Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εγω θα δοκιμασω το μηχανημα με ηλεκτρισμο.bullshit είπε:Eδώ κολλάνε πολλά φίλε μου...Αλλά έχουμε ακόμα δρόμο για να το επιβεβαιώσουμε. Εγώ είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος πάντως![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν πειραζει σημασια εχει οτι θα τα κανουμε ρασταGOMI είπε:Δεν κατάλαβα τίποτις...![]()
φαινεται πως αυτην η μεθοδος βελτιωνει την κυκλοφορια του αιματος στο δερμα της κεφαλης.GOMI είπε:χαχα...όλα οι φουκαράδες οι καραφλοί τα παθαίνουν ...άγχος, dht, κληρονομικότητα, λιπαρότητα, φλεγμονές, ευαισθησία ινσουλίνης, σκατά διατροφή, κάπνισμα, ξηροδερμία, πιτυρίδα, μέχρι και θεωρία για να μην κάνουμε σεξ μας έβγαλαν... :knup:
ναιι αλλα στο τελοσ ολοι σαν το μητσοτακη παμε 100 ++++++++++++++χαχαχαχαχαχαχχGOMI είπε:χαχα...όλα οι φουκαράδες οι καραφλοί τα παθαίνουν ...άγχος, dht, κληρονομικότητα, λιπαρότητα, φλεγμονές, ευαισθησία ινσουλίνης, σκατά διατροφή, κάπνισμα, ξηροδερμία, πιτυρίδα, μέχρι και θεωρία για να μην κάνουμε σεξ μας έβγαλαν... :knup:
tropheus είπε:Έχω προσωπική εμπειρία από μασάζ στο κεφάλι καθώς έκανα καθημερινό μασάζ στο κεφάλι για περισσότερα από 10 χρόνια , κάθε μέρα για πάρα πολύ ώρα !!!
Το αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο 0 ... και πως το κατάλαβα; Όταν σταμάτησα να κάνω μασαζ δεν παρατήρησα καμία απολύτως διαφορά ως προς την εξέλιξη της τριχόπτωσης.
Απλά εκείνη την εποχή δεν υπήρχε ούτε fin ούτε dut παρά μόνο η minox απότε μην έχοντας στα χέρια μου κανένα άλλο όπλο για την τριχόπτωση πέρα από ένα κάρο μαντζούνια που είχα δοκιμάσει
έκανα και μασάζ...
Μην ασχολείστε με το μασάζ ... δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ... (εκτός και αν σας το κάνει καμία αιθέρια ύπαρξη)
bullshit είπε:Όταν το σταμάτησες κατάλαβες οτι δεν κάνει τίποτα? Τότε γιατί το συνέχιζες 10 χρόνια? :chinscratch