Σωστή χρήση derma roller

panoslydios

New Member
prowler3 είπε:
weznem είπε:
prowler3 είπε:
Διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ, φάινεται ενδιαφέρουσα θεραπεία και σκέφτομαι να μπω κι εγώ στο παιχνίδι...
Επειδή χησιμοποιώ εδω και 10 μήνες minox, σκέφτηκα να αρχίσω με roller 0.25mm σε πρώτη φάση κάθε βράδυ ή βράδυ παρά βράδυ,και στο καπάκι Minox. Μετά απο λίγο καιρό και αναλόγως αποτελέσματος βλέπουμε...
Είναι σωστή η λογική μου ή να ανέβω σε mm;;

gia αρχη θα προτεινα 0,5 μμ μονο του.. αργοτερα προσθετεις το 0,2 με μινο..

Να κόψω μαχαίρι τη μινο δηλαδή και να έχω μόνο roller+Dht blocker;;Αυτή είναι η γνώμη σου; Φόβάμαι μην αρχίσει η κατηφόρα...

Πρωτα πρεπει να ξεπερασεις το φοβο σου και μετα να αρχισεις τις θεραπειες.
Αν και για τους περισσοτερους συμβαινει το αντιστροφο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orestis

Member
shark3 είπε:
http://www.ebay.com/itm/Titanium-Microneedle-192-Meso-Skin-Roller-Anti-Ageing-Hair-Regrowth-Scar-Derma-/251034779177?pt=UK_Health_HairLoss_RL&var=&hash=item3a72d6be29
για το φιλο που ηθελε λινκ για αγορα

Απο αυτον πηρα κι εγω 2 ρολλερ και σημερα ηρθαν. Ηρθαν 10 μερες μετα την παραγγελια.

kapa

Μέλος του προσωπικού
και με αυτα περασε το μισο καλοκαιρι σχεδον χωρις τριχοπτωση....
σκετη συσκευη,πολυ μειωση τριχοπτωσης,λιγο επανεκφυση και λιγο φαγουρα η οποια προερχεται απο το ρολαρισμα.
μπορω να πω οτι το roller ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε θεραπεια.
το μεγαλο + ειναι οτι δεν χρειαζεται καθε μερα.
το δευτερο οτι δεν αφηνει την λαδιλα που εχουν οι λοσιον,κατι που ειχα βαρεθει τοσα χρονια.
συνεχιζω με 0,75mm μια φορα την εβδομαδα και ισως το κανω καθε 5 μερες μιας και δεν χρησιμοποιω τιποτα αλλο,διεκοψα για δοκιμη και την μινοξιδιλη στους κροταφους,η συσκευη μου δινει καποιο regrowth αλλα δεν εχω καταλαβει κατα πόσο.
το μαλλι στο μπιφτεκι εχει βελτιωθει και χωρις λοσιον

krhtikos21

Member
μια απορία παιδιά.επειδή δεν έχω κάνει ποτέ θεραπεία και μόλις έκανα μεταμόσχευση στο μπροστά μέρος του κεφαλιού μου, θέλω να δω τι προοπτικές έχω για να κρατήσω τα πίσω.Έλεγα να μινοξιδίλη για αρχή αφρό και κάποιο τοπικό blocker.Μετά έμαθα πως το super zix που αξίζει οικονομικά έχει ψευδάργυρο και δε μπορώ να το συνδυάσω με minox.οπότε σκέφτηκα αν είναι για να συντηρήσω τα πίσω μαλλια μου να δοκιμάσω roller.το θέμα είναι όμως :
να το συνδυάσω μόνο του?
να το συνδυάσω με minox?
και τι βάθος για αρχη?

αξίζει γενικότερα??γτ βλέπω τα τοπικά blockers αμισβητούνται έντονα
πείτε την άποψη σας για το πως να κινηθώ

Σας ευχαριστώ πολύ

Chs

Μέλος του προσωπικού
krhtikos21 είπε:
μια απορία παιδιά.επειδή δεν έχω κάνει ποτέ θεραπεία και μόλις έκανα μεταμόσχευση στο μπροστά μέρος του κεφαλιού μου, θέλω να δω τι προοπτικές έχω για να κρατήσω τα πίσω.Έλεγα να μινοξιδίλη για αρχή αφρό και κάποιο τοπικό blocker.Μετά έμαθα πως το super zix που αξίζει οικονομικά έχει ψευδάργυρο και δε μπορώ να το συνδυάσω με minox.οπότε σκέφτηκα αν είναι για να συντηρήσω τα πίσω μαλλια μου να δοκιμάσω roller.το θέμα είναι όμως :
να το συνδυάσω μόνο του?
να το συνδυάσω με minox?
και τι βάθος για αρχη?

