Η αποψη που σχηματισα εγω απο διαφορα forums ανα τον κοσμο, ειναι αυτο που κατεγραψα σε προηγουμενο post: διεκρινα ναι μεν πλουραλιστικη ενημερωση, αλλα δυστυχως ταυτοχρονα και δογματισμο,συσκοτιση, κατινια. Και συνηθως εμφανιζεται ΕΝΑΣ ή εστω ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ(!!!!!!) και λενε "εγω το δοκιμασα και ηταν μουφα- snake oil etc." και οι αλλοι ακολουθουν ως προβατα. Ακομη κι εδω μεσα, σε αυτο - το "δικο" μας forum, εχω παρατηρησει πως αναφερονται ενιοτε προιοντα που υποσχονται κατι και βγαινοντας ακομη και ΕΝΑΣ, τα απορριπτει και ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ουσιαστικα (αθελα του) τους αλλους που διαβαζουν τις πληροφοριες (οχι παντως στο παρον thread, ο tropheus παροτι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ εκρινε πως δεν δουλευει η μελατονινη, "διορθωσε" ανοικτομυαλα μετα την αντιθετη γνωμη που γραφτηκε, ενθαρρυνοντας το αντιθετα κειμενο μελος να πειραματιστει). Γι' αυτο ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ" για να εχουμε πραγματικα στοιχεια. Ξερουμε οντως πως εκατονταδες- χιλιαδες ανθρωποι εχουν βελτιωση (οπως και παρενεργειες) απο την ντουτα/φινα και την μινοξιδιλη, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΟΜΩΣ Η ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ή Η ΕΠΑΝΕΚΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ** ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ- δεν δημιουργηθηκαν αυτα τα φαρμακα για να πολεμησουν την αλωπεκια**!!! ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΤΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! Το FDA και οι φαρμακευτικες εταιρειες, δεν ειναι οτι πιο αθωο, σε ενα κοσμο αγγελικα πλασμενο. Γι αυτο ας επεκτεινουμε τους πειραματισμους μας και τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΩΦΕΛΟΣ θα εχουμε!