Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Livol είπε:είδα ότι το μοριακό βάρος της πρέπει να είναι μικρότερο για να εισχωρήσει στο δέρμα... αλλά θεωρητικά οι μικρο οπές που δημιουργούνται με το ρόλερ δημιουργούν δίοδο για την ενεργό ουσία + ότι η αλοιφή είναι αναπλαστική για την επαναφορά του δέρματος, οπότε ακούγεται ιδανικός συνδυασμός με το ρόλερ.
το αστείο είναι ότι στο εξωτερικό δεν μπορούν να βρουν σκεύασμα με την ουσία γιαυτό δεν την εχουν δοκιμασει ακομη...
mimis giova είπε:με λιγα λογια ρε καππα..???αν δεν σε κουραζω...επειδη εισαι γνωστης να το εξηγησης...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mimis giova είπε:αυτο το τελευταιο ηθελα να ακουσω..γιατι κ εγω στο μυαλο μ αυτο ειχα..οτι απλα το ρολλερ το χρισιμοπειουμε για να ανειξει δρομο στην μινο..κ για καλητερη αιματωση..γνωμη σ για ρολλερ τελικα???μεγεθος ενοω κ συχνοτητα..οπως ξαναειπα...εγω κανω μια ρολλερ 0,25 μια μινοχ..
kapa είπε:mimis giova είπε:αυτο το τελευταιο ηθελα να ακουσω..γιατι κ εγω στο μυαλο μ αυτο ειχα..οτι απλα το ρολλερ το χρισιμοπειουμε για να ανειξει δρομο στην μινο..κ για καλητερη αιματωση..γνωμη σ για ρολλερ τελικα???μεγεθος ενοω κ συχνοτητα..οπως ξαναειπα...εγω κανω μια ρολλερ 0,25 μια μινοχ..
το roller ανοιγει μικρες τρυπουλες στο δερμα που κρατανε για μια ωρα.
η ριχνεις κατευθειαν μινοξιδιλη και παιρνεις τα μεγιστα η τις αφηνεις και εκλεισαν.
το μεγαλυτερο λαθος που πιστευουν οσοι δεν χρησιμοποιουν roller και το υποστηριζουν ειναι οτι το μονο που κανει ειναι να βοηθαει την μινοξιδιλη.
dk1984 είπε:kapa είπε:mimis giova είπε:αυτο το τελευταιο ηθελα να ακουσω..γιατι κ εγω στο μυαλο μ αυτο ειχα..οτι απλα το ρολλερ το χρισιμοπειουμε για να ανειξει δρομο στην μινο..κ για καλητερη αιματωση..γνωμη σ για ρολλερ τελικα???μεγεθος ενοω κ συχνοτητα..οπως ξαναειπα...εγω κανω μια ρολλερ 0,25 μια μινοχ..
το roller ανοιγει μικρες τρυπουλες στο δερμα που κρατανε για μια ωρα.
η ριχνεις κατευθειαν μινοξιδιλη και παιρνεις τα μεγιστα η τις αφηνεις και εκλεισαν.
το μεγαλυτερο λαθος που πιστευουν οσοι δεν χρησιμοποιουν roller και το υποστηριζουν ειναι οτι το μονο που κανει ειναι να βοηθαει την μινοξιδιλη.
τοτε Καπα γιατι βαζαν μιχοχ μια μερα μετα το περασμα απο 1.5mm ρολλερ στην ερευνα που ειχε γινει
αν λες για 1,5 εκει αλαζει το παιχνιδι.dk1984 είπε:τοτε Καπα γιατι βαζαν μιχοχ μια μερα μετα το περασμα απο 1.5mm ρολλερ στην ερευνα που ειχε γινει