα και των μελών να κρίνουν όπως νομίζουν αυτήν την κίνηση ή τον σχολιασμό που ζητάς.

Προσωπικά, αυτό που εύχομαι είναι να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι ασθενείς που έρχονται στην κλινική με αυτό που βλέπουν στο κεφάλι τους ένα χρόνο μέτα, ακόμα και αν δεν δίνονται στοιχεία.
Η λέξη σχολιασμός που εγραψα νωρυτερα ήταν άστοχη

Για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΠΡΟΒΟΛΗ ποσταρω.

Anastasakis Hair Clinic

Είπες αυτό, γι αυτό μίλησα για σχολιασμό. Τώρα, είδα το edit πάνω, οκ.
Ειχε γραψει το μελος "δεν θα σχολιασω".
Και χρησιμοποιησα την λέξη του, από την οποια πιαστηκαν καποιοι για τα σχετικα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπορεί σε κάποιες μέρες, τώρα σε κάποιες ώρες. Σας παρακαλώ σκεφτείτε και τους άλλους όταν γράφετε. Η οικονομία λόγου είναι πρωταρχικής σημασίας. Όταν κάποιος έχει εκφράσει τις απόψεις μας και μας έχει καλύψει καλό είναι να σιωπούμε για να κρατάμε τα νήματα καθαρά.

Panos1982

Well-Known Member
Η λέξη σχολιασμός που εγραψα νωρυτερα ήταν άστοχη

Για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΠΡΟΒΟΛΗ ποσταρω.

Τωρα τα λες σωστα , δε ποσταρεις για σχολιασμο ,
Ποσταρεις για την προβολη σου οκ.
Για ενημέρωση αν ποσταρες θα εβαζες κ στοιχεία ασε την ενημερωση στην ακρη.

Επισης ειναι αναληθες οτι δινεις τα στοιχεια στους ασθενεις σου , δεν ειδα κανενα ανεξαρτητο να εχει τα πληρη στοιχεια οπως εμβαδο καλυψης εμβαδο δοτριας κλπ. Ειχα μονο αριθμο θυλακιων, παχος κ λογο, αντε κ ενα sapphire blade & ενα 19g gauge.
Τιποτα αλλο.
Αυτα τωρα οτι τα στοιχεια ειναι για τα συνεδρια ειναι αστειοτητες....

Απλα θέλεις να μην εχουν γνωσεις για να μη μπορούν να σε κρινουν τα μελη, αυτος ειναι ο λογος αν θες να μιλαμε καθαρα.
Γιατι αν δωσεις τα πληρη στοιχεια που δε τα δινεις ουτε καν στους ασθενης σου, ουτε CV δε βγαινει με τα στοιχεια που τους δινεις κ αυτών, θα εκτεθεις.

Κι επειδή εδω το.επιπεδο ειναι πολυ υψηλοτερο του μεσου ασθενη σου θα εκτεθεις περισσοτερο.

Εγω στη λαικιστη αυτο το ονομάζω Κλασσικη ελληνικη νοοτροπια κουτοπονηριας.

Δεν εισαι εδω για να βοηθησεις ,
Δεν εισαι εδω για να πας μπροστα τα μελη.
Εισαι εδω για ιδίων όφελος κ να καρπωθεις κερδος με κουτοπονηρους τροπους.

Εγω εδω ήρθα το 2009 με σκοπο να βοηθησω τα παιδια που ειχαν το ιδιο προβλημα με εμενα για να το.επιλυσουν σωστα σε κλινικες εκτος Ελλαδας κ να απαλλαγουν απ τα χασαπικα εδω κ να λυσουν το ψυχολογικό πρόβλημα τους σωστα.

Ευγνωμονώ ακομα μετα απο 16 χρονια τον τσακαλο που το 2006 μου ανοιξε τα μάτια κ ειδα τι πετυχαινουν οι γιατροι εξω ενω οι δικοι μας εσφαζαν....
Τοτε που το ίντερνετ ΔΕΝ ειχε καμμια πληροφορια κ δεν υπηρχαν φορουμς.

Ειμαι εδω ακομα για να βοηθαω ακριβως για τον ιδιο λογο που μπηκα καποτε, δεν εχει αλλαξει τιποτα.

Εσυ δεν εισαι εδω γι αυτο , δεν μπηκες γι αυτο, δεν κανεις την ποιοτικη δουλειά που κανουν εξωτερικο, δεν κανεις καν σωστα τη δουλεια σου εδω,
Δεν φερεσαι σωστα σε ασθενεις
Και θα φωναζω συνεχως οτι εισαι μια
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ και ακριβη για την ακαταλληλοτητα της κλινικη για να την επιλεξει κάποιος, με.σκοπο να τον βοηθησω να απαλλαγει απο μια κακη επιλογη σαν εσενα.

Ποσταρε οσο θέλεις περιστατικα,
Κι αλλο τοσο θα ποσταρω τα αντιστοιχα ποστ για να βοηθαω τον νεο κοσμο να καταλαβει κ.να.μαθει να ξεχωριζει την ηρα απ το σταρι.

Εκτος αν εχει αλλαξει ο λογος υπαρξης του φορουμ και δεν ειναι η βοηθεια στα νεα μελη , κ ειναι η προβολη των νεων γιατρων οποτε να αποχωρήσω εγω
Γιατι καμμια δουλειά δεν θα εχω εδω μεσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Τωρα τα λες σωστα , δε ποσταρεις για σχολιασμο ,
Ποσταρεις για την προβολη σου οκ.
Για ενημέρωση αν ποσταρες θα εβαζες κ στοιχεία ασε την ενημερωση στην ακρη.

