μεταμοσχευση 2.000 grafts 09/08/23 Anastasakis hair clinic

ManCyprus87

Well-Known Member
Φίλε όπως σου είπα και στην αρχή:
Το σενάριο σου είναι γάντι για Ισπανία (εαν σε παίρνει το οικονομικό), να ρίξεις 2700-2800 να σε τουμπανιάσει μια και καλή..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Supermario158

Active Member
Φίλε όπως σου είπα και στην αρχή:
Το σενάριο σου είναι γάντι για Ισπανία (εαν σε παίρνει το οικονομικό), να ρίξεις 2700-2800 να σε τουμπανιάσει μια και καλή..
το ειδα και πριν που το ειπες δυστηχως δεν με παιρνει οικονομικα ηδη κανω υπερβαση για να παω στην συγκεκριμενη κλινικη ...

Gianney

Well-Known Member
Πάντως νομίζω ο Αναστασάκης με το φτιαξιμο των temporal peaks δεν είναι και ο καλύτερος.Αν θες την γνώμη μου για ν φτιάξεις αυτό το κομμάτι πάνε σε σπέσιαλιστα αλλιώς μην το ακουμπήσεις καν

LoverBoy

Well-Known Member
Πάντως νομίζω ο Αναστασάκης με το φτιαξιμο των temporal peaks δεν είναι και ο καλύτερος.Αν θες την γνώμη μου για ν φτιάξεις αυτό το κομμάτι πάνε σε σπέσιαλιστα αλλιώς μην το ακουμπήσεις καν
Νομίζω δεν θα ασχοληθεί με τα temporals

Supermario158

Active Member
δεν μου ανεφερε κατι για temporal και γενικα το φοβαμαι ειναι δυσκολα

Gianney

Well-Known Member
δεν μου ανεφερε κατι για temporal και γενικα το φοβαμαι ειναι δυσκολα
Σίγουρα είναι δύσκολα από θέμα κλίσης και επιλογή πολύ λεπτών grafts ,μονοτριχα κυρίως και λίγα διτριχα.Εσυ θα ήθελες να το φτιάξεις αυτό το σημείο;θα το συζητήσεις;

Supermario158

Active Member
Σίγουρα είναι δύσκολα από θέμα κλίσης και επιλογή πολύ λεπτών grafts ,μονοτριχα κυρίως και λίγα διτριχα.Εσυ θα ήθελες να το φτιάξεις αυτό το σημείο;θα το συζητήσεις;
οταν μου εκανε τον σχεδιασμο δεν μου χτυπησαν ασχημα οποτε δεν το σκεφτηκα ισως γιατι δεν ειχα ποτε η επειδη εχω πολυ μικρο κεφαλι γενικα δεν ξερω , σιγουρα θα το αναφερω οταν ξανα δω τον γιατρο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
οταν μου εκανε τον σχεδιασμο δεν μου χτυπησαν ασχημα οποτε δεν το σκεφτηκα ισως γιατι δεν ειχα ποτε η επειδη εχω πολυ μικρο κεφαλι γενικα δεν ξερω , σιγουρα θα το αναφερω οταν ξανα δω τον γιατρο.
Έτσι είναι!Είναι και η κατασκευή του κάθε τριχωτού!Η δομή οι γραμμές του!Ούτε εγώ είχα ποτέ τεμποραλς!Ήταν πάντα πισω!Αντίθετα ο αδερφός μου έχει μέχρι τα φρύδια!

Gianney

Well-Known Member
Νομίζω ένα τέτοιο σχεδιασμό λίγο πιο συντηρητικό από αυτό που έκανα θες

Συνημμένα

• IMG_20230715_143808.jpg
    IMG_20230715_143808.jpg
    56.2 KB · Προβολές: 13

LoverBoy

Well-Known Member
Σίγουρα θα ήταν ωραίο αλλά θα ανέβει και το κόστος!Επίσης αν δεν είχε ποτέ δεν θα τον χαλάσει να μείνει έτσι!

Supermario158

Active Member
αν αφαιρεσεις τα τεμποραλς αυτο ακριβως μου προτεινε ο γιατρος και θα μπει σιγουρα και μεσα στο τσουλουφι μου ειπε οσα μπορει να χωρεσει θα τα βαλει, το point ειναι να κανω μια και να τελειωσω να μην ξανα ασχοληθω

LoverBoy

Well-Known Member
αν αφαιρεσεις τα τεμποραλς αυτο ακριβως μου προτεινε ο γιατρος και θα μπει σιγουρα και μεσα στο τσουλουφι μου ειπε οσα μπορει να χωρεσει θα τα βαλει, το point ειναι να κανω μια και να τελειωσω να μην ξανα ασχοληθω
Πιστεύω θα έχεις καλό αποτέλεσμα γιατί δεν βλέπω αλλού αραίωση!Ντύνοντας το μπροστά μέρος θα γίνεις κουκλί!

LoverBoy

Well-Known Member
μακαρι φιλε γενικα κραταω μικρο καλαθι γιατι εχω δει πολλα τοσα χρονια που το ψαχνω..
Μη σκέφτεσαι έτσι!Πας για αναβάθμιση φίλε μου!Αυτό θα σκέφτεσαι!Τουλάχιστον εκεί που πας έχει δείξει καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις σαν εσένα!

ManCyprus87

Well-Known Member
το ειδα και πριν που το ειπες δυστηχως δεν με παιρνει οικονομικα ηδη κανω υπερβαση για να παω στην συγκεκριμενη κλινικη ...
Φίλε αξίζει πιστεύω όμως για το σενάριο σου, να κάνεις αναμονή να μαζέψεις ότι μπορείς και να πας π.χ. σε 2-3-4 χρόνια.
Ειδικά αν θες να ακουμπήσεις και τα τριγωνάκια αυτά θέλουν σούπερ αρτίστα, δεν είναι και εύκολο πράγμα.
Η κατάσταση σου εξάλλου, και για την ηλικία σου (34), είναι μια χαρά, γιατί να βιαστείς;
Είναι μια απόφαση αυτή που θα πάρεις, της οποίας η υλοποίηση της θα σε συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Μπλουζα