Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kwsths είπε:να το πιεις στο ποτηρι :6m: .. δεν μ βγαλε πολλα αλλα ελλατωσε πολυ την επιθετικη τριχοπτωση και κραταει καπως στασιμη τη κατασταση οποτε μ αρεσει :12m:.. να τη συνεχισω κανα 2 μηνο ακομα τη butavate η ειναι ριψοκινδυνο..?
kapa είπε:kwsths είπε:να το πιεις στο ποτηρι :6m: .. δεν μ βγαλε πολλα αλλα ελλατωσε πολυ την επιθετικη τριχοπτωση και κραταει καπως στασιμη τη κατασταση οποτε μ αρεσει :12m:.. να τη συνεχισω κανα 2 μηνο ακομα τη butavate η ειναι ριψοκινδυνο..?
καλυτερα αφαιρεσε μονο το butavate απο τωρα.
τα υπολοιπα ειναι ασφαλη
35007 είπε:kapa σ'εμενα η τριχοπτωση είναι σταθεροποιημενη, επανεκφυση χρειαζομαι. Χρησιμοποιω το τελευταιο μπουκαλι τρικομιν και η επομενη παραγγελια θα είναι το φολιτζεν και το θερμασκαλπ. Θα μπορουσα να τα συνδιασω με Ελοκον μονο όμως για τον ένα κροταφο (οπου εχω και την μεγαλυτερη υποχωρηση) ? Εχεις καμμια ιδεα για κατι άλλο ισως που θα μπορουσα να προσθεσω σε αυτά τα 2 growth (παντα για τον ένα κροταφο όχι για τη συνολικη επιφανεια) ?
κρατα folligen και thermascalp που ειναι καθαροαιμα growth σε τοπικο.35007 είπε:kapa το ρολλερ 0.5 είναι καθ' οδον.
Λεγοντας ταυτοχρονη χορηγηση εννοεις το μετα το άλλο στα καπακια χωρις ενδιαμεση διακοπη μεταξυ τους?
Εγω σκοπευα να τα χρησιμοποιησω ως εξης
Πρωι κρινατζεν και θερμασκαλπ - Βραδυ κρινατζεν και φολιτζεν
35007 είπε:Εχεις καμμια ιδεα για τον ένα κροταφο μονο?
kal είπε:εγω το δοκιμασα αν και νεος και με 1.5 χρονο μινοξ μπορω να σου πω οτι υδροκορτιζονη ηταν νερο,εβαλα για 6 μερες και ισως ειδα λιγο παραπανω χνουδακι τπτ αλλο..Το ρολλερ μινοξ μ αποδιδει περισσοτερο οποτε ειδωμεν,τωρα δν ξερω να δωσω αλλη μια ευκαιρια στην υδροκορτιζονη ή οχι..?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
35007 είπε:kapa με το θερμασκαλπ τη δικομασες την υδροκορτιζονη?
35007 είπε:Όταν ξεκινησω το θερμασκαλπ να τη δοκιμασω ή με τα πεπτίδια ταιριαζει καλυτερα πιστευεις?
kwsths είπε:kapa να ρωτησω συμπληρωσα 2 μηνες με butavate kai minox. Για να μη τη κοψω αποτομα τωρα, μπορω να τη κοψω σταδιακα ? δηλαδη να βαζω πχ το βραδυ μινοξ με butavate και το πρωι απλη μινοξ ? μεχρι να τελειωσει το μπουκαλι.. θα εχει καμια επιπτωση αυτο ? η ειναι καλυτερα να τη κοψω μαχαιρι?
kapa είπε:kwsths είπε:kapa να ρωτησω συμπληρωσα 2 μηνες με butavate kai minox. Για να μη τη κοψω αποτομα τωρα, μπορω να τη κοψω σταδιακα ? δηλαδη να βαζω πχ το βραδυ μινοξ με butavate και το πρωι απλη μινοξ ? μεχρι να τελειωσει το μπουκαλι.. θα εχει καμια επιπτωση αυτο ? η ειναι καλυτερα να τη κοψω μαχαιρι?
γλυκαθηκες και δεν κοβεται :21m:
κανεις ζημια οσο το συνεχιζεις και ειναι και βαρυ κορτικοστεροειδη.
δες τα δυο growth που προανεφερα στην θεση του butavate.
το δικο μου δουλευει καλα.δεν εδωσε κατι με κορτιζονη αλλα τα παει μια χαρα σκετο :headbanging:
kwsths είπε:ναιι :9m: δεν θελω growth θελω κατι να μεινει στασιμη η τριχοπτωση μαλλον για ω3 το βλεπω.. επειδη δεν ανεφερεται καπου ξεκαθαρα τι παρενειεργεις εχει .. να πουμε ειναι οι παρακατω
1) λεπτινση του δερματος 2) ο tropheus ειχε αναφερει φωτοευαισθησια και προβληματα ορασης και 3) καταστολη ανασοποιητικου ?? παιζει σε αυτο να οφειλεται π ειμαι 30 μερες αρρωστος και παρολο π τελειωσα αντιβιωση εχω μονιμα δεκατα ολη τη μερα και ζαλαδα ?? :chinscratch λες να πηγαινει τοσο μακρια η βαλιτσα?