Επισης ειναι αναληθες οτι δινεις τα στοιχεια στους ασθενεις σου , δεν ειδα κανενα ανεξαρτητο να εχει τα πληρη στοιχεια οπως εμβαδο καλυψης εμβαδο δοτριας κλπ. Ειχα μονο αριθμο θυλακιων, παχος κ λογο, αντε κ ενα sapphire blade & ενα 19g gauge.
Τιποτα αλλο.
Αυτα τωρα οτι τα στοιχεια ειναι για τα συνεδρια ειναι αστειοτητες....

Απλα θέλεις να μην εχουν γνωσεις για να μη μπορούν να σε κρινουν τα μελη, αυτος ειναι ο λογος αν θες να μιλαμε καθαρα.
Γιατι αν δωσεις τα πληρη στοιχεια που δε τα δινεις ουτε καν στους ασθενης σου, ουτε CV δε βγαινει με τα στοιχεια που τους δινεις κ αυτών, θα εκτεθεις.

Κι επειδή εδω το.επιπεδο ειναι πολυ υψηλοτερο του μεσου ασθενη σου θα εκτεθεις περισσοτερο.

Εγω στη λαικιστη αυτο το ονομάζω Κλασσικη ελληνικη νοοτροπια κουτοπονηριας.

Δεν εισαι εδω για να βοηθησεις ,
Δεν εισαι εδω για να πας μπροστα τα μελη.
Εισαι εδω για ιδίων όφελος κ να καρπωθεις κερδος με κουτοπονηρους τροπους.

Εγω εδω ήρθα το 2009 με σκοπο να βοηθησω τα παιδια που ειχαν το ιδιο προβλημα με εμενα για να το.επιλυσουν σωστα σε κλινικες εκτος Ελλαδας κ να απαλλαγουν απ τα χασαπικα εδω κ να λυσουν το ψυχολογικό πρόβλημα τους σωστα.

Ευγνωμονώ ακομα μετα απο 16 χρονια τον τσακαλο που το 2006 μου ανοιξε τα μάτια κ ειδα τι πετυχαινουν οι γιατροι εξω ενω οι δικοι μας εσφαζαν....
Τοτε που το ίντερνετ ΔΕΝ ειχε καμμια πληροφορια κ δεν υπηρχαν φορουμς.

Ειμαι εδω ακομα για να βοηθαω ακριβως για τον ιδιο λογο που μπηκα καποτε, δεν εχει αλλαξει τιποτα.

Εσυ δεν εισαι εδω γι αυτο , δεν μπηκες γι αυτο, δεν κανεις την ποιοτικη δουλειά που κανουν εξωτερικο, δεν κανεις καν σωστα τη δουλεια σου εδω,
Δεν φερεσαι σωστα σε ασθενεις
Και θα φωναζω συνεχως οτι εισαι μια
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ και ακριβη για την ακαταλληλοτητα της κλινικη για να την επιλεξει κάποιος, με.σκοπο να τον βοηθησω να απαλλαγει απο μια κακη επιλογη σαν εσενα.

Ποσταρε οσο θέλεις περιστατικα,
Κι αλλο τοσο θα ποσταρω τα αντιστοιχα ποστ για να βοηθαω τον νεο κοσμο να καταλαβει κ.να.μαθει να ξεχωριζει την ηρα απ το σταρι.

Εκτος αν εχει αλλαξει ο λογος υπαρξης του φορουμ και δεν ειναι η βοηθεια στα νεα μελη , κ ειναι η προβολη των νεων γιατρων οποτε να αποχωρήσω εγω
Γιατι καμμια δουλειά δεν θα εχω εδω μεσα.
Ρε συ πανό ποιον τσακαλο λες ; Από Θεσσαλονίκη μεριά μιλάς ;

Panos1982

Well-Known Member
Οχι απο Αθηνα. Ηταν ενα παιδι που δουλευε σε εταιρια με φαρμακα και ταξιδευε εξωτερικο κ ετυχε λογο των επαγγελματικών ταξιδιών να γνωρισει τη κλινικη του alvi armani στην Ιταλια, εκανε εκει επεμβαση το 2006. Πηγε πολυ καλα.
Κ μετα εκανε στον hasson strip.
Αυτος μου εδωσε το βαπτισμα του πυρρος κ ειχα ενα live αποτελεσμα μπροστα στα ματια μου.
Τοτε δεν υπήρχαν φορουμς. Ουτε αυτο εδω υπηρχε ακομα.
Δεν υπηρχε τροπος να βρεις πληροφοριες γιατρους κ αποτελεσματα.....

Εγω τοτε εψαχνα dhi, bergmann kord κλπ.... αν δεν ηταν ο τσακαλος θα ειχα καταληξει καπου εκει.....

Το οτι κατεληξα εδω που ειμαι σήμερα ευθύνεται αποκλειστικά κ μονο στον τσακαλο.

Aris2727

Member
Καλησπέρα εγώ πριν 3 κ κάτι μηνες,έκανα δεύτερη μετ στον Αναστασάκη κ μ έδωσε αναλύσεις κτλ κανονικά

Συνημμένα

• 00D1FE2D-4D31-4F2B-8111-DF5B6D46339E.jpeg
    00D1FE2D-4D31-4F2B-8111-DF5B6D46339E.jpeg
    1 MB · Προβολές: 157

vlafo

Well-Known Member
Τα excelakia όταν βάζουμε τις παραμέτρους πρέπει να τα συμπληρώνουμε σωστά.
Ευχαρίστως παραδίδω μαθήματα.

Μπλουζα