Σας ευχαριστώ πολύ

Αν τα βάζεις με κάποιες ώρες διαφορά μινοξ - Zix δεν υπάρχει πρόβλημα, ένα 3 ωρο για παράδειγμα.

Για τα Blocker γενικά σου απάντησα και σε p.m. πως έχουν τα πράγματα κατά την γνώμη μου. Πέρα από φιναστερίδη - ντουταστερίδη, τα άλλα είναι για αρχικά στάδια τριχόπτωσης, και για αργή εξέλιξη. Και αν πιάσουν το πολύ να προσφέρουν μια κάποια συντήρηση.

krhtikos21

Member
Σε ευχαριστώ Chs.Σχετικά με roller και συνδυασμό μινοξιδίλης θα θελα κάποιος αν μπορούσε να δώσει έμφαση.Aξίζει? έχουμε κάποια δείγματα?Και αν ναι αυτά είναι με minox ή χωρίς.?

kapa

Μέλος του προσωπικού
krhtikos21 είπε:
να το συνδυάσω μόνο του?
να το συνδυάσω με minox?
και τι βάθος για αρχη?

Σας ευχαριστώ πολύ
τα τοπικα blockers αφησε τα στην ακρη.
η καθημερινη χρηση roller με μινοξιδιλη δινει καραμπινατη επανεκφυση.0,25mm
η χρηση 2 φορες την εβδομαδα 0,5mm η μια την εβδομαδα 0,75mm μειωνει την τριχοπτωση και δινει ενα μικρο regrowth.
και στις 3 περιπτωσεις το πιο πιθανο ειναι να μειωθει η τριχοπτωση.
μην ρολαρεις στα μεταμοσχευμενα για εναν χρονο,δεν εχω πετυχει κατι για μεταμοσχευση και roller

krhtikos21

Member
άρα μου προτείνεις καθημερινή χρήση minox και καθημερινό roller με το 0.25?
στα μαμα μαλλιά μου.

kapa

Μέλος του προσωπικού
krhtikos21 είπε:
άρα μου προτείνεις καθημερινή χρήση minox και καθημερινό roller με το 0.25?
στα μαμα μαλλιά μου.

εγω θα προτεινα 0,5 2 φορες την εβδομαδα,στα μαμα μαλλια παντα μεχρι να περασει χρονος με την μεταμοσχευση σου και μετα ρολαρισμα σε nw6.
αργοτερα και δοκιμη 0,75

gianniskritikos2

Active Member
καπα με αυτη την λογικη... με ενα ρολλερ 0.5 καθε 5 μερες και μινοχ πιστευεις ειναι αρκετο για να κρατησει κανεις τα μαλλια του για αρκετα χρονια? ασε την επανεκφυση στην ακρη μιας και ειναι προσωρινη... πες οτι δινει η μινοχ οτι δινει στην αρχη απο επανεκφυση... ιστερα το ρολλερ με μια εξασθενημενη μινοχ τα βγαζει περα ποια ειναι η γνωμη σου? διοτι εγω απο τα λεγομενα αυτο συμπαιρενω οτι δεν εχει βρεθει θεραπια για την καραφλα δεν μπορει ενας φαλακρος να βγαλει μαλλια και να τα κρατησει για καιρο... αλλα προλειψη απο οτι καταλαβα ρολλερ με μινοχ μπορει να κρατισει μακροχρονια τα μαλλια κανω λαθως?

kritikos μην αρχισεις να ρολλαρεις ακομα... μολις εκανες μεταμοσχευση δεν εχεις χρισιμοποιησει ποτε μινοχ... η μινοχ μπορει να σε κρατισει κανα χρονο... εγω θα φοβομουν να ρολλαρο πριν το 6 μηνο απο μεταμοσχευση για να μην κανω κανα τραυματισμο η καποιο αλλο προβλημα και ο οργανισμος δεν δεχτει τα νεα τριχοθυλακια... να το αρχισεις αλλα μην βιαζεσαι μιας και δενε χεις βαλει μινοχ και μπορει να σε κρατησει σιγουρα ενα 6 μηνο ειναι σιγουρο.... και παραπανο αλλα το 6 μηνο φανταζομαι ειναι σιγουρακι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
krhtikos21 είπε:
και παράλληλα minox κάθε μέρα? και ας είναι αφρός?

