Σωστή χρήση derma roller

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
αμ σας τα ελεγα...η αναγεννηση δεν μπορει να ξεκινησει
απο μια παθητικη κατασταση.
Χρειαζεται ξανα ενεργοποιηση μηχανισμων.

Καποιοι λενε οτι τα progenitors cells μεταναστευουν στις
τραυματισμενες περιοχες και δημιουργουν τριχοθυλακια.
Μικρη σημασια εχουν οι θεωριες,ομως.

gianniskritikos2

Active Member
kapa εκοψες τον ζινκ? δεν το καταλαβαινω αφου κανει δουλια δεν θες να πας για ραστα? :p αφου ποιανει ο συνδιασμος ζινκ και ρολλερ...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mimis giova είπε:
δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα θελω να σας το αναφερω..γιατι ετσι μου μοιαζει κατι σαν εξελιξει το δερμα ρολλερ...πριν 4-5 χρονια περιπου π φαινοταν σιγα σιγα η διαφορα στα μαλια μ..με ειχε δει ενας αντρας μεγαλουτσικοσ σε ηλικια γυρω στα 60...κ μ λεει για τα μαλια σ να παρεις μια βουρτσα σκληρη κ να κανεις μασαζ στα μαλια σ..να κοκινειζεισ σχεδον να ματωνεις..με τιποτα αλλο να μην ασχολειθεις,με φαρμακεια κ τετια ειναι αηδιες γιε μου.εγω φυσικα δεν εδωσα σημασια..

Αυτό κάνω εδώ και 13 μήνες περίπου και δεν έχω χάσει τρίχα...έχω κόψει και τις μινοξιδίλες και όλα...

Capri

Member
Παιδιά καλησπέρα!!!
Σας παρακαλώ απαντήστε μου εσείς που ρολλάρετε!!!
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το roller σε γυναικείο μαλλί?Εννοώ αν θα φτάνουν οι βελόνες να κάνουν τίποτα
(γιατί ακόμα έχω μαλλί δόξα τον Πανάγαθο!!!!!)Επίσης πιστεύετε θα είναι πολύ μανούρα,θα μπλέκεται πολύ και τέτοια?Τα μαλλιά μου είναι καρέ.Και ποιο μέγεθος θα ήταν το κατάλληλο? Thanks guys!!

Turbobox

New Member
Capri είπε:
Παιδιά καλησπέρα!!!
Σας παρακαλώ απαντήστε μου εσείς που ρολλάρετε!!!
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το roller σε γυναικείο μαλλί?Εννοώ αν θα φτάνουν οι βελόνες να κάνουν τίποτα
(γιατί ακόμα έχω μαλλί δόξα τον Πανάγαθο!!!!!)Επίσης πιστεύετε θα είναι πολύ μανούρα,θα μπλέκεται πολύ και τέτοια?Τα μαλλιά μου είναι καρέ.Και ποιο μέγεθος θα ήταν το κατάλληλο? Thanks guys!!

Νομίζω πως ναι αλλά πριν πούμε για αυτά:

[youtube]dc2Z7CL4Cv0[/youtube]

:)

gianniskritikos2

Active Member
δεν θα μπλεκετε καν αν δεν εχεις μεγαλο προβλημα αποψη μου μην τραυματιζεσε πολυ παρε 0.75 και εισαι κομπλε ψαξε youtube εχει βιντεακια με γυναικες χρηστες

Capri

Member
Γιάννη,τα βιντεάκια στο youtube με γυναίκες χρήστες που είδες είναι για την κουρούπα ή για ρυτίδες???
Εγώ για κουρούπα ενδιαφέρομαι!!!Γιατί πιο πολύ για ρυτίδες και σημάδια είδα ότι το αναφέρουν.Μπορείς να βάλεις κανένα link αρχηγέ μου?

Chs

Μέλος του προσωπικού
Εδώ είστε Δεσποινίς μου 8) , εχει διαφορα το καναλι δες τα αναφερονται στο φλεγον θεμα..

https://www.youtube.com/user/abstricho?feature=watch

gianniskritikos2

Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=mqYQv3Fr8SQ http://www.youtube.com/watch?v=X2UiZ0kgsHI http://www.youtube.com/watch?v=XWPK27EahX8 εχει παθει κατι το youtube μου και βλεπω τις οθονες πρασινες βρικα αυτα στα τιφλα οτι εδειχνε το βιντεο σαν εικονα το περιεχομενο λιγα πραγματα ειδα απο την μπαρα κατο που ρυθμιζεις σε ποιο χρονικο σημειο θες να βαλεις το βιντεο και απο την οθονιτσα κατο εβλεπα τι περιπου διχνει το βιντεο νομιζω οτι ειναι καλα...

