Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι, το thermascalp το έχω κόψει γιατί έχω βρε κάτι καλύτερο. Το shenmin συνεχίζει ως τονωτικό και είμαι ευχαριστημένος αλλά όχι ενθουσιασμένος.solarento συνεχίζεις ακόμη shen min+thermascalp ; έχει πέσει η αποδοσή τους καθόλου;
ShenMin+Thermascalp = RevivogenSoralteno, εισαι το topic starter, και το χρησιμοποιεις για 2 ολοκληρα χρονια.
Πως πηγε ολο αυτο το διαστημα;
Νομιζω οτι μπορει να βγει μια καλη ετυμηγορια για το προιον.
Τι μπορω να περιμενω, τι οχι, ρεαλιστικα.
Αν αξιζει να του δωσω τα 'πολυτιμα' (στις μερες μας) χρηματα, και να δω κατι χειροπιαστο, να πιασει τοπο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το revivogen είναι ένα σχετικά αδύναμο και σίγουρα πανάκριβο σκεύασμα, του οποίου τα αποτελέσματα μπορείς να φτάσεις και να ξεπεράσεις συνδιάζοντας τα αλλά δύο σκευάσματα με πολύ μικρότερο κόστος.Αρα θεωρεις σαν πιο ολοκληρωμενη λυση το revivogen, αφου λες οτι η δραση του καλυπτει αυτη δυο αλλων ξεχωριστων σκευασματων;
ShenMin οπωσδήποτε
είναι ένα τονωτικό μαλλιών και τίποτα άλλο, από τα τοπικά δεν πρέπει να περιμένουμε πολλάΤου δινεις ενα προβαδισμα εναντι του thermascalp, σωστα καταλαβαινω;
Απλα λειτουργουν συμπληρωματικα shen min+thermascalp, ετσι καταλαβα.
Εσυ τι θα εδινες ως αποσταγμα πληροφοριας, υποψηφιου χρηστη του shen min,
μετα απο 2 συναπτα ετη χρησης;
Τι βλεπεις, τι σου εδωσε; Και που σε απογοητευσε ισως.
το ερωτημα δεν ειναι αν ειναι καλυτερο,αλλα τι γινεται με τις παρενεργειες.Καλησπέρα,
επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο προϊόν και επειδή βρίσκω λοσιόν και χάπια , ποιο θεωρείται ότι ειναι το καλύτερο;;;;
Μέτρια πράγματα και από μένα. Τριχόπτωση σε κανονικά επίπεδα επανεκφυση μηδέν. Παρατήρησα νομίζω και αυξημένη αστάθεια - ζαλάδα σαν παρενέργεια και το μείωσα στο 1 φορά ανα δύο ημέρες.
μπανιο καθε μερα.
με το ενα χερι,σε στεγνο μαλλι,γυρνας το μπουκαλακι αναποδα πανω απο το κεφαλι.
πιεζεις και ριχνεις διάσπαρτα σταγονες,ταυτοχρονα με το αλλο χερι κανεις κυκλικο μασαζ.
συμπληρωνεις μεχρι να βραχει οπου εχεις τριχοπτωση και αραιωση.
στεγνο μαλλι για να βλεπεις το πόσο εβαλες.