Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σιγουρα για 3-6 μηνες θα υπαρξει αγωγη για να παρω το δυνατοτερο καλο αποτελεσμα .
Είμαι άσχετος παίζει αυτές τις 2 μέρες να έχω βγάλει περισσότερες φωτογραφίες τον εαυτό μου απο ότι έχω βγάλει όλη μου την ζωή....Φίλε μου αρκετά καλύτερη η φωτό..αλλά μήπως έχεις κάποια που να είναι στη ευθεία από μπροστά? Και κάποια πανοραμική φωτό να δούμε από πάνω την κατασταση
αν ειναι η α ζωνη την εκατσα γιατι ολο το μαλλι μου ειναι ετσι μεχρι πισω δεν αλλαζει η πυκνοτηταΠάντως πέρα από την ΜΜ, είναι εξίσου σημαντικό για να μην πω και πιο σημαντικό να ξεκινήσεις θεραπεία φίλε.
Η Α' ζώνη σου είναι "σηματοδοτημένη" (προς κατάρρευση) από την αλωπεκία.
Πρέπει να την αναχαιτίσεις πρώτα και μετά να μπεις ΜΜ.
μπροστα στο τσουλουφι που φαινεται λιγο αραιο σε σχεση πισω ειναι το φως στην ιδια πυκνωτητα ακριβως ειναι απλα επειδη δεν τα σηκωνω εδω και 11 χρονια λογο κροταφων παιρνει φορα και ανοιγει σαν χωριστρα
δεν λεω οτι εχετε αδικο αλλα δεν θα μου το ελεγε ο γιατρος που με μετρησε? αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ειχα αυτη την πυκνοτητα με βρεγμενο μαλλι βγαινοντας απο μπανιο η θαλασσα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οποτε τα 2000 θα ειναι και στην Α ζωνη απλα εγω δεν το καταλαβα γιαυτο μου φανηκαν πολλα για κροταφους
Όταν στα κάνει γιατρός που παίζει σοβαρά μπάλα με την παράμετρο φυσικότητα και ομοιογένεια, ναι.Το θέμα είναι όταν είναι στεγνό θα φαίνεται ομοιόμορφο?
Τώρα στεγνό είναι έτσι
το shock loss με τρομαζει ... να πας για μαλλια και να βγεις κουρεμενοςΤο θέμα είναι όταν είναι στεγνό θα φαίνεται ομοιόμορφο?
Τώρα στεγνό είναι έτσι
Το θέμα είναι όταν είναι στεγνό θα φαίνεται ομοιόμορφο?
Τώρα στεγνό είναι έτσι
το τσουλουφι ειναι πλαγια για να καλυπτει τον μεγαλο κροταφο αν φυσηξει εχω προβλημαΣτεγνό,με χτένισμα κάλυψη απόκρυψη φίλε φαίνεται έτσι..άσε τα έχουμε κάνει και εμείς.μπροστα όλα,ελαφρώς πλάγια το τσουλούφι κτλ...άμα κάνει και φυσήξει αρχίζουμε τις αποφυγες λες και κάνει σκιαμαχια ο Ζαμπίδης όμως...το να είναι ομοιόμορφο φίλε,σημαίνει καλός γιατρός που να δουλεύει υψηλές πυκνότητες..
το τσουλουφι ειναι πλαγια για να καλυπτει τον μεγαλο κροταφο αν φυσηξει εχω προβλημα