τα βρηκα και εγω αυτα chs ειχε πολα παρτ και μιας και δεν βλεπω εικονα ειπα μην το ψαξω πολυ να βαλω μονοπαρτα να τελειωνο xD τα ειχα δει παλια ενδιαφεροντα ειναι απο αυτα που βρηκες ειχα τρελαθει στο τι βαζουν στο κεφαλι...

τι ειδος λοσιον

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Capri

Member
Thanks guys,θα τα τσεκάρω σίγουρα αυτά!!!
Για μέγεθος τι προτείνετε?
Πρέπει να νιώθεις το τρύπημα?Γιατί στα βιντεάκια πιο πάνω,μου φαίνεται ότι το πάνε πολύ χαλαρά...

gianniskritikos2

Active Member
εγω πιστευω εξαρτατε το προβλημα αποψη μου ετσι... πιστευω οτι το ρολλερ εχει την δυνατοτιτα μονο του να προκαλεσει μεχρι ενα ρεκγρουθ αλλα σιγουρα να διατηρισει... αμα καποιος θελει να τα διατηρισει απλα πιστευω οτι και να μην ματωνει απλα να ερεθιζεται λιγο ασπουμε με το 0.5 ειναι καλο γιατι αιματονει και δημιουργει μικρες πληγες ικανες για διατιριση τωρα αν θελει κανεις καλο αποτελεσμα για αρχη χριαζεται μεγαλυτερες πληγες αρα μεγαλυτερες βελονες ρολλερ... δεν το εχω δοκιμασει αυτα ιεναι απο το μυαλο μου αλλα μελοι οπως ο καπα ξερουν καλυτερα... απλα απο τα βιντεο και την λογικη μου βγαζω αυτα τα συμπερασματα

Capri

Member
Γιάννη ευχαριστώ!!!Ίσως κάποιος από αυτούς που το έχουν ξεκινήσει να μπορεί να μας συμβουλεύσει για το penetration,
baldy sorry,δεν μπόρεσα να κρατηθώ,ελπίζω να μη σε προσέβαλα.....

baldy

Member
gianniskritikos2 είπε:
τι ενοεις baldy? ποιος μιλισε με υπονοουμενα?

Για μέγεθος τι προτείνετε?
Πρέπει να νιώθεις το τρύπημα?Γιατί στα βιντεάκια πιο πάνω,μου φαίνεται ότι το πάνε πολύ χαλαρά...

το ξεφτιλισαμε το φορουμ εντελως ....

Chs

Μέλος του προσωπικού
Capri είπε:
Γιάννη ευχαριστώ!!!Ίσως κάποιος από αυτούς που το έχουν ξεκινήσει να μπορεί να μας συμβουλεύσει για το penetration,
baldy sorry,δεν μπόρεσα να κρατηθώ,ελπίζω να μη σε προσέβαλα.....

Capri πες τους τα.. γιατι ειναι μικροι και δεν τα ξερουν ακομα.. Στο ρολλερ και στο αλλο παιζει ρολο το μεγεθος για τα αποτελεσματα! 8)

gianniskritikos2

Active Member
baldy μαλλον κατι δεν παει καλα η κοπελα αναφερεται στο ρολλερ αυτα που λεει ειναι λογικα μεγεθος θελει να δει τι θα παρει...ρωταει με λογικη αν πρεπει να νιωθει το τριπημα απο τις βελονες και παλι με λογικη ρωταει αν πρεπει να το παει χαλαρα η επιπονα που ειναι το περιεργο? θημασε τι σου ειχα πει περι μερικον ελαχιστον αλλα υπαρκτων ερωτησεων σου οτι ενω διαβαζεις δεν εισαι κανας καινουριος στο φορουμ ρωτας σαν να μην εχεισ διαβασει τιποτα και εδω απαντας σαν να μην εχεις διαβασει τιποτα η μινη λογικη εξηγιση στην σκεψη σου ειναι αυτη διοτι τοσο καιρο για μεγεθει μιλαμε περι βελονων αν δεν εχεις διαβασει ειναι λογικο να παει εκει που πηγε το μυαλο σου αν εχεις διαβασει και βλεπεις την λεξη μεγεθος σε αυτο το θεμα το συγκεκριμενο για ρολλερ με την μια σκεφτεσε βελονες.

η φραση της οντως μιαζει λιγο... αλλα δεν νομιζω να το ενοιει ετσι.... και ξαναλεω γιατι ολες τις οι ερωτησεις εχουν απαντηση στο ρολλερ

Chs

Μέλος του προσωπικού
Παιδια ας μη το ριμαξουμε και αυτο το thread ελεος... Ο ενας ειπε ο αλλος ειπε.. ο ενας λεει αστειακια ο αλλος δεν τα πιανει και θα γινει παλι εδω της κορεας.. Η αισθηση του χιουμορ τελικα ειναι ακριβο προνομιο για καποιους.. Για να μιλησουν μερικοι μεταξυ τους χρειαζονται και τα ματ απο διπλα..

Μπλουζα