Παιδιά καλησπέρα σας,
είμαι μέλος αυτού του φόρουμ αρκετά χρόνια και ακόμα πιο πριν αναγνώστης του, μπαίνω και διαβάζω σχεδόν καθημερινά και βρίσκω αυτήν την ασχολία αρκετά χρήσιμη και διδακτική. Όπως και οι περισσότεροι για να μην πω όλοι όσοι είναι στο φόρουμ, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα μαλλιά μου, ΑΑ είναι επιβεβαιωμένη από γιατρό δυστυχώς. Στα 28 μου πλέον μπροστά έχω αραιώσει αρκετά όπως και το crown μου έχει αρχίσει και γίνεται εμφανές πλέον. Σκέφτομαι και την μεταμόσχευση αλλά στην παρούσα φάση λόγω έλλειψης χρημάτων το έχω σε αδράνεια αυτό το σχέδιο. Στο προκείμενο τώρα, είμαι χρήστης του Regaine 5% σχεδόν 2 χρόνια, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα απλά και μόνο ψυχολογικά με χαλαρώνει το γεγονός ότι κάτι κάνω τουλάχιστον για τα μαλλιά μου. Σκέφτομαι το derma roller από την στιγμή που δίνει επανέκφυση και συνδυάζεται με την μινόξ, απλά έχω μαύρα μεσάνυχτα, διαβάζοντας εδώ κάτι ξεκαθάρισα στο μυαλό μου αλλά και πάλι είναι χαώδεις το τοπικ και χάθηκα.
Δεν γνωρίζω τι διατομή πρέπει να πάρω
Πόσα derma roller να προμηθευτώ, δηλαδή για πόση χρονική διάρκεια είναι το κάθε ένα?
Έλληνας εισαγωγέας υπάρχει για να μην μπλέξω με e-bay?
Όσων αφορά την συχνότητα της χρήσης και την εφαρμογή του στο τριχωτό πήρα μια άποψη, σίγουρα παίζει ρόλο και η διατομή των βελόνων, απλά δεν ξέρω τι βελόνες πρέπει να πάρω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.