μινοξ καθε μερα.
τις μερες που κανεις roller,πρωτα το ρολαρισμα και μετα την μινοξιδιλη,θα τσουξουν λιγο οι πρωτες εφαρμογες αλλα μετα τιποτα.
τις υπολοιπες μερες που δεν κανεις roller μινοξ κανονικα παλι

krhtikos21

Member
μα και εγώ αναφέρομαι σε θεραπεία που θα κάνω το επόμενο διαστημα όχι τώρα.αλλά εκεί που κωλύομαι είναι με τι να ξεκινήσω.σίγουρα minox αλλά μήπως παράλληλα και ρολλερ?ή πιο μετά?

σε ευχαριστώ πολύ Καπα!!! πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου και η εμπειρία σου!

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
καπα με αυτη την λογικη... με ενα ρολλερ 0.5 καθε 5 μερες και μινοχ πιστευεις ειναι αρκετο για να κρατησει κανεις τα μαλλια του για αρκετα χρονια? ασε την επανεκφυση στην ακρη μιας και ειναι προσωρινη... πες οτι δινει η μινοχ οτι δινει στην αρχη απο επανεκφυση... ιστερα το ρολλερ με μια εξασθενημενη μινοχ τα βγαζει περα ποια ειναι η γνωμη σου? διοτι εγω απο τα λεγομενα αυτο συμπαιρενω οτι δεν εχει βρεθει θεραπια για την καραφλα δεν μπορει ενας φαλακρος να βγαλει μαλλια και να τα κρατησει για καιρο... αλλα προλειψη απο οτι καταλαβα ρολλερ με μινοχ μπορει να κρατισει μακροχρονια τα μαλλια κανω λαθως?
το roller θα επιμηκυνει την ζωη της μινοξιδιλης,αλλα δουλευει και σκετο.
για το αν τα βγαλει περα μινοξιδιλη και roller στην ΑΑ εξαρταται απο την επιθετικοτητα της αλωπεκιας αλλα και τυχη με μινοξιδιλη και roller χωριστα.
η καθημερινη χρηση roller με μινοξιδιλη ακομα και με μικρα mm δινει πολυ δυνατο regrowth αλλα αυτο σημαινει και περισσοτερες παρενεργειες

krhtikos21 είπε:
μα και εγώ αναφέρομαι σε θεραπεία που θα κάνω το επόμενο διαστημα όχι τώρα.αλλά εκεί που κωλύομαι είναι με τι να ξεκινήσω.σίγουρα minox αλλά μήπως παράλληλα και ρολλερ?ή πιο μετά?

δοκιμασε roller για αρχη,η μινοξιδιλη θα δουλεψει ετσι και αλλιως.
ειναι καλο να εχεις δυο οπλα στην ΑΑ

orestis

Member
Εχω στα χερια μου πλεον 2 ρολλερ. Ενα 0,5 και ενα 0,75.
Θελω να κανω χρηση τοσο στο κεφαλι οσο και στο προσωπο.
Ας μου πουν οσοι χρησιμοποιουν με ποιο να ξεκινησω? Τοσο για το κεφαλι οσο και για το προσωπο.
Στο κεφαλι δεν βαζω κατι αλλο. Σκεφτομαι μετα το ρολαρισμα να βαζω δενδρολιβανο και ισως και τσουκνιδα.
Στο προσωπο απο δευτερα θα παω να παρω τα απαραιτητα για απολυμανση και καποια κρεμα για μετα.

http://www.ebay.com/itm/Discount-1x-540-Titanium-Derma-Skin-Roller-Microneedle-Needle-Size-0-25mm-/290803932340?pt=US_Skin_Care&hash=item43b543dcb4 αυτο πως το βλεπετε παιδια??? 0,25 ειναι καλο?

weznem

Well-Known Member
prowler3 είπε:
weznem είπε:
prowler3 είπε:
Διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ, φάινεται ενδιαφέρουσα θεραπεία και σκέφτομαι να μπω κι εγώ στο παιχνίδι...
Επειδή χησιμοποιώ εδω και 10 μήνες minox, σκέφτηκα να αρχίσω με roller 0.25mm σε πρώτη φάση κάθε βράδυ ή βράδυ παρά βράδυ,και στο καπάκι Minox. Μετά απο λίγο καιρό και αναλόγως αποτελέσματος βλέπουμε...
Είναι σωστή η λογική μου ή να ανέβω σε mm;;

gia αρχη θα προτεινα 0,5 μμ μονο του.. αργοτερα προσθετεις το 0,2 με μινο..

