Σωστή χρήση derma roller

kapa

Μέλος του προσωπικού
prowler3 είπε:
Απο DHT blocker το σκεφτομαι πολυ σοβαρά...
κανενα τοπικο blocker δεν πλησιαζει τα αποτελεσματα του roller,απετυχαν ολα one by one γι αυτο και τα παρατησα ολα και φυσικα δεν θα ξανα βαλω οτι καινουριο η παλιο βγει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
prowler3 είπε:
Φίλε weznem ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Λέω να ξεκινήσω με 0,25 μαζί με μινοξ, για να δω τι αποτελεσματα θα εχω, και σε κανενα διμηνο να περασω σε 0.5.
Απο DHT blocker το σκεφτομαι πολυ σοβαρά...

σκέφτεσαι να πάρεις και dht blocker παράλληλα με roller kai minox?

prowler3

Member
Παίδες το έχουμε συζητήσει και σε άλλο τόπικ όσον αφορά τα blockers.
Παίρνω φιναστερίδη και δυστυχώς με έχει πιάσει όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι...
Σκέφτομαι και διαβάζω διάφορα όσον αφορά τις θεραπείες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βρω κάτι εναλλακτικό.
Αυτο που συμπεραίνω είναι οτι το roller πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση. Ισως εμπλουτίσω τη θεραπεία μου με ένα blocker όπως το keratene.

panoslydios

New Member
prowler3 είπε:
Παίδες το έχουμε συζητήσει και σε άλλο τόπικ όσον αφορά τα blockers.
Παίρνω φιναστερίδη και δυστυχώς με έχει πιάσει όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι...
Σκέφτομαι και διαβάζω διάφορα όσον αφορά τις θεραπείες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βρω κάτι εναλλακτικό.
Αυτο που συμπεραίνω είναι οτι το roller πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση. Ισως εμπλουτίσω τη θεραπεία μου με ένα blocker όπως το keratene.

Το μπλοκερ δεν θα σου χρειαστει οσο χτιζεις αιματωση και καθαριζεις το αιμα απο τα δηλητηρια της διατροφης.

Μπορεις να πειραματιστεις ωστοσο ,για να το διαπιστωσεις ο ιδιος .

prowler3

Member
Μακάρι φίλε panoslydios, να πετύχει το όλο εγχείρημα και να κοπεί αυτή η αηδία με τα χάπια, και ειδικά με τη φίνα...
Θα δείξει. Ξεκινάω με 0.25 roller και αισιοδοξία.

panoslydios

New Member
Reve είπε:
τα δηλητηρια της διατροφης.

Γεια χαρά φίλε πανος. Να σε ρωτήσω όταν λες δηλητήρια ποιά εννοείς και τι να αποφεύγουμε κατά την γνώμη σου? συγνώμη για το offtopik παιδιά.. :s:s:s

Δεν μπορω να μιλησω γενικα. Ισως για τον καθενα ειναι διαφορετικο.
Κατι δεν ειναι δηλητηριο οταν το τρως χωρις να ''σε τρωει''.

Για να καταλαβεις οτι κατι ειναι φτιαγμενο για τον ανθρωπο,το
συγκρινεις με βαση το ποσο φιλικο ειναι για το στομαχι.
Και καταληγεις στο οτι το πιο φιλικο πραγμα για το στομαχι ειναι τα φρουτα και φυσικα το νερο(απιονισμενο η φιλτραρισμενο).

Το πολυ μαγειρεμα ,σκοτωνει τα ιχνοστοιχεια μετα απο καποια θερμοκρασια,αρα τρως κατι σκοτωμενο με νεκρα τα ιχνοστοιχεια του=δηλητηριο.

Αρα ,δηλητηρια ειναι ,το κρεας(ο ανθρωπος δεν ειναι φτιαγμενος να το τρωει,οχι μονο επειδη δεν εχει τα απαραιτητα φαινοτυπικα στοιχεια που να δειχνουν κατι τετοιο,αλλα και επειδη για να το φαει πρεπει να το μαγειρεψει σε αντιθεση ,με τα υπολοιπα σαρκοβορα-επισης το ουρικο οξυ στο κρεας ειναι πιο εξαρτησιογονο απο τη καφεινη). Συγκεκριμενα λαχανικα απο παρασιτικη αποψη(λαχανο,μαρουλι τετοιου ειδους).
Το καλαμποκι τα θηλαστικα δεν μπορουν να το σπασουν με την πεψη.
Γαλακτοκομικα,λογω ανοργανου ασβεστιου,που οσο το συσσωρευεις τοσο επουλωνεις τις φλεγμονες πλημμελως.

Αναψυκτικα =δηλητηρια(επεξεργασμενη ζαχαρη+ασπαρταμη--->χτυπαει τον εγκεφαλο),Εμφιαλωμενο νερο το ιδιο γιατι εχει ασπαρταμη.
Τα τηγανιτα=δηλητηριο γιατι τρως σκοτωμενο λαδι.

Αρα καταληγεις οτι μενουν οι καρποι απο τα δεντρα(+τα λαδια τους/ελαιολαδο κτλ) και καποια λαχανικα.

Το θεμα ειναι εσυ να αισθανθεις τι ταιριαζει σε εσενα και μην περιμενεις απο τους αλλους να σου πουν τι ειναι σωστο και τι λαθος.Αυτη ειναι η αποψη μου για τη διατροφη στα 22 μου εχοντας κανει καταχρησεις πολλων ετων μιας και ακουγα τους βλακες να μου λενε οτι η διατροφη δεν παιζει κανενα ρολο .
Και το πιο σημαντικο ειναι η ποιοτητα αυτου που τρως (και ας ειναι κρεας,γαλα).
Χρησιμοποιησε το ενστικτο σου για τη διατροφη.

Αν θες να μαθεις ,πρεπει να πας πισω στην ιστορια και να δεις τον ανθρωπο τοτε.Στα 9/10 της ιστοριας του ζουσε ωμοφαγικα.

Καλη επιτυχια.

PS Δεν ειναι μονο η καλη διατροφη που θεραπευει,αλλα κυριως
η αποχη απο την κακη.
Ο οργανισμος μονος του φτιαχνει τα ερυθρα κυτταρα και δεν μπορει να συνθεσει βιταμινες οπως C,D κτλ( 14 μερες νηστεια με χυμο πορτοκαλι,0.5-1 l τη μερα,θα δωσουν 5Χ ερυθρα αιμοσφαιρια).
Ο οργανισμος κανει τη δουλεια.
Ειναι δυσκολο να αλλαξουν οι εξαρτησεις και οι συνηθειες πολλων ετων,και εννοειται για να ζησεις μια ομορφη κοινωνικη ζωη και να τη χαρεις ειναι μαλλον αδυνατο ,αλλα καλο να τα εχει καποιος αυτα υποψη του.

panoslydios

New Member
http://www.iefimerida.gr/news/88373/%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD

''Η χρήση της είναι πλέον τόσο διαδεδομένη που λίγα είναι τα προϊόντα τα οποία δεν την περιέχουν: θα τη βρει κανείς σε φάρμακα (κυρίως σιρόπια) για παιδιά, τσίχλες, αναψυκτικά διαίτης, γιαούρτια, δημητριακά, έτοιμες μαγειρικές σάλτσες, ακόμη και στο εμφιαλωμένο νερό.''

το κρεας πρεπει να τρωγεται αλλα με σωστο τροπο.. το οτι το μαγειρευεις ναι μεν χανει αρκετη ποσοτητα θρεπτικων στοιχειων απο το αρχικο πριον αλλα δεν ειναι "δηλητηριο " μην λεμε οτι θελουμε... Πραγματικο κρεας δεν ειναι τα κρεατα παραγομενα με την βοηθεια ορμονων και ζωοτροφων ταχειας παχυνσης.. τα γαλακτοκομικα και το κρεας εχουν πρωτεινη υψηλης αξιας ...
το αν καποιος θελει να μην φαει ας μην φαει,αλλα το "δηλητηριο" ειναι βαρυ πιστευω..

