μια αλλη εκδοχη για την καραφλα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kos1987

New Member
Απ: μια αλλη εκδοχη για την καραφλα!

xDante είπε:
προσωπική μου άποψη είναι οτι αυτό είναι αποτέλεσμα και όχι αιτία... κάτι άλλο μεταλλάσσει τις ιδιότητες στην σχέση δέρματος-κρανίου-τριχοθυλακίων στην κορυφή και μπροστά ....

Και εγω αυτη την αποψη εχω.Ειναι το αποτελεσμα και οχι η αιτια...Παντως δεν υπαρχει καμια μεταλλαξη(μαλλον δεν εννοεις αυτο) γιατι ετσι γεννιομαστε απλα τα ανδρογονα αρχιζουν να δρουν καθως τα @@ μας παραγουν τεστοστερτονη πιο μετα.Η συνεχεια ειναι γνωστη.Η μεταλλαξη που μαλλον αναφερεσαι εχει να κανει με την ενεργοποιηση αποπτωτικων μηχανισμων (φλεγμονη) μετα απο ενεργοποιηση του συμπλοκου ανδ.υποδοχεων-dht,τεστοστερονης και την αλληλεπιδραση του στο dna.Ετσι λενε πλεον οι ερευνητες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member

αν ισχυει αυτο που υποθηκε στις αρχες του θεματος, δηλαδη αν παρουμε ενα τριχοθυλακιο απο χερλαιν π.χ. και το μεταμοσχευσουμε στο χερι π.χ. παλι θα πεσει οταν ερθει η ωρα του. Επισης αν ειμαστε nw4 και προοριζομαστε για nw 7 κανουμε μεταμοσχευση απο περιοχη nw5 και τα βαλουμε μπροστα στην χερλαιν παλι οταν ερθει η ωρα τους θα πεσουν.
Αρα δεν μπορει να ισχυει αυτη η θεωρια. Και στην τελικη αν ηταν ετσι θα καναμε εξαγωγη τα τριχοθυλακια απο τα σημεια οπου ειχαμε προβλημα και θα τα ξαναβαζαμε απλα οχι τοσο βαθια.

barman

Member

με προλαβε ο φιλος sito.. Ρε παιδια αν ηταν να χανουμε τα μαλλια απο τους λογους που λεει ο καλλιτεχνης, τοτε με το που θα καναμε μεταμοσχευη μετα απο λιγο θα χαναμε κ τα καινουρια...τελειωσε το θεμα εδω πιστευω..

bullshit

Member

Μέρα 12η:

Πλήρης διακοπή της τριχόπτωσης. Επιστροφή σε ρυθμό πτώσης που είχα να δω 8 χρόνια (<10 τρίχες την ημέρα με απλό τίναγμα στο νεροχύτη).
Τα μαλλιά αφρίζουν στο πρώτο χέρι (μετά απο πολλά χρόνια). Εξάλλειψη της λιπαρότητας. Τα μαλλία μένουν μαλακά μετά το λούσιμο. Το τριχωτό δεν φαγουρίζει και δεν πονάει.

Αυτά τα νέα μου

Καλά χαπακώματα!

kos1987

New Member

Συνεχισε το για κανα τριμηνο και μετα βλεπουμε.Στο εξωτερικο το δοκιμαζουν χρονια και δεν βλεπουν τπτα.

bullshit

Member

kos1987 είπε:
Συνεχισε το για κανα τριμηνο και μετα βλεπουμε.Στο εξωτερικο το δοκιμαζουν χρονια και δεν βλεπουν τπτα.

Ποιοί? Και τί δοκιμάζουν?

Συμφωνώ μπορεί να μην δουλεύει σε όλους. Αλλά η λογική μου λέει οτι δουλεύει

xDante

Member

bullshit είπε:
Μέρα 12η:

Πλήρης διακοπή της τριχόπτωσης. Επιστροφή σε ρυθμό πτώσης που είχα να δω 8 χρόνια (<10 τρίχες την ημέρα με απλό τίναγμα στο νεροχύτη).
Τα μαλλιά αφρίζουν στο πρώτο χέρι (μετά απο πολλά χρόνια). Εξάλλειψη της λιπαρότητας. Τα μαλλία μένουν μακακά μετά το λούσιμο. Το τριχωτό δεν φαγουρίζει και δεν πονάει.

