Συμβουλη για μεταμόσχευση

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλα η α ζωνη είναι τελειωμένη υπόθεση .όπως είπα πριν σε 4-5 χρόνια το πολύ θα έχουν χαιρετήσει αυτά τα μαλλιά...εγώ θεωρώ το πάρτι γίνεται 18-30...μετά όσο μεγαλώνεις σταθεροποιείται κάπως η κατάσταση.κατα μέσο όρο ..υπάρχουν και εξαιρέσεις..που ενώ δεν είχαν σχεδόν καθόλου αραίωση κάποιοι,ξαφνικά στα 40 τους βλέπεις με μπιφτέκι
Δεν έχει εμπιστοσύνη η πρεζοαλωπεκία. Μπορεί να ξεκινήσει δυνατά και μετά τα 30 και μετά τα 40.
Συνήθως ναι τις μεγαλύτερες ζημιές τις κάνει μέχρι τα 30, αλλά εμένα μου τις έκανε μετά τα 30.
Και όπως είπες άτομα που μέχρι τα 40 ήταν NW1-2 μέσα σε 3-4 χρόνια προσγειώθηκαν σε ΝW4-5.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Παίζουν πολλά ναι ,είναι ανεξέλεγκτη και αλλοπροσαλη ..δεν βγάζεις άκρη με αυτή..
Δεν έχει εμπιστοσύνη η πρεζοαλωπεκία. Μπορεί να ξεκινήσει δυνατά και μετά τα 30 και μετά τα 40.
Συνήθως ναι τις μεγαλύτερες ζημιές τις κάνει μέχρι τα 30, αλλά εμένα μου τις έκανε μετά τα 30.
Και όπως είπες άτομα που μέχρι τα 40 ήταν NW1-2 μέσα σε 3-4 χρόνια προσγειώθηκαν σε ΝW4-5.

Nik.Mos

Well-Known Member
Για να ξέρεις αν είναι καλή η δότρια η όχι θα πρέπει να εξεταστεί με μικροσκόπιο , μόνο τότε θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις .Φαίνεται πάντως πως υπάρχει διάχυτη αραιωση και είσαι μικρος ακόμη , πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις θεραπεία με φιναστεριδη .Έχεις και αρκετό μαλλί πάνω που πρέπει να διατηρηθεί για να έχει μεγαλύτερο value η οποία μεταμόσχευση ή μεταμοσχεύσεις κάνεις

LoverBoy

Well-Known Member
Φαίνεται όντως αδύναμη η δοτρια σου φίλε μου χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου δώσει μοσχεύματα αλλά θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω

Fikas

New Member
Για να ξέρεις αν είναι καλή η δότρια η όχι θα πρέπει να εξεταστεί με μικροσκόπιο , μόνο τότε θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις .Φαίνεται πάντως πως υπάρχει διάχυτη αραιωση και είσαι μικρος ακόμη , πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις θεραπεία με φιναστεριδη .Έχεις και αρκετό μαλλί πάνω που πρέπει να διατηρηθεί για να έχει μεγαλύτερο value η οποία μεταμόσχευση ή μεταμοσχεύσεις κάνεις
Είχε γίνει αυτό και μου είχαν πει πως είναι καλή η δοτρια μου με density 60-70-60 αν αυτό βοηθά. Περίπου με 6000 grafts
Όταν λες διάχυτη από πού βγήκε το συμπέρασμα, για να μπορέσω να καταλάβω περαιτέρω.
Ναι το σκέφτομαι και αυτό το ενδεχόμενο για τοπική βέβαια.

Μπλουζα