Να κόψω μαχαίρι τη μινο δηλαδή και να έχω μόνο roller+Dht blocker;;Αυτή είναι η γνώμη σου; Φόβάμαι μην αρχίσει η κατηφόρα...
συγνωμη που αργησα να απαντησω.αλλα εμπλεξα με την δουλεια φιλε μου.. σημερα μπηκα στο φορουμ συγνωμη..
οχιδεν λεω να κοψεις την μινο.. απλα λεω αγορασε ενα ρολερ 0,5 εφαρμοσε το σκετο διχως καποια ουσια..δωσε χρονο να δεις τι γινεται στο κεφαλι σου και αργοτερα αποφασιζεις αν θελεις μια αγορα ρολερ 0,2 να το βαζεις μαζι με μινο..

εγω το τελευταιο διαστημα ρολαρω με ο,5 ολο το κεφαλιεπανω..3 χρησης εχω κανει και εχω δει μεγαλη μειωση στην τριχοπτωση χανω 40 τριχες αντε 60 αλλο το σημαντικο δεν ειναι αυτο ..το εχω ξαναπει.. εμεις που εχουμε α/α θεωρω οτι καταλαβαινετε τιλεω.. δηλαδη το σημαντικο ειναι οτιδεν ειναι σιγουρο πλεον οτι σε καθε περασμα του χεριου σου στα μαλλια οτι θα πεσει τριχα η οτι θα πεσουν καμια δεκαρια φοβερη διαφορα.. κανω χρηση 0,5 ανα 4 μερες πεταω και μινο.. αλλα δεν θεωρω οτι γινεται η μειωση της ολης τριχοπτωσης να οφειλεται στις 2 εφαρμογες της εβδομαδας της μινο μαζι με ρολερ αλλα σε αυτο που δημιουργει το ρολερ μονο του..

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
http://www.ebay.com/itm/Discount-1x-540-Titanium-Derma-Skin-Roller-Microneedle-Needle-Size-0-25mm-/290803932340?pt=US_Skin_Care&hash=item43b543dcb4 αυτο πως το βλεπετε παιδια??? 0,25 ειναι καλο?

επελεξε τα mm και χτυπα το http://www.ebay.com/itm/Titanium-Microneedle-192-Meso-Skin-Roller-Anti-Ageing-Hair-Regrowth-Scar-Derma-/251034779177?pt=UK_Health_HairLoss_RL&var=&hash=item3a72d6be29

kapa

Μέλος του προσωπικού
orestis είπε:
Εχω στα χερια μου πλεον 2 ρολλερ. Ενα 0,5 και ενα 0,75.
Θελω να κανω χρηση τοσο στο κεφαλι οσο και στο προσωπο.
Ας μου πουν οσοι χρησιμοποιουν με ποιο να ξεκινησω? Τοσο για το κεφαλι οσο και για το προσωπο.
Στο κεφαλι δεν βαζω κατι αλλο. Σκεφτομαι μετα το ρολαρισμα να βαζω δενδρολιβανο και ισως και τσουκνιδα.
Στο προσωπο απο δευτερα θα παω να παρω τα απαραιτητα για απολυμανση και καποια κρεμα για μετα.

χρησιμοποιουσα το 0,5 μαλλι μετωπο,πολυ καλα αποτελεσματα στο μαλλι καθολου οπτικα αποτελεσματα στο μετωπο.
χρησιμοποιω 0,75 μαλλι και μετωπο,μαλλον τα ιδια θα εχω παλι:p
μην ξεκινας ταυτοχρονα λοσιον και roller για να δεις το κατα ποσο θα δουλεψει,αργοτερα βαλε λοσιον στο προγραμμα.
μεχρι και μετωπο μπορεις με 0,75 σε αλλα σημεια στο προσωπο 0,5 χωρις να ειναι και κανονας,ακομα και στις σελιδες με τα roller γραφουν απο τοσο mm μεχρι τοσο mm

prowler3

Member
Φίλε weznem ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Λέω να ξεκινήσω με 0,25 μαζί με μινοξ, για να δω τι αποτελεσματα θα εχω, και σε κανενα διμηνο να περασω σε 0.5.
Απο DHT blocker το σκεφτομαι πολυ σοβαρά...

Μπλουζα