Αυτά τα νέα μου

Καλά χαπακώματα!

ενδιαφέρον .... με τα χέρια κάνεις μασάζ ? ... μου φαίνεται πάντως εξαιρετικά δύσκολο τουλάχιστον στο δικό μου προχωρημένο ΝW

αυτό που είπες Kos για τις φλεγμονές είναι όντως ενδιαφέρον.... τώρα που έχω μειώσει δραστικά το οξυζενέ σε άκυρες στιγμές έχω τρομερές φλεγμονές σε διάφορα σημεία του κεφαλιού... δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει....μιλάμε για εσωτερικά σπυράκια με πόνο..... και να σκεφτείς λίγο πολύ δεν βάζω και τπτ ιδιαίτερω εδώ και ένα μήνα και....

kos1987

New Member

Κοιτα δοκιμαζουν την μεθοδο maliniak δλδη. α)massage και β)μετα βαζουν κατι σαν λειζερ στο κεφαλι τους.Στο hairlosstalk θα βρεις αναφορες για τπτα φοβερο σε βαθος διμηνου-τριμηνου που κανουν το α+β.Ακομη στο hairlosshelp, πριν απο κανα χρονο, ελεγαν στην αρχη αυτο που λες και εσυ(ωραια αισθηση κλπ) και μετα απο ενα μηνα δεν ξαναγραψαν στο αντιστοιχο thread.Αποψη μου ειναι οτι το μασαζ μπορει να δρα σαν ηπιο hair-growth αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αρκετο να σταματησει τη γενετικα προκαθορισμενη εξελιξη...οσον αφορα τη μεθοδο maliniak μαλλον υπαρχει συσχετιση galea aponeurotica και mpb αλλα αυτο εχει να κανει με τη διαμορφωση (ισως γενετικη καταβολη) της εκφρασης των ανδρ.υποδοχεων των τριχοθυλακιων με το συγκεκριμενο στρωμα δερματος, αλλα αυτο ειναι καθαρα γονιδιακο και τπτα αλλο. Μην ξεχνας οτι στο αμερικα και αλλου, με τεστ dna κανουν διαγνωση mpb.

sito

Active Member

επίσης αυτή η θεωρία δεν εξηγει πως πευτουν τα μαλλια στον σβερκο σε καποιον που ειναι nw7...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Κάπου στα 20 μου, δηλαδή πριν 17 χρόνια, είχα κάνει ομοιοπαθητική για ένα άσχετο δερματικό πρόβλημα και ο τότε γιατρός που τον είχα ρωτήσει για την τριχόπτωση, μου είπε να κάνω κάθε μέρα 10 λεπτά μασαζ. Φυσικά δεν το έκανα ποτέ, λόγω βαρεμάρας. Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά...αλλά οκ. Μια δοκιμή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με ορισμένα παραπάνω ποστ που αφορά το λεπτό δέρμα στην περιοχή του προβλήματος.
Πιστεύετε, πως αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να παχύνει κάπως το δέρμα που τώρα είναι λεπτότερο από το υπόλοιπο, θα είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην όλη κατάσταση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με ορισμένα παραπάνω ποστ που αφορά το λεπτό δέρμα στην περιοχή του προβλήματος.
Πιστεύετε, πως αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να παχύνει κάπως το δέρμα που τώρα είναι λεπτότερο από το υπόλοιπο, θα είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην όλη κατάσταση?

