Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

mimis giova

Active Member
RE: Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

για ποσο??..κ σιγα αν εισαι norwood 2 αντε καλα ειναι..πες θα το παλεψεις..αν εισαι 4 τι κανεις??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Αυτά είναι τα στοιχεία ανα κάψουλα!
όταν λέμε ότι δεν πρέπει να παίρνουμε περισσότερο απο 1500μγ εννοούμε τα epa+dha μαζί ή το fish oil?
παίρνω 3 κάψουλες ( εδώ και 6μήνες με 1 μηνα διακοπή) και μπορώ να πω ότι είδα μείωση αλλά διαβάζοντας ότι το dha πρέπει να είναι 500 θα το πάρω στις 4 κάψουλες να δω τι αντίδραση θα έχω και μετά θα πάρω τα now foods.

είναι εντάξει να παίρνω 4000μγ απο fish oil?? ( απο όσο ξέρω αυτά που παίζουν ρόλο είναι τα epa+dha)

Συνημμένα

• 34:40.png
    34:40.png
    17.2 KB · Προβολές: 35

giannis25

Member

Υπαρχουν και 1000 που εχουν 400 epa και 300 dha. Μεχρι 1000 συνολικα οχι epa και dha. Ατομα που παιρναν 2000 ειχαν τριχοπτωση. Μεχρι 1000 αντε 1250

giannis25 είπε:
Υπαρχουν και 1000 που εχουν 400 epa και 300 dha. Μεχρι 1000 συνολικα οχι epa και dha. Ατομα που παιρναν 2000 ειχαν τριχοπτωση. Μεχρι 1000 αντε 1500

giannis25 στα δικά μου ενα χάπι έχει 1000mg of fish oil!
αν παίρνω 3 καψουλες συνολικά 3000mg of fish oil είναι κακο?
στην ουσια θα παιρνω 540 epa kai 360 dha!

giannis25

Member

1000 μεχρι 1250 ηθελα να πω. Σε φορουμ ατομα που παιρναν 2000 ομεγα 3 συνολικα λεγαν ειχανε τριχοπτωση. 2000 συνολικα. Οχι 1000 epa και 1000 dha. Συνολικα 1000. Και για να το γραφουν αυτο και να το γραφουν πολλοι. Εγω 1250 παιρνω. 400 epa και 300 dha. Τωρα εμπιστευομαι αυτα που βλεπω. Λενε σε πολλα φορουμ οτι παιρναν 2000 και ειχαν τριχοπτωση.

giannis25 είπε:
1000 μεχρι 1250 ηθελα να πω. Σε φορουμ ατομα που παιρναν 2000 ομεγα 3 συνολικα λεγαν ειχανε τριχοπτωση. 2000 συνολικα. Οχι 1000 epa και 1000 dha. Συνολικα 1000. Και για να το γραφουν αυτο και να το γραφουν πολλοι. Εγω 1250 παιρνω. 400 epa και 300 dha. Τωρα εμπιστευομαι αυτα που βλεπω. Λενε σε πολλα φορουμ οτι παιρναν 2000 και ειχαν τριχοπτωση.

το fish oil δεν είναι ωμέγα 3! αλλο το ένα και άλλο το άλλο!
στην περίπτωση μου θα παίρνω 3000mg fish oil kai 900mg omega 3!
αν παίρνω 4 καψουλες θα έχω 4000mg fish oil kai 1200mg omega 3!

είναι ασφαλες το 4000μγ fish oil? (δίαβασα που παίρνω μέχρι και 6000 για τριγλυκεριδια)

sneon23

New Member
Βοηθεια για επιλογη προιοντος ωμεγα 3

Καλησπερα,

Εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ οτι πολλοι απο σας χρησιμοποιουν διαφορα προιοντα με ωμεγα 3 με καλα αποτελεσματα. Οσοι τα εχετε δοκιμασει μπορειτε να μου πειτε ποια κατα τη γνωμη σας ειναι η καλυτερη μαρκα και αν αντιμετωπισατε καποια παρενεργεια; Αν απαγορευεται γτ θα θεωρηθει διαφημιση θα το εκτιμουσα αν μου το στελνατε στο inbox

tasos33

Well-Known Member

mastermind είπε:
giannis25 είπε:

το fish oil δεν είναι ωμέγα 3! αλλο το ένα και άλλο το άλλο!
στην περίπτωση μου θα παίρνω 3000mg fish oil kai 900mg omega 3!
αν παίρνω 4 καψουλες θα έχω 4000mg fish oil kai 1200mg omega 3!

είναι ασφαλες το 4000μγ fish oil? (δίαβασα που παίρνω μέχρι και 6000 για τριγλυκεριδια)
φιλαρακο νομιζω εχεις μπερδευτει αλαφρως η εμεις διαβαζουμε λαθος τοσο καιρο,καταρχας οι ποσοτητες που αναφερεις ειναι για τριχοπτωση σε ελεφαντα μη σου πω και σε δεινοσαυρο, κατοπιν τι εννοεις το fish oil δεν ειναι ω3? ta fish oil περιεχουν ιχθυελαια δηλαδη περιεχουν λιπαρα οξεα αρα ψ3 απα epa + dha

zafi1988

Member

sneon23 είπε:
Καλησπερα,

Εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ οτι πολλοι απο σας χρησιμοποιουν διαφορα προιοντα με ωμεγα 3 με καλα αποτελεσματα. Οσοι τα εχετε δοκιμασει μπορειτε να μου πειτε ποια κατα τη γνωμη σας ειναι η καλυτερη μαρκα και αν αντιμετωπισατε καποια παρενεργεια; Αν απαγορευεται γτ θα θεωρηθει διαφημιση θα το εκτιμουσα αν μου το στελνατε στο inbox

DHA 500 now foods,health aid omega 3 750mg βλεπω οτι παιρνουν οι πιο πολλοι εδω..

xk

Active Member

(ένας mod να συμπληρώσει στον τίτλο του thread ''Ωμέγα 3'' για να ξέρουν όλοι περι τινος πρόκειται)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zafi1988

Member
kapa είπε:
xk είπε:
(ένας mod να συμπληρώσει στον τίτλο του thread ''Ωμέγα 3'' για να ξέρουν όλοι περι τινος πρόκειται)

εγινε ;)
Kapa παρήγγειλα τα δικά σου τα ω3 της now foods..πόσο έκαναν να σου έρθουν;Για Αμερική δεν λένε οτι εχει τελωνειο απο 30 euro και πάνω?

kapa

Μέλος του προσωπικού
zafi1988 είπε:
kapa είπε:
xk είπε:

εγινε ;)
Kapa παρήγγειλα τα δικά σου τα ω3 της now foods..πόσο έκαναν να σου έρθουν;Για Αμερική δεν λένε οτι εχει τελωνειο απο 30 euro και πάνω?

δεν εχω πεσει ποτε σε τελωνειο,αλλα δεν εχει ξεπερασει το 100ευρω καποια αγορα μου,τα παραλαμβανω απο ΕΛΤΑ.
10 η 14 μερες,ολα τοσο κανουν να μου ερθουν

zafi1988

Member
kapa είπε:
zafi1988 είπε:
kapa είπε:
xk είπε:

εγινε ;)

δεν εχω πεσει ποτε σε τελωνειο,αλλα δεν εχει ξεπερασει το 100ευρω καποια αγορα μου,τα παραλαμβανω απο ΕΛΤΑ.
10 η 14 μερες,ολα τοσο κανουν να μου ερθουν

Να δούμε .. εχω παραγγείλει απο την dailyvita την συσκευασια των 180caps..Απο τις φωτογραφιες που εχεις ανεβασει με τα μαλλια σου και οσα εχεις πει μου φαίνεται οτι έχουμε ακριβως την ίδια τρίχα και norwood γενικά ..οπότε ευελπιστώ πως αφού δούλεψε σε εσένα μάλλον θα με πιάσει και εμένα..

kapa

Μέλος του προσωπικού
γνωριζει κανεις αν τρυπηθει η καψουλα και παρει αερα ποσος χρονος ζωης απομενει στο ελαιο?
θελω καποια στιγμη να χρησιμοποιησω μιση καψουλα την ημερα απο αυτο που εχω

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
γνωριζει κανεις αν τρυπηθει η καψουλα και παρει αερα ποσος χρονος ζωης απομενει στο ελαιο?

Αν το εχεις στο ψυγείο κρατάει αρκετά. Μήπως ήρθε η ωρα για υγρό;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Soralteno είπε:
kapa είπε:

το μετανιωσα που δεν πηρα υγρο.
θα μπορουσα να χρησιμοποιω οτι δοσολογια θελω.
τα 500 DHA ειναι πολυ για εμενα

edyuser1

Active Member
kapa είπε:
Soralteno είπε:
kapa είπε:

το μετανιωσα που δεν πηρα υγρο.
θα μπορουσα να χρησιμοποιω οτι δοσολογια θελω.
τα 500 DHA ειναι πολυ για εμενα
αχ καπα θελει γερο στομαχι να εχεις για να πιεις το υγρο

jiger

New Member
φιλε kapa,να σε ρωτησω κατι.Πως καταλαβαινεις το οτι ειναι πολυ για σενα;απο την τριχοπτωση που παρατηρεις;κ πως ξερεις οτι ευθυνεται το dha και οχι το epa?

kapa

Μέλος του προσωπικού
edyuser1 είπε:
αχ καπα θελει γερο στομαχι να εχεις για να πιεις το υγρο

δεν εχω προβλημα με την γευση,καποιες καψουλες τις μασησα πριν τις καταπιω.
ειμαι περιεργος με τις γευσεις,μπορω να φαω με το κουταλι μισο κιλο βουτυρο σκετο,και μου αρεσει 7SFGSFA

Μπλουζα