Σωστή χρήση derma roller

AKHS

Member
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι καλύτερα οι λιγότερες βελόνες που προτείνετε…. εγώ νομίζω ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο κύλινδρος που έχει τις βελόνες τόσο πιο κάθετα και ομαλά εισχωρούν στο δέρμα . Μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό? γιατί δηλαδή προτείνετε στον κόσμο 192 βελόνες αντί 540 και κάποιοι άλλοι ατσάλινες βελόνες αντί τιτάνιου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
AKHS είπε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι καλύτερα οι λιγότερες βελόνες που προτείνετε…. εγώ νομίζω ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο κύλινδρος που έχει τις βελόνες τόσο πιο κάθετα και ομαλά εισχωρούν στο δέρμα . Μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό? γιατί δηλαδή προτείνετε στον κόσμο 192 βελόνες αντί 540 και κάποιοι άλλοι ατσάλινες βελόνες αντί τιτάνιου?
αν ειναι πολλες βελονες σε μια συγκεκριμενη επιφανεια δεν εισχωρουν βαθια στο δερμα.
αν ειναι λιγες στην ιδια επιφανεια μπαινουν πιο βαθια.
οι κυλινδροι αυτοι εχουν το ιδιο πλατος 3?cm
δηλαδη εχουμε 192 βελονες σε ενα κυλινδρο 3 cm
και 500 βελονες σε εναν κυλινδρο 3 cm.

giannaras13 είπε:
αυτο θα ειναι το επομενο σταδιο.. τωρα εχω περιεργεια στον κροταφο που φαινεται αυτες τις ψιλες αφαντες ξανθες τριχουλες αν θα τις ξαναζωντανεψει :s
το πιο πιθανο να ζωντανεψουν.
η ταχυτητα που δινει regrowth ειναι σχετικα γρηγορη

mimis giova

Active Member
στουσ κροταφουσ εχω κ εγω καπιεσ ξανθες τριχιτσες π ειναι μαλλον της μινοχ..να αρχισω ρολλερ ε καππα?καιρος ειναι μαλλον..

Prosim

Member
Παιδιά, σόρρυ, σας έχω ζαλίσει, αλλά ένα λινκ με τον τρόπο χρήσης θα βοηθούσε. Έψαξα καμμιά τριανταριά σελίδες αλλα δεν...

Παράγγειλα σήμερα 0.75mm για μία φορά την εβδομάδα. Αυτός, στο βίντεο, είναι σωστός τρόπος;

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k4kkIU7zmlk[/video]

Στο πρόσωπο μπορώ να κάνω με 0.75mm; Και, αν ναι, χρειάζομαι λογικά κάποια κρέμα μετά;

Για καθαρισμό διάβασα ότι ο Κάπα χρησιμοποιεί ζεστό νερό και οινόπνευμα. Για Dettol τι λέτε; Θα έκανε δουλειά; Ή μένουμε στο πατροπαράδοτο οινόπνευμα;

kapa

Μέλος του προσωπικού
mimis giova είπε:
στουσ κροταφουσ εχω κ εγω καπιεσ ξανθες τριχιτσες π ειναι μαλλον της μινοχ..να αρχισω ρολλερ ε καππα?καιρος ειναι μαλλον..
εε ναι καιρος ειναι.
0,25 για αρχη καθημερινα με μινοξ και 0,5 μετα καθε 3 η 4 μερες με μινοξ παλι

Prosim είπε:
Παράγγειλα σήμερα 0.75mm για μία φορά την εβδομάδα. Αυτός, στο βίντεο, είναι σωστός τρόπος;

εγω ακουμπαω την συσκευη κανω μπρος πισω σηκωνω και ξανα παλι 5 η 7 φορες το ιδιο,χρειαζεται σηκωμα γιατι θα πεφτουν οι βελονες στο ιδιο σημειο

Prosim

Member
εγω ακουμπαω την συσκευη κανω μπρος πισω σηκωνω και ξανα παλι 5 η 7 φορες το ιδιο,χρειαζεται σηκωμα γιατι θα πεφτουν οι βελονες στο ιδιο σημειο

Αααα, κατάλαβα. Σωστά. Σε κάποια βιντεάκια που είδα χτες, αλλά αφορούσαν κυρίως το πρόσωπο, έκαναν χιαστί, μετά τι κάθετες πάνω-κάτω, ώστε να περνάει απ' όλα τα σημεία.

Τελευταία ερώτηση: γενικά πόση ώρα είναι καλό να κάνει κανείς; Ή, ας πούμε, σταματάμε μόλις νιώσουμε το ερεθισμένο κρανίο; Όπως είδα τα βίντεο, σε κάνα 3-4λεπτο έχεις τελειώσει λογικά όλο το κεφάλι, ε;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Prosim είπε:

Αααα, κατάλαβα. Σωστά. Σε κάποια βιντεάκια που είδα χτες, αλλά αφορούσαν κυρίως το πρόσωπο, έκαναν χιαστί, μετά τι κάθετες πάνω-κάτω, ώστε να περνάει απ' όλα τα σημεία.

