Καλύτερα να μείνουμε on topic και να επικεντρώσουμε στην περίπτωση μου παιδιά ,υπάρχουν άλλα topics για τη φιναστερίδη απόσο ξέρω
Μα και για την περιπτωση σου, φιλε μου, ειναι απολυτως σχετικα οσα γραφουμε.
Αναζητας τη λυση του προβληματος σου.
Απο τη μια αναμφισβητητα μικρου σε εκταση προβληματος, αφου εχεις ακομη πολλα μαλλια, αλλά απο την αλλη, οσο αφηνεις ενα προβλημα χωρις να δρας, τοσο επιδεινωνεται και ισως αργοτερα ειναι αργα.
Και εσυ, φιλε μου, οπως και πολλα άλλα μελη, ανοιγουν νηματα εκθετοντας το προβλημα τους. Νομιζουν οτι θα μπορεσουν με βοτανα, ματζουνια, λοσιον, σαμπουαν να ανακτησουν τα μαλλια τους.
Δυστυχως, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι η μοναδικη εγκεκριμενη και αποδοτικη θεραπεια ειναι η φιναστεριδη.
Χανουν πολυτιμο χρονο, αναλωνονται σε βοτανοθεραπειες και μετα απο χρονια συνειδητοποιουν οτι ολα ηταν ματαια.
Ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης του προβληματος της τριχοπτωσης ειναι η προληψη και οχι η καταστολη.
Η καταστολη μπορει να γινει μονο με επιτυχημενες μεταμοσχευσεις σε διακεκριμενους γιατρους.
Η προληψη μπορει να γινει μονο με φιναστεριδη και μαλιστα σε μικρη ηλικια, ωστε τα αποτελεσματα να ειναι πιο θεαματικα.
Τωρα, φιλε μου, αν δε θελεις να εμπιστευθεις παγκοσμιους οργανισμους υγειας που εχουν εγκρινει ενα φαρμακο και προτιμας να καταφυγεις σε ημιμετρα, μαλλον θα απογοητευτεις. Θα εξακολουθεις να βασανιζεσαι ψυχολογικα και να βλεπεις την κατασταση να επιδεινωνεται.
Σε τελικη αναλυση η επιλογη ειναι δικη σου...να ξερεις ομως οτι η γνωση ειναι δυναμη, ενω η αγνοια οδηγει σε λανθασμενες αποφασεις. Μακαρι και εμεις στην ηλικια σου να ειχαμε τις καταλληλες γνωσεις για τις ενδεδειγμενες θεραπειες και για τις καλυτερες επιλογες στον τομεα των μεταμοσχευσεων. Θα παιρναμε τις καταλληλες αποφασεις και δε θα ταλαιπωρουμασταν ματαια. Σου ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα!