Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
oxi οταν εχεις κανει 0,5 δεν μπορεις μεσα σε δυο μερες να ρολαρεις παλι..δνε προλαβαινει να επουλωσει το τραυμα ο οργανισμος..τον πρωτο μηνα αποκλειστικα ρολερ με 0,5 επειτα την μια βδομαδα 0,5 ανα 4 μερες και την αλλη βδομαδα ρολερ με 0,2 αν δευτερη μερα..και λοσιον παράλληλα
Atsibir είπε:Γεια σου φίλε weznem. Έχω παρατηρήσει στα πόστ σου ότι λες 0,2 ανά δεύτερη ενώ ο κάπα στην αρχή στις οδηγίες λέει κάθε μέρα , τι ισχύει τελικά? Και κάτι άλλο. Αν κάποιος έχει μαλλί 4-5 εκατοστά το 0,2 για μέρα παρα μέρα δεν είναι μικρό? μήπως πρέπει να παμε σε μεγαλύτερο? Δεν ξέρω εικασίες κάνω. Ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια. :14m::
Bouklas είπε:Μέχρι στιγμής 8-9 χρήσεις roller, 0.5mm ελαφρά σε κροτάφους και 1.00mm στο υπόλοιπο κεφάλι. Δεν έχω δει κάτι, είτε μείωση τριχόπτωσης (είναι λίγη ήδη) είτε χνουδάκια, επανεκφυση. Συνεχίζω λοιπόν και βλέπω.
Atsibir είπε:oxi οταν εχεις κανει 0,5 δεν μπορεις μεσα σε δυο μερες να ρολαρεις παλι..δνε προλαβαινει να επουλωσει το τραυμα ο οργανισμος..τον πρωτο μηνα αποκλειστικα ρολερ με 0,5 επειτα την μια βδομαδα 0,5 ανα 4 μερες και την αλλη βδομαδα ρολερ με 0,2 αν δευτερη μερα..και λοσιον παράλληλα
Γεια σου φίλε weznem. Έχω παρατηρήσει στα πόστ σου ότι λες 0,2 ανά δεύτερη ενώ ο κάπα στην αρχή στις οδηγίες λέει κάθε μέρα , τι ισχύει τελικά? Και κάτι άλλο. Αν κάποιος έχει μαλλί 4-5 εκατοστά το 0,2 για μέρα παρα μέρα δεν είναι μικρό? μήπως πρέπει να παμε σε μεγαλύτερο? Δεν ξέρω εικασίες κάνω. Ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια. :14m::
weznem είπε:petrospap είπε:Έχω μακρύ μαλλί και αρκετή μινο μένει πάνω στα μαλλιά..και εφάρμοζω σε όλο το σκαλπ..βέβαια δεν μπήκα με τη μια..όσο μακραινε το μαλλι μεγάλωνε και ο αριθμός ψεκασμων..παρενέργειες δεν με έβγαλε ευτυχώς..μόνο φοβάμαι μην κάνει κακό στα θυλακια τόσο πολυ
απο την στιγμη που η απορρόφηση δεν είναι εφάμιλλη των 6 μλ τοτε δεν εχεος λογω να φοβάσαι.
τι εννοείς? ειναι υπερβολικη δοση,αν θεωρησουμε οτι θα απορροφηθεί ολόκληρη η δόση..lab_rat είπε:weznem είπε:petrospap είπε:Έχω μακρύ μαλλί και αρκετή μινο μένει πάνω στα μαλλιά..και εφάρμοζω σε όλο το σκαλπ..βέβαια δεν μπήκα με τη μια..όσο μακραινε το μαλλι μεγάλωνε και ο αριθμός ψεκασμων..παρενέργειες δεν με έβγαλε ευτυχώς..μόνο φοβάμαι μην κάνει κακό στα θυλακια τόσο πολυ
απο την στιγμη που η απορρόφηση δεν είναι εφάμιλλη των 6 μλ τοτε δεν εχεος λογω να φοβάσαι.
Τι γινεται στα 6ml ??
weznem είπε:τι εννοείς? ειναι υπερβολικη δοση,αν θεωρησουμε οτι θα απορροφηθεί ολόκληρη η δόση..lab_rat είπε:weznem είπε:petrospap είπε:Έχω μακρύ μαλλί και αρκετή μινο μένει πάνω στα μαλλιά..και εφάρμοζω σε όλο το σκαλπ..βέβαια δεν μπήκα με τη μια..όσο μακραινε το μαλλι μεγάλωνε και ο αριθμός ψεκασμων..παρενέργειες δεν με έβγαλε ευτυχώς..μόνο φοβάμαι μην κάνει κακό στα θυλακια τόσο πολυ
Τι γινεται στα 6ml ??
GOMI είπε:kapa, αν και 0.5 λέει ότι το χρησιμοποιεί κάθε βράδυ...:chinscratch
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:kapa, αν και 0.5 λέει ότι το χρησιμοποιεί κάθε βράδυ...:chinscratch
GOMI είπε:Εγώ πάντως έκανα πριν 3 ημέρες πρώτη φορά ρολλερ με 0.75 και εχθές το βράδυ που βούρτσισα ήταν η πρώτη φορά που είδα τόσες πολλές τρίχες μαζεμένες στο νιπτήρα από τότε που άρχισα το βούρτσισμα (1,5 χρόνο)...Αν είναι καλό ή κακό δεν έχω ιδέα. Σήμερα θα κάνω δεύτερη εφαρμογή ρόλλερ...
kapa είπε:αν θελετε την γνωμη μου μην συνδιαζεται roller και βουρτσιζμα,θα το παρακανετε
GOMI είπε:Εγώ πάντως έκανα πριν 3 ημέρες πρώτη φορά ρολλερ με 0.75 και εχθές το βράδυ που βούρτσισα ήταν η πρώτη φορά που είδα τόσες πολλές τρίχες μαζεμένες στο νιπτήρα από τότε που άρχισα το βούρτσισμα (1,5 χρόνο)...Αν είναι καλό ή κακό δεν έχω ιδέα. Σήμερα θα κάνω δεύτερη εφαρμογή ρόλλερ...
θα μειωνεται με τον καιρο GOMI,ετσι ηταν στην αρχη,εφευγαν πολλες,τωρα ψαχνω να βρω καμια τριχα αλλα πρεπει να πειραξω εντονα το μαλλι για να τα καταφερω
panoslydios είπε:Απο το βουρτσισμα εχω ακομη καποιες γρατσουνιες εδω και 5 μερες .
Βαζω κακαο βουτυρο για να περασει.LOL
Το βουρτσισμα ειναι λιγο too much,αλλα βοηθαει στην καλη λεμφικη κυκλοφορια καλυτερα απο το ρολλερ.
GOMI είπε:Το σίγουρο είναι πως θα έχει ενδιαφέρον kapa...thx