** για τα υγρα που ειπες συμφωνο,καθως απο 12 χρονων πινω μονο νερο και μερικες φορες με παρεα λιγο κρασι (ας ειναι καλα ο πρωτος προπονητης μου που με εκανε να τα σταματησω ολες τι καταχρησεις τον αναψυκτικων)

*** το καλαμποκι θεωρειτε κορυφαια τροφη τοσο κτηνοτροφικη οσο και για ανθρωπινη καταναλωση.. 1)υψηλα ποσοστα σακχαρων 2)υψηλα ποσοστα φυτικων ινων 3)αποδοση 1500 - 2000 κιλα ανα στρεμμα και ξηρη μαζα για τροφη

**** τα τηγανισμενα εχουν μειον σαν αποτελεσμα υψηλων θερμοκρασιων το προιον απορροφα πολλα λιπαρα και χανοντε πολλες ουσιες αλλα λιγες φορες και μονο με την χρηση ελαιολαδου!! δεν ειναι απαγορευτικο

***** συμφωνο απολυτα για την ωμοφαγια

***** πινω 3-4 λιτρα νερο την ημερα,γαλα με δημητριακα το πρωι,βιολογικο ελαιολαδο δικης μας παραγωγης, κρεας απο κτηνοτροφους της περιοχης που καταγομαι,καθολου απ' εξω,σπανια μαυρη σοκολατα και αλλα...

****** το μονο ετοιμο που θα χρησιμοποιησω τωρα ειναι whey protein γιατι γυμναζομαι εντατικα

panoslydios

New Member
giannaras13 είπε:
το κρεας πρεπει να τρωγεται αλλα με σωστο τροπο.. το οτι το μαγειρευεις ναι μεν χανει αρκετη ποσοτητα θρεπτικων στοιχειων απο το αρχικο πριον αλλα δεν ειναι "δηλητηριο " μην λεμε οτι θελουμε... Πραγματικο κρεας δεν ειναι τα κρεατα παραγομενα με την βοηθεια ορμονων και ζωοτροφων ταχειας παχυνσης.. τα γαλακτοκομικα και το κρεας εχουν πρωτεινη υψηλης αξιας ...
το αν καποιος θελει να μην φαει ας μην φαει,αλλα το "δηλητηριο" ειναι βαρυ πιστευω..

** για τα υγρα που ειπες συμφωνο,καθως απο 12 χρονων πινω μονο νερο και μερικες φορες με παρεα λιγο κρασι (ας ειναι καλα ο πρωτος προπονητης μου που με εκανε να τα σταματησω ολες τι καταχρησεις τον αναψυκτικων)

*** το καλαμποκι θεωρειτε κορυφαια τροφη τοσο κτηνοτροφικη οσο και για ανθρωπινη καταναλωση.. 1)υψηλα ποσοστα σακχαρων 2)υψηλα ποσοστα φυτικων ινων 3)αποδοση 1500 - 2000 κιλα ανα στρεμμα και ξηρη μαζα για τροφη

**** τα τηγανισμενα εχουν μειον σαν αποτελεσμα υψηλων θερμοκρασιων το προιον απορροφα πολλα λιπαρα και χανοντε πολλες ουσιες αλλα λιγες φορες και μονο με την χρηση ελαιολαδου!! δεν ειναι απαγορευτικο

***** συμφωνο απολυτα για την ωμοφαγια

***** πινω 3-4 λιτρα νερο την ημερα,γαλα με δημητριακα το πρωι,βιολογικο ελαιολαδο δικης μας παραγωγης, κρεας απο κτηνοτροφους της περιοχης που καταγομαι,καθολου απ' εξω,σπανια μαυρη σοκολατα και αλλα...

****** το μονο ετοιμο που θα χρησιμοποιησω τωρα ειναι whey protein γιατι γυμναζομαι εντατικα

Φιλε ,το θεμα ειναι οτι παρουσιαζεις την κατα τα κοινα παραδεδεγμενα
σωστη διατροφη.
Εγω πειραματιζομαι και αν αλλαξει κατι εδω ειμαι να το αναφερω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ριξτε μια ματια στην πρωτη σελιδα,προσθεσα τα παντα απο το τι να περιμενουμε μεχρι και λινκ για αγορες

kapa είπε:
σε αυτήν τη ενότητα θα μάθουμε την σωστή χρήση πρώτα απο ολα και στην πορεια θα περάσουμε σε έρευνες και κλινικές μελέτες.
Η χρήση derma roller μοιάζει ανορθοδοξη σε κάποιον που δεν το εχει χρησιμοποιήσει αλλα στη πράξη ειναι πολυ απλή.
Πρώτα απο ολα εγω θα πρότεινα να ξεκινήσετε με 0,25 η 0,3mm για να συνηθησετε τον μικρο πόνο που προκαλει,για να εξεικειωθειτε με την διαδηκασια,και να συνηθίσει και δέρμα σας πάνω απο ολα.
χρειαζομαστε μια συσκευη 192 βελονων
Η χρήση γίνεται σε καθαρό δέρμα και για την προστασία του δέρματος αλλα και για να μην αλλοιωσουμε την συσκευή.
Η πιο σωστή ώρα ειναι μετα το μπάνιο σε στεγνό δέρμα.
Δεν σερνουμε την συσκευή στο δέρμα συνεχόμενα μπρος πίσω επειδη οι βελονες θα τρυπανε το ίδιο σημείο,περναμε μια φορα,σηκωνουμε την συσκευη και ξανα η ιδια διαδηκασια 5-8 φορες και προς μια κατεύθυνση,προς την κατεύθυνση της τριχας.
Επειτα εφαρμόζουμε την μινοξιδιλη κανονικά οπως κάναμε.
Με 0,25 mm roller θα πετύχουμε μονο καλύτερη απορρόφηση ουσιών στο δέρμα.μια φορα την ημέρα.
Αργότερα θα περάσουμε σε 0,5mm που εκεί αλλάζει το παιχνίδι,εκτός απο υποδορια χρήση ουσιών έχουμε να κάνουμε με μικρο τραυματισμούς χοριου,αναγεννηση κολλαγονου,καταπολέμηση ινωσης.
δωστε σημασια τωρα στην χρηση και mm.
0,25mm καθε μερα
0,5mm καθε 3 η 4 μερες
0,75mm καθε 7 η 10 μερες.
1mm καθε 3 εβδομαδες,το οποιο κανει και για βελτιωση ουλης μεταμοσχευσης
αν κανετε πιο συχνα αραιωστε την χρηση.
το δερμα θελει χρονο για κατασκευη και αναρωση.γιατι θα φερει τα αντιθετα αποτελεσματα
η αποστειρωση που κανω εγω ειναι πολυ ζεστο νερο απο την βρυση,ενα περασμα με οινοπνευμα και δυνατο τιναγμα.
http://nutrigro.co.uk/blog/?p=134
μιας και εκλεισε καποιο διαστημα το therd θα δουμε τι μπορουμε να περιμενουμε απο την χρηση roller...
με 0,25 καθημερινα με μινοξιδιλη πολυ regrowth και μειωση τριχοπτωσης.
με 0,5 καθε 3 η 4 μερες,λιγο regrowth μαζι με μινοξιδιλη(λιγο περισσοτερο απο οσο η σκετη μινοξιδιλη) και μειωση τριχοπτωσης
με 0,75 καθε 7 μερες,λιγο regrowth μαζι με μινοξιδιλη(λιγο περισσοτερο απο οσο η σκετη μινοξιδιλη) και μειωση τριχοπτωσης
με σκετο roller μειωση τριχοπτωσης και ισως ενα μικρο regrowth σε ευκολα σημεια.
ενδεικτικα καποια λινκ για αγορα
http://www.ebay.com/itm/Titanium-200-needles-Anti-aging-Wrinkles-Derma-Roller-for-Acne-Scar-Blue-T-stra-/111005554223?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item19d872562f
http://www.ebay.com/itm/Titanium-Microneedle-192-Meso-Skin-Roller-Anti-Ageing-Hair-Regrowth-Scar-Derma-/251034779177?pt=UK_Health_HairLoss_RL&var=&hash=item3a72d6be29
http://www.ebay.com/itm/192-Needles-Titanium-Anti-aging-Microneedle-Derma-Skin-Roller-for-Acne-Scar-/150800737658?pt=UK_Health_Beauty_Skincare_PP&var=&hash=item231c6ca57a
http://www.ebay.com/itm/Titanium192-needles-Anti-wrinkles-scars-Derma-Skin-Roller-for-Acne-Scar-BLUE-T-/121057952839?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item1c2f9dc447
http://www.ebay.com/itm/Titanium192-needles-Anti-wrinkles-scars-Derma-Skin-Roller-for-Acne-Scar-BLUE-T-/121057952839?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item1c2f9dc447
http://www.ebay.com/itm/192-Titanium-Microneedle-Skin-Roller-Anti-Aging-Derma-Wrinkles-Stretch-Marks-MM-/221249657369?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item338381da19
μην ξεχνατε να επιλεξετε mm πριν την παραγκελια