εγω προσωπικα το πιστευω γι αυτο και χρησιμοποιω airol μονο σε ολο το κεφαλι

bullshit

Member

GOMI είπε:
Κάπου στα 20 μου, δηλαδή πριν 17 χρόνια, είχα κάνει ομοιοπαθητική για ένα άσχετο δερματικό πρόβλημα και ο τότε γιατρός που τον είχα ρωτήσει για την τριχόπτωση, μου είπε να κάνω κάθε μέρα 10 λεπτά μασαζ. Φυσικά δεν το έκανα ποτέ, λόγω βαρεμάρας. Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά...αλλά οκ. Μια δοκιμή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Aπ το να κάνεις 10 συνεχόμενα λεπτά μασάζ που φυσικά είναι βαρετό μπορείς να κάνεις συχνά μασάζ των μερικών δευτερολέπτων 20-30 το πολύ, που είναι πολύ πιο χρήσιμα και κρατάνε το τριχωτό αιματωμένο συνέχεια

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

bull, αυτό το κάνω αναγκαστικά 3 φορές την ημέρα μαζί με τα τοπικά που βάζω επάνω.

kapamarοu, μια φίλη της γυναίκας μου, δοκίμασε μια βυζόκρεμα (είχε γίνει αναφορά σε άλλο ποστ, όσοι το είχατε διαβάσει θα καταλάβετε γιατί το αναφέρω) και είχε αποτέλεσμα ορατό μετά από 1,5 μήνα. Εγώ την είδα πριν λίγες ημέρες και την χρησιμοποιεί πάνω από 5 μήνες νομίζω. Δεν μπορώ να εστιάσω στο αποτέλεσμα πολύ αναλυτικά (πιάνοντας με το χέρι θα είχα καλύτερη εικόνα) γιατί πέφτει παντόφλα.
Βρε λες?????????

kapa

Μέλος του προσωπικού

kapamarοu, μια φίλη της γυναίκας μου, δοκίμασε μια βυζόκρεμα (είχε γίνει αναφορά σε άλλο ποστ, όσοι το είχατε διαβάσει θα καταλάβετε γιατί το αναφέρω) και είχε αποτέλεσμα ορατό μετά από 1,5 μήνα.

νομιζω καταλαβα πια κρεμα λες,αλλα δεν μπορω να την βρω.κος 1987 βαλε ενα χερακι,καπου ειχες γραψει γι αυτο

Εγώ την είδα πριν λίγες ημέρες και την χρησιμοποιεί πάνω από 5 μήνες νομίζω. Δεν μπορώ να εστιάσω στο αποτέλεσμα πολύ αναλυτικά (πιάνοντας με το χέρι θα είχα καλύτερη εικόνα) γιατί πέφτει παντόφλα.
Βρε λες?????????

ο σκοπος αγιαζει τα μεσα :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kapamarou είπε:
νομιζω καταλαβα πια κρεμα λες,αλλα δεν μπορω να την βρω.κος 1987 βαλε ενα χερακι,καπου ειχες γραψει γι αυτο

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3262.msg58899.html#msg58899

kos1987

New Member

Να 'σαι καλα φενι...
Στο εξωτερικο βαζουν βυζοκρεμα σαν αυτη http://www.totalcurve.com/index.html στο κεφαλι απο το Σεπτεμβριο με βαση την ερευνα

2011 SEP 25 - (VerticalNews.com) -- Yale researchers have discovered the source of signals that trigger hair growth, an insight that may lead to new treatments for baldness.

The researchers identified stem cells within the skin's fatty layer and showed that molecular signals from these cells were necessary to spur hair growth in mice, according to research published in the Sept. 2 issue of the journal Cell.

"If we can get these fat cells in the skin to talk to the dormant stem cells at the base of hair follicles, we might be able to get hair to grow again," said Valerie Horsley, assistant professor of molecular, cellular and developmental biology and senior author of the paper.

Men with male pattern baldness still have stem cells in follicle roots but these stem cells lose the ability to jump-start hair regeneration. Scientists have known that these follicle stem cells need signals from within the skin to grow hair, but the source of those signals has been unclear.

Horsley's team observed that when hair dies, the layer of fat in the scalp that comprises most of the skin's thickness shrinks. When hair growth begins, the fat layer expands in a process called adipogenesis. Researchers found that a type of stem cell involved in creation of new fat cells - adipose precursor cells - was required for hair regeneration in mice. They also found these cells produce molecules called PDGF (platelet derived growth factors), which are necessary to produce hair growth.