Τελευταία ερώτηση: γενικά πόση ώρα είναι καλό να κάνει κανείς; Ή, ας πούμε, σταματάμε μόλις νιώσουμε το ερεθισμένο κρανίο; Όπως είδα τα βίντεο, σε κάνα 3-4λεπτο έχεις τελειώσει λογικά όλο το κεφάλι, ε;

αν συκωνεις την συσκευη δεν ειναι απαραιτητο το χιαστι επειδη η συσκευη θα τρυπαει διαφορετικα σημεια.
και εγω 4 λεπτα περιπου κανω για μετωπο μεχρι πισω χαμηλα στο μπιφτεκι.
απλα κοιταω να εχω περασει 7-12 φορες το καθε σημειο.
αν νιωσω αβασταχτο πονο σταματαω,εχει διαφορά στον πονο το πρωτο περασμα με το τεταρτο πχ

jack_leo

New Member
Συνίσταται το roller σαν πρώτη θεραπεία;; Δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα πάνω στα μαλλιά του και σκέφτομαι τώρα να ξεκινήσω μια θεραπεία καθώς η αραίωση στην κορυφή γίνεται πλέον ορατή. Και αν ναι, σε τι mm να πάρω;;;

prowler3

Member
jack_leo είπε:
Συνίσταται το roller σαν πρώτη θεραπεία;; Δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα πάνω στα μαλλιά του και σκέφτομαι τώρα να ξεκινήσω μια θεραπεία καθώς η αραίωση στην κορυφή γίνεται πλέον ορατή. Και αν ναι, σε τι mm να πάρω;;;

Ξεκίνα να διαβάζεις το τόπικ.
Στη πρώτη σελίδα θα σου απαντηθούν πολλές απο τις απορίες σου!

kapa είπε:
mimis giova είπε:
εε ναι καιρος ειναι.
0,25 για αρχη καθημερινα με μινοξ και 0,5 μετα καθε 3 η 4 μερες με μινοξ παλι

Prosim είπε:

kapa ποσο ποσοτητα πρεπει να βαλω στο κροταφο μετα το περασμα με το ρολλερ ? Και κατι αλλο αν ξερεις, ειχα παρει τα χριστουγεννα μινοξιδιλη ετσι για να βρισκεται απο τα beauty paths.. και μου εσπασε το σταγονομετρο,θα βρω παρομοιο στα φαρμακεια να γραφει και μοναδες πανω?

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
kapa ποσο ποσοτητα πρεπει να βαλω στο κροταφο μετα το περασμα με το ρολλερ ? Και κατι αλλο αν ξερεις, ειχα παρει τα χριστουγεννα μινοξιδιλη ετσι για να βρισκεται απο τα beauty paths.. και μου εσπασε το σταγονομετρο,θα βρω παρομοιο στα φαρμακει
α να γραφει και μοναδες πανω?

ενας ψεκασμος μινοξιδιλης ειναι αρκετος για εναν κροταφο,μετα με μασαζ απλωνεις να παει εκει που θελεις.
πρωτα μπανιο,μετα roller και στα καπακια μινοξιδιλη.
δεν γνωριζω αν θα εχουν τα χριστουγεννα,καποιες φορες ξεμενει το μαγαζι,αν εχεις καρτα δοκιμασε αυτην http://genhair.com/index.php?route=product/product&product_id=11
τιμη super
για ψεκαστιρακια απο jumbo αλλα οχι τα αδεια μπουκαλακια που εχει,δεν εχουν καλα ψεκαστιρακια,αλλα τα γεματα με καθαρηστικα,για γυαλια και λαπτοπ,αδειασμα πλυσιμο και βαζεις μεσα την μινοξιδιλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

AKHS

Member
[/quote]
Και κατι αλλο αν ξερεις, ειχα παρει τα χριστουγεννα μινοξιδιλη ετσι για να βρισκεται απο τα beauty paths.. και μου εσπασε το σταγονομετρο,θα βρω παρομοιο στα φαρμακεια να γραφει και μοναδες πανω?
[/quote]
Μια μικρή σύριγγα νομίζω θα σου έκανε

kapa

Μέλος του προσωπικού
εχω την εντυπωση οτι το 0,5 εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το 0,75 και μαλλον ειναι το πιο καταλληλο για ΑΑ.
το 0,75 δεν συκωνει καταχρηση,προκαλει αρκετο τραυματισμο και τριχοπτωση
παμε ενα μινι γκαλοπ.
τι πετυχατε με roller σε τι mm και καθε ποσες μερες,ποσες φορες περασμα το καθε σημειο??
γραψτε και αποτυχιες αν υπαρχουν

dk1984

Member
kapa είπε:
εχω την εντυπωση οτι το 0,5 εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το 0,75 και μαλλον ειναι το πιο καταλληλο για ΑΑ.
το 0,75 δεν συκωνει καταχρηση,προκαλει αρκετο τραυματισμο και τριχοπτωση
παμε ενα μινι γκαλοπ.
τι πετυχατε με roller σε τι mm και καθε ποσες μερες,ποσες φορες περασμα το καθε σημειο??
γραψτε και αποτυχιες αν υπαρχουν

εγω με 0.25 roller και μινοχ ειδα τριχουλες μικρες στην hairline

με 0.75 δερμαπεν μια με δυο φορες την εβδομαδα κρατησα ζωντανο το μαυρο αυτο χνουδι και μειωσα και αλλο την τριχοπτωση

3-4 συνεχομενες μερες δερμαπεν και το shedding ηταν τετοιο που απλα χαιδευα τα μαλλια και μου μεναν τριχες στο χερι

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
εγω με 0.25 roller και μινοχ ειδα τριχουλες μικρες στην hairline

με 0.75 δερμαπεν μια με δυο φορες την εβδομαδα κρατησα ζωντανο το μαυρο αυτο χνουδι και μειωσα και αλλο την τριχοπτωση

3-4 συνεχομενες μερες δερμαπεν και το shedding ηταν τετοιο που απλα χαιδευα τα μαλλια και μου μεναν τριχες στο χερι

εγω με roller 0,75 αυξησα την τριχοπτωση λιγο,συνεχισα τον ιδιο ρυθμο με 0,5,καταχρηση, οχι στον χρονο αναρωσης αλλα σε πολλα ρολαρισματα.
λεω να το παω πιο χαλαρα και καθε 5 μερες για δοκιμη

kapa

Μέλος του προσωπικού
απο περιεργεια χρονομετρησα την διαδηκασια απο χαμηλα μπιφτεκι μεχρι κροταφους ολη την πασχουσα περιοχη δηλαδη, μετρωντας 8 περασματα στην προσπαθεια να αποφυγω την καταχρηση.
ενα λεπτο και 20 δεπτερολεπτα πηρε.
προφανως το παραεκανα τις προηγουμενες φορες,μαλλον στο διπλασιο

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πρέπει να έχω κάνει γύρω στις 5 - 6 εφαρμογές ρολλερ 0.75. ανά 3 με 4 ημέρες. Μέχρι στιγμής το μόνο που βλέπω είναι ότι από την επόμενη ημέρα προκαλεί τριχόπτωση.
Είχα φύγει για διακοπές 6 ημέρες και δεν το είχα πάρει μαζί, παρά μόνο έκανα βούρτσισμα κάθε βράδυ και τις 2 τελευταίες ημέρες δεν έφευγε πάλι τρίχα.
Αρχίζω και πιστεύω πως είτε το 0.75 μπορεί να κάνει και κακό ή είναι καλό μόνο για να βοηθήσει με 2 - 3 περάσματα στην απορρόφηση κάποιου ενδεχομένου τοπικού...
Πιστεύω πως για το λόγο που το θέλουμε το βούρτσισμα είναι καλύτερο και με διαφορά...
Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με κάποιο άλλο εκτός του 0.75, οπότε μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο...

prowler3

Member
Παραλαβή σήμερα του roller 0.25. Εκανε ακριβώς 1 εβδομάδα να έρθει. Προμηθευτής απο το e-bay, ο δεύτερος seller που δίνει ο kapa στην πρώτη σελίδα του τόπικ.
Μόλις έκανα και την πρώτη εφαρμογή, αρκετός πόνος στα σημεία που δεν υπάρχεο μαλί όπως οι κρόταφοι, καθόλου πόνος στα υπόλοιπα.Καπάκι 1ml μινοξιδίλης και τώρα τσούξιμο. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε...Ελπίζω να πάει καλά!

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω θα μιλησω με αριθμους το κατα ποσο δουλεψε το roller.
η τριχοπτωση μου τα καλοκαιρια ειναι 200 τριχες.
με 0,5 εφτασε τις 30 και χωρις να φευγουν μονες τους.
με 0,75 ειμαι στις 60-70 σταθερα απο την πρωτη μερα.
σιγουρα το 0,5 δουλευει καλυτερα σε εμενα

vag25

Well-Known Member
Δωσε χρονο Kapa για να καταλαβουμε τι γινεται.
Καλο θα ηταν να πειραματιστουμε αρκετοι και σε 0.5 και σε 0.75 και να γραφουμε εντυπωσεις.
Εγω ειμαι στο 0.75 δυο μηνες και κατι.
Μονο ρολλερ.Τιποτα αλλο.Κατι κανει,πρεπει να εχει μειωσει λιγο την τριχοπτωση και μετα απο το ρολλερ για 2 μερες δεν εχω φαγουρα.Οποτε σιγουρα κατι κανει.
Σκοπευω καποια στιγμη να δοκιμασω και 0.5.

Μπλουζα