To αν είναι μια χαρά διαβασμένα τα μέλη,άσε με να έχω μια τελείως διαφορετική άποψη αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμφωνήσουμε επ αυτού.
Που είδες στα σχόλια μου και γενικά στη στάση μου,να μην σχολιάζω κόσμια?Απο που προκύτει αυτό?
Γιατί σε αυτά που μου παρέθεσες κατέθεσα την άποψη μου κόσμια και το χαρακτήρισα επιτυχημένο το αποτέλεσμα μερικώς,αλλά έκανα την κριτική μου σε αυτά που βλέπω.
Μάλλον δεν αρέσει τελικά να λέμε την άποψη μας,πρέπει άπλά να συμφωνεί η άποψη μας και να αποθεώνει το όποιο αποτέλεσμα της συγκεκριμένης κλινικής.
Αυτό λέγεται λανθάνουσα αντίληψη των γραφομένων.
Εγώ δεν πήγα για καφέ να τον δώ το συγκεκριμένο γιατρό.
Πήγα ακριβώς να δω τι προσφέρει γιατί τον είχα ψηλά.
Και ούτε έχω αναφέρει ποτέ αναλυτικά γιατί δεν την εκανα εκεί πέρα από τα γνωστά.
Αν ήθελα θα μπορούσα να πω πολλά και να κρίνουν αυτοί που διαβάζουν,αλλά δεν τα κάνω αυτά γιατί και εγώ επαγγελματίας είμαι και ξέρω πως είναι.
Ο Ronaldo τι είπε?
Είναι η υποκειμενική μου άποψη κατέθεσε και σχολίασε επίσης.
Που είναι το μεμπτό σε όλα αυτά?
Στο νήμα το δικό μου έγινε βομβαρδισμός από τον καθένα,που ξαφνικά ανακάλυψε την Αμερική και άρχισε να λέει τα διάφορα.Να μη θυμίσω τι γράφτηκε και με τι τρόπο.
Παρόλα αυτά δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και το άφησα ελεύθερο.Με τη λογική τη δική σου θα έπρεπε από την 5 σελίδα να τους είχα κόψει όλους.
Αρα μη μου μιλάς σε παρακαλώ εμένα για σεβασμό.
Για τον Aldo γιατί κανένας δεν είπε τίποτα που το βομβαρδίσαμε το παιδί?
Γιατί το άφησε ελεύθερο και δεν έβαζε περιορισμούς.
Η αποδοχή έχει να κάνει με τα εκατοντάσες π.μ που μου στέλνουν τα παιδιά και προσπαθώ όσο μπορώ να δώσω τα φώτα σε όποιον θέλει και μπορώ.
Και όποιος θέλει μπορεί να βγει και να μιλήσει και πόσα άτομα έχω στείλει σε κλινικές Lorenzo,Ηdc,οπότε για αυτό δε δέχομαι τίποτα να μου προσάπτει κανείς.
Δεν ψάχνω αποδοχή μέσα από ένα φόρουμ ανωνύμων,άλλοι ναι.
Το γκουρού είναι δική σου θεώρηση και δικό σου απόφθεγμα και ποτέ δεν το έπαιξα κάτι,αλλά αν θεωρούμαι γκουρού επειδή με το θέμα ασχολούμαι 30 χρόνια,έχω δει μοταμοσχεύσεις live στην Αμερική,εχω συζητήσει με γιατρούς ξένους και έχω παρακολουθήσει την αγορά όλα αυτά τα χρόνια, βάλε ότι ταμπέλα θέλεις.
Αυτή θα ταίριαζε καλύτερα στον Cvial που το έχει φθάσει το θέμα λίγο πιο ψηλά,οπότε feel free.
Προφανώς δεν ταιριάζουμε πουθενά με πολύ συγκεκριμένα μέλη να κάνουμε μια συζήτηση,οπότε δεν υπάρχει λόγος και να υπάρχει σύγκλιση απόψεων,άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρονται σε μένα και αντιστοίχως θα πράξω το ίδιο.
Απλά πράγματα κα τελειώνει εκεί η συζήτηση.