πολυ κατατοπιστικος.. οσον αφορα το ebay εγω το παρηγγειλα χθες απο εδω http://www.ebay.com/itm/290803932340?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

panoslydios

New Member
^^ φιλε αυτο που πηρες εχει 540 βελονες.Αρα δεν παει οσο βαθια θα ηθελες.
για 0.25.Ομως προκαλει πολυ καλη αιματωση (το εχω χρησιμοποιησει).:)

panoslydios είπε:

αληθεια?? ??? δηλαδη δεν εχει τοσο καλο αποτελεσμα στην απορροφηση.. ? θελω να περναω τον δεξι κροταφο και να του βαζω μινοξ..

kapa

Μέλος του προσωπικού
Prosim είπε:
Είσαι μεγάλος, Κάπα!

giannaras13 είπε:
πολυ κατατοπιστικος.. οσον αφορα το ebay εγω το παρηγγειλα χθες απο εδω http://www.ebay.com/itm/290803932340?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

prowler3 είπε:
Ευχαριστούμε φίλε Kapa!
Για ακόμα μια φορά κατατοπιστικότατος!!!

μετρηστε την τριχοπτωση πριν και κατα την διαρκεια roller.
εχει την φημη της επανεκφυσης αλλα στην τριχοπτωση κανει περισσοτερα τελικα.
κρατηστε τα διαστηματα αναρωσης για αρχη μεχρι να ερθει η εμπειρια και η επιτηχια ειναι στο τσεπακι.
οι 200 τριχες την ημερα εγιναν 30 και αυτες δεν θελουν να φυγουν,εγω τις μαδαω επιμονα:19m:

kapa είπε:
Prosim είπε:
Είσαι μεγάλος, Κάπα!

giannaras13 είπε:

prowler3 είπε:
Ευχαριστούμε φίλε Kapa!
Για ακόμα μια φορά κατατοπιστικότατος!!!

μετρηστε την τριχοπτωση πριν και κατα την διαρκεια roller.
εχει την φημη της επανεκφυσης αλλα στην τριχοπτωση κανει περισσοτερα τελικα.
κρατηστε τα διαστηματα αναρωσης για αρχη μεχρι να ερθει η εμπειρια και η επιτηχια ειναι στο τσεπακι.
οι 200 τριχες την ημερα εγιναν 30 και αυτες δεν θελουν να φυγουν,εγω τις μαδαω επιμονα:19m:

αυτο θα ειναι το επομενο σταδιο.. τωρα εχω περιεργεια στον κροταφο που φαινεται αυτες τις ψιλες αφαντες ξανθες τριχουλες αν θα τις ξαναζωντανεψει :s

panoslydios

New Member
giannaras13 είπε:
panoslydios είπε:

αληθεια?? ??? δηλαδη δεν εχει τοσο καλο αποτελεσμα στην απορροφηση.. ? θελω να περναω τον δεξι κροταφο και να του βαζω μινοξ..

Θα κανει δουλεια στην αιματωση-μειωση τριχοπτωσης.
Για απορροφηση δεν γνωριζω,αλλα χαμενο δεν παει σιγουρα.

Μπλουζα