Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mikipitri είπε:παιδιά είναι σαν να ακούω εμένα!!!
ειδικά Χρήστο όταν είπες για χρήση τζελ και όχι συχνό λούσιμο ... αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως καταφέραμε να κάνουμε τόσο μεγάλη ζημιά στα μαλλιά μας και να μην επανέρχεται με τίποτα η υγεία του τριχωτού!!!
πράγματι υπάρχουν περίοδοι που κάπως ηρεμούν τα σημάδια... φθινόπωρο και άνοιξη, ενώ είναι η έξαρση της τριχόπτωσης, εγώ είμαι στα καλύτερά μου γιατί ηρεμεί το δέρμα και το νιώθω πιο καθαρό! το καλοκαίρι με τη ζέστη και τον ιδρώτα, αλλά και το χειμώνα με το πολύ κρύο η κατάσταση είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ!!!
MANKAR είπε:με τον ενα η' με τον αλλο τροπο ενεργοποιησαμε την προδιαθεση που ειχαμε για τριχοπτωση την οποια μπορει και να μην ειχαμε αν ακολουθουσαμε αλλο τροπο ζωης οπως καλη διατροφη οχι τσιγαρο και οχι πολλα τζελ στα μαλλια και λιγοτερο αγχος!!απο την στιγμη που το καταφεραμε νομιζω ειναι δυσκολο να επανελθει η υγεια του τριχωτου εκτος και αν βρεθει κανενα φαρμακο για την καραφλα οριστικο!!!!
mikipitri είπε:το παν είναι η υγεία του τριχωτού!!!
όπως και τα φυτά θέλουν πότισμα, ανανέωση του χώματος και όσο πιο υγιες είναι το υπέδαφος τόσο καλύτερα αναπτύσσονται, έτσι είναι και τα μαλλιά μας πιστεύω!!!
MANKAR είπε:αρα στη dht οφειλετε αυτο που εχουμαι στο τριχωτο??αρα ετσι εξηγητε οτι το fungoral κανει δουλεια σε μενα και το τριχωτο γινεται πιο φυσιολογικο οταν το βαζω!!!
Chs είπε:MANKAR είπε:αρα στη dht οφειλετε αυτο που εχουμαι στο τριχωτο??αρα ετσι εξηγητε οτι το fungoral κανει δουλεια σε μενα και το τριχωτο γινεται πιο φυσιολογικο οταν το βαζω!!!
Έτσι
Εγώ πάλι τη φοβάμαι την Κετοκοζανόλη.. έχω δει πολλές ματρυρίες ότι λεπτένει πολύ την τρίχα :chinscratch
Και όσο για το growth stimulant που λένε για την κετο.. έχω διαφορετική άποψη.. αναπτύσσονται τα μαλλιά περισσότερο γιατί απλα καθαρίζει καλά το κεφάλι..
MANKAR είπε:μπορεις να μου πεις τι βαζεις στη μασκα αυτη με το δαφνελαιο μπας και τη δοκιμασω και δω καμια διαφορα??aloe vera πως να την χρισημοπιησω εχω καποια φυτα αλοης!!