Horsley's lab is trying to identify other signals produced by adipose precursor stem cells that may play a role in regulating hair growth. She also wants to know whether these same signals are required for human hair growth.

Other authors from Yale are lead author Eric Festa, Jackie Fretz, Ryan Berry, Barbara Schmidt, Matthew Rodeheffer and Mark Horowitz.

Keywords: Alopecia, Yale University, Stem Cell Research.

This article was prepared by NewsRx Health editors from staff and other reports. Copyright 2011, NewsRx Health via NewsRx.com.

Μεχρι τωρα δεν φαινεται να κανει καποιο μπαμ.Θα δειξει...

Εγω ραπερ δεν προκειται να γινω :hdanc: :guitarist

kapa

Μέλος του προσωπικού

Στο εξωτερικο βαζουν βυζοκρεμα σαν αυτη http://www.totalcurve.com/index.html στο κεφαλι απο το Σεπτεμβριο με βαση την ερευνα

2011 SEP 25 - (VerticalNews.com) -- Yale researchers have discovered the source of signals that trigger hair growth, an insight that may lead to new treatments for baldness.

The researchers identified stem cells within the skin's fatty layer and showed that molecular signals from these cells were necessary to spur hair growth in mice, according to research published in the Sept. 2 issue of the journal Cell.

"If we can get these fat cells in the skin to talk to the dormant stem cells at the base of hair follicles, we might be able to get hair to grow again," said Valerie Horsley, assistant professor of molecular, cellular and developmental biology and senior author of the paper.

Men with male pattern baldness still have stem cells in follicle roots but these stem cells lose the ability to jump-start hair regeneration. Scientists have known that these follicle stem cells need signals from within the skin to grow hair, but the source of those signals has been unclear.

Horsley's team observed that when hair dies, the layer of fat in the scalp that comprises most of the skin's thickness shrinks. When hair growth begins, the fat layer expands in a process called adipogenesis. Researchers found that a type of stem cell involved in creation of new fat cells - adipose precursor cells - was required for hair regeneration in mice. They also found these cells produce molecules called PDGF (platelet derived growth factors), which are necessary to produce hair growth.

Horsley's lab is trying to identify other signals produced by adipose precursor stem cells that may play a role in regulating hair growth. She also wants to know whether these same signals are required for human hair growth.

Other authors from Yale are lead author Eric Festa, Jackie Fretz, Ryan Berry, Barbara Schmidt, Matthew Rodeheffer and Mark Horowitz.

Keywords: Alopecia, Yale University, Stem Cell Research.

This article was prepared by NewsRx Health editors from staff and other reports. Copyright 2011, NewsRx Health via NewsRx.com.

Μεχρι τωρα δεν φαινεται να κανει καποιο μπαμ.Θα δειξει...

αν καταλαβα καλα λεει οτι στα σημεια που πεθαινουν τα μαλλια συρρικνωνετε το παχος τις επιδερμιδας σε ενα σημειο?

Εγω ραπερ δεν προκειται να γινω :hdanc: :guitarist

ετσι ελεγα και εγω αλλα η ζωη ειναι απροβλεπτη ::)

kos1987

New Member

kapamarou είπε:
αν καταλαβα καλα λεει οτι στα σημεια που πεθαινουν τα μαλλια συρρικνωνετε το παχος τις επιδερμιδας σε ενα σημειο?

Λεει οτι οταν ψοφαν οι τριχες, το παχος του στρωματος λιπους στο δερμα, στην περιοχη εκεινη μειωνεται.Οταν αρχιζει η αναπτυξη των τριχων αυτο το στρωμα αυξανεται.

kapamarou είπε:
ετσι ελεγα και εγω αλλα η ζωη ειναι απροβλεπτη ::)
:bravo:
Μεγαλωσα με ρεμπετικα λογω μπαμπα αλλα μετα γνωρισα το ροκ και δεν λεω να ξεκολλησω απο τοτε.Πανε 15 χρονια και ειμαι πιστος!!!
Και γω ελεγα οτι δεν θα γινω καραφλος αλλα εδω ειμαι τωρα ;D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα