Σωστή χρήση derma roller

weznem

Well-Known Member
εγω βαζω κορτιζονη και μινο και αιρολ και τρεις φορες την δομαδα ρολερ μαζι με αυτα τις αλλες μονα τους κινηση στους κροταφους.απλα δεν ξερω αν κανει να χρησιμοποιουμε πανω απο 3 φορες την βδοαμαδα το ρολερ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

george1980

New Member
geia sas eime neos edo pera..thelo na rothso ean mporoume na xrhshmopioume to dermaroller osoi xrhshmopoioume consealer toppik..epeidh vazo toppik sto mali pos tha borousa na kano therapeia me roller..kai to rotao dioti to roller aimatonei thn perioxh apoti diavazo k xreiazete xronos na epoulothei k isos to toppik na molynei thn perioxh..sorry gia ta greeklish alla grafo apo xbox live k den ta metatrepei se ellhnika..efxaristo polly pedia polly kalh douleia..teleio site...eime 33x nw4 k h therapeia pou kano eine finast 1mg p/d fungoral 2/week sambouan frezyderm k ligo toppik sto crown gia kalypsh...to 2009 exo kanei mikrometamosxefsh sthn agglia sth hearline..afta...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλώς ήρθες George, ότι πληροφορία θέλεις για το Derma Roller είναι γραμμένη και σε αυτό το thread, και γενικά ότι άλλο θέλεις είναι γραμμένο στο forum, διάβασε τα καλά και αν έχεις κάποια απορία μετά τα ξανα συζητάμε εδώ με όλα τα παιδιά της κοινότητας. ;)

Υ.Γ. Αν μπορείς βρες έναν τρόπο να γράφεις Ελληνικά για να γίνονται ευκολα κατανοητά αυτά που γράφεις.

Μ32

Member
kapa είπε:
μου κανει εντυπωση η επανεκφυση που εχω στους κροταφους και στα τριγωνακια.δεν εχουν βγει πολλα αριθμητικα αλλα αυτα που βγαινουν,αναπτυσονται πολυ γρηγορα,διπλασιαζονται μερα με την μερα σε παχος και μηκος,ειναι η πρωτη φορα που γινονται τριχες απο θεραπεια
Τι μου θυμιζει αυτο,τι μου θυμιζει αυτο.........
Μ32 είπε:
Αυτο που με απογειωσε ομως το τελευταιο 3μηνο ειναι το demapen.Οπως γραφω κ στη υπογραφη μου νομιζω οτι ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχω κανει.
kapa είπε:
αν συνεχισει με αυτους τους ρυθμους εγω θα τα κανω κοτσιδα.
βγαινουν τριχες στους κροταφους,μοιαζει με ανεκδοτο
Στους κροταφους ε?Τι μου θυμιζει και αυτο,τι μου θυμιζει........
Μ32 είπε:
Ναι ειμαι πολυ καλυτερα.Mε το dermapen εχουν δυναμωσει,εκτος των αλλων, και αυτες οι πολυ μικρες τριχες στους κροταφους που ειναι στασιμες.Εχουν γινει πιο μαυρες και μακραινουν.Οσο και αν το παλευα με μινοξ και αιρολ παλαιοτερα,αυτο δεν το ειχα δει ξανα

panoslydios

New Member
O μικροβελονισμος ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

Ειδατε ,αθελα μας γυρισαμε στην παραδοσιακη κινεζικη θεραπεια κατα καποιον τροπο.
To θεμα ειναι το ειχα κανει και στα φρυδια.Και οντως βγηκαν και εκει.
Μετα ομως επεσαν,και φοβηθηκα.Στην πραγματικοτητα ομως,μετα απο λιγο βγηκαν πιο δυνατες και δεν εχουν πεσει απο τοτε.Το λεω αυτο για να μην φοβηθει κανεις ενα τετοιο ενδεχομενο shedding.

weznem

Well-Known Member
μια απορια ξερει κανεις σιγουρα το ρολλερ ο,5 mm το χρησιμοποιουμε 3 φορες την βδοαμδα η μπορουμε κα- καθε μερα?
βαρετο παντως θελεις κανα μισαωρο για να τελειωσεις το ρολαρισμα..

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μ32 είπε:
kapa είπε:
μου κανει εντυπωση η επανεκφυση που εχω στους κροταφους και στα τριγωνακια.δεν εχουν βγει πολλα αριθμητικα αλλα αυτα που βγαινουν,αναπτυσονται πολυ γρηγορα,διπλασιαζονται μερα με την μερα σε παχος και μηκος,ειναι η πρωτη φορα που γινονται τριχες απο θεραπεια
Τι μου θυμιζει αυτο,τι μου θυμιζει αυτο.........
Μ32 είπε:
Αυτο που με απογειωσε ομως το τελευταιο 3μηνο ειναι το demapen.Οπως γραφω κ στη υπογραφη μου νομιζω οτι ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχω κανει.
kapa είπε:
αν συνεχισει με αυτους τους ρυθμους εγω θα τα κανω κοτσιδα.
βγαινουν τριχες στους κροταφους,μοιαζει με ανεκδοτο
Στους κροταφους ε?Τι μου θυμιζει και αυτο,τι μου θυμιζει........
Μ32 είπε:
Ναι ειμαι πολυ καλυτερα.Mε το dermapen εχουν δυναμωσει,εκτος των αλλων, και αυτες οι πολυ μικρες τριχες στους κροταφους που ειναι στασιμες.Εχουν γινει πιο μαυρες και μακραινουν.Οσο και αν το παλευα με μινοξ και αιρολ παλαιοτερα,αυτο δεν το ειχα δει ξανα
ειμαστε στα ιδια:21m:

lab_rat

Member
Εγω χρησιμοποιω ρολλερ 0,75mm καθε μερα σε συνδιασμο με bimatoprost. Τα αποτελεσματα για μενα ειναι εντυπωσιακα.

gianniskritikos2

Active Member
lab ποοσ καιρο τωρα? εχω καιρο να δω ιχνος σου σε αλλο θεμα εκτως προσταγλαδινες και βιματοπροστη... μιλαμε καιρο για το ρολλερ μπορει να ειχες ασχολιες και δεν μπηκες δεν πειραζει η να μην ειδα εγω καλα οποτε ζητω συγνωμη απλα ξαφνικα βλεπω ενα εγω το χρισιιμοποιο το ρολλερ καθε μερα και εχω αποτελεσματα εντυπωσιακα ... μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος?με λογια η με φοτος?

Bouklas

Well-Known Member
Χρονια πολλά σε όλους και καλο πάσχα να έχετε.
Θα παραγγείλω και γω, τα λόγια σας τα λένε όλα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
gianniskritikos2 είπε:
lab ποοσ καιρο τωρα? εχω καιρο να δω ιχνος σου σε αλλο θεμα εκτως προσταγλαδινες και βιματοπροστη... μιλαμε καιρο για το ρολλερ μπορει να ειχες ασχολιες και δεν μπηκες δεν πειραζει η να μην ειδα εγω καλα οποτε ζητω συγνωμη απλα ξαφνικα βλεπω ενα εγω το χρισιιμοποιο το ρολλερ καθε μερα και εχω αποτελεσματα εντυπωσιακα ... μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος?με λογια η με φοτος?
Κοντα 3 βδομαδες! Εχω επανεκφυση στα σημεια που ειχα και με τη μινοχ κ επιπλεον χνουδακια στα σημεια που ειχα οταν ειχα πρωτοχρησιμοποιησει μινοχ. Πιστευω να συνεχισει...
Απο ερεθισμους κλπ δεν εχω κατι ιδιαιτερο με την καθημερινη χρηση, και αν καποια μερα το νιωθω ερεθισμενο απλα δε το χρησιμοποιω μια μερα και την επομενη ειμαι οκ!
Φωτος δε θα βγαλω ακομα, θα περιμενω να δω τα τελικα αποτελεσματα!

gianniskritikos2

Active Member
αρα μεσα σε 3 βδομαδες εχεις αποτελεσμα και πιστευεις ειναι απο ρολλερ? και ο καπα σε τοσο διαστημα ειδε αν εισαι σιγουρος οτι ειναι απο ρολλερ τοτε ειναι πολυ καλο αποτελεσμα για το χρονο του

lab_rat

Member
gianniskritikos2 είπε:
αρα μεσα σε 3 βδομαδες εχεις αποτελεσμα και πιστευεις ειναι απο ρολλερ? και ο καπα σε τοσο διαστημα ειδε αν εισαι σιγουρος οτι ειναι απο ρολλερ τοτε ειναι πολυ καλο αποτελεσμα για το χρονο του
Πιστευω οτι ειναι συνδιασμος. Εκτος των αποτελεσματων στην ινωση, πολλαπλασιαζει και την απορροφηση των ουσιων. Οποτε μαλλον ειναι απο το βιματοπροστ που περναει σχεδον σα να το χρησημοποιεις ενεσιμα!

gianniskritikos2

Active Member
το bimatoprost δεν εχει παρενεργειες μινοχ σωστα? και γενικα απο οτι θημαμαι απο το θεμα βιματοπροστ αφου χρισιμοποιητε στα ματια που ειναι πολυ ευεσθητα αμα δεν δημιουτγει καποια παρενεργεια στα ματια δεν γινεται να δημιουργει στο δερμα...διοτι τα ματια ειναι παραπολυ ευεσθητα σωστα?

weznem

Well-Known Member
σωστα,λειτουργει διαφορετικα απο την μινο αλλα μονοπατια,ειναι αναλογο προσταγλανδινης pgdf2(νομιζω) αν σε πιασει αυτο ειναι δεδομενο οτι θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο μινο..

Reve

Active Member
lab_rat είπε:
gianniskritikos2 είπε:
Πιστευω οτι ειναι συνδιασμος. Εκτος των αποτελεσματων στην ινωση, πολλαπλασιαζει και την απορροφηση των ουσιων. Οποτε μαλλον ειναι απο το βιματοπροστ που περναει σχεδον σα να το χρησημοποιεις ενεσιμα!

Γεια χαρά, είναι εύκολο να μας δώσεις το λινκ για το Bimatoprost ?Ευχαριστω

weznem

Well-Known Member
Atsibir είπε:
lab_rat είπε:
gianniskritikos2 είπε:
Γεια χαρά, είναι εύκολο να μας δώσεις το λινκ για το Bimatoprost ?Ευχαριστω

http://www.thekaneshop.com/index.php/peptides.html
υπαρχει θρεντ για την βιματοπροστη

Μπλουζα