Από την άλλη η AHC μου έδωσε προσφορά για 2000 grafts τα οποία μου είπαν αντιστοιχούν σε 6-7 χιλιάδες τρίχες με τιμή 3200 που μετά με ξαναπήραν και μου έκαναν μια προσφορά στα 2900, αλλά έχω δει δουλειές τους στο δρόμο να φανταστείς. Μια φορά που έπινα καφέ είδα ένα παιδί και τον ρώτησα, την είχε κάνει εκεί την ΜΜ του και είχε καλό αποτέλεσμα αλλά ήταν το hairline του πολύ "στοιχισμενο", και δεν παρατήρησα κάποια αραίωση στη δοτρια του, το παιδί ήταν πολύ ευχαριστημένο..
Αυτό, που ρωτάς δεν απαντιέται , πχ πάνε στην χ κλινική ή στον χ γιατρό. Δεν μπορεί κανείς να πάρει την ευθύνη, για το τι θα γίνει στο δικό σου κεφάλι ή στην τσέπη σου.
Επίσης, σχεδόν όλα τα παιδιά του φόρουμ, βοηθάνε πάρα πολύ και στο διαβεβαιώνω εγώ , που είμαι άσχετος με την ΜΜ, κλινικές όπως εσύ. Δεν σε ειρωνεύονται, ούτε πλάκα σπάνε, προσωπικά, ίσως να υπάρχει διαφορετική αίσθηση του χιούμορ.
Για να σε βοηθήσω με την δική μου περίπτωση , μετά από διάβασμα παρουσιάσεων ατόμων που είχαν κάνει μμ στο φόρουμ, διάβασμα των ιστοσελίδων , των social media fb, insta, συζήτηση με μέλη του φόρουμ, ξεχώρισα 3 περιπτώσεις την HDC (Μάρας) , Starks Τυρκαλάς και του Αναστασάκη.
Και οι 3 γιατροί , ικανοί και με πολύ καλά αποτελέσματα.
Επέλεξα την HDC , για τον κύριο Μάρα (και η κυρία Βρυωνίδου πολύ καλή) , γιατί σε κρατάνε μια βδομάδα στην Κύπρο σε διαμερίσματα που σε 60 δευτερόλεπτα είσαι στην κλινική , οπότε ότι χρειάστηκα το είχα , κάθε μέρα έλεγχο και λούσιμο , γιατί είμαι φοβιτσιάρης , μόνος μου δεν θα μπορούσα να κάνω λουσίματα ακόμη και τώρα που αγγίζω απαλά την περιοχή , τρέμω από φόβο.
Πετυχαίνουν φύτρωση και καλές πυκνότητες.
Το θέμα των χρημάτων για μένα ήταν, 4-5 στην κατάταξη. Και 1000 ή 2000 ευρώ παραπάνω αν χρειάζονταν θα τα έδινα.
Όμως δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη και να σου πω πάνε εκεί παρά το ότι ως τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και με τους ανθρώπους της κλινικής και με τον
@John_John1, γιατί σε δέκα μήνες θα ξέρω το αποτέλεσμα.
Όμως είναι μια πολύ καλή επιλογή.