Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
+1. κοιτα να προλαβεις μη γίνει 12μηνο το φανταριλίκιsomari είπε:Πάντως μου κάνει εντύπωση που όλοι μένετε στο θέμα την λίμπιντο. Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα της φίνας είναι το brain fog, που εμφανίζεται το ίδιο συχνά. Διότι, οι περισσότερες δουλειές των αναπτυγμένων / αναπτυσόμενων χωρών απαιτούν υψηλή εγκεφαλική δραστηριότητα. Πραγματικά εγώ για αυτό δε το παίρνω το φάρμακο (το πρωί στο Φυσικό, το βράδυ ιδιαίτερα), και μιας και οι παρενέργειες φεύγουν όταν απαλλαγεί ο οργανισμός από την ουσία (και όχι απευθείας... είναι μάμησέ τα.
Για αυτό σκοπεύω φίνα να πάρω μόνο το 9μηνο του στρατού, που δε θα μπορώ να κουβαλώ το Ζιξ μαζί μου.
Γοργίππιος είπε:+1. κοιτα να προλαβεις μη γίνει 12μηνο το φανταριλίκι
Μεταμόσχευση χωρίς φίνα ειναι αποτυχημένη εκτός αν εισαι nw7 και βάλεις 8000 grafts.
ατυχης ενω εχουν να κανουν με ανδρογονα και τα 2??δε νομιζω....το ενα στα ανεβαζει το αλλο στα κατεβαζει ,αν και το παραδειγμα δε το ανεφερα για να τα συγκρινω για μενα εχουν σχεσηokyalos1 είπε:Παντα οι μελετες φασης 4 ή postmarketing studies δινουν μεγαλυτερα ποσοστα παρενεργειων απο τις μελετες φασης 3, αρα αυτο εξηγει την διαφορα του 2% που δινει η Μερκ σε σχεση με το ποσοστό 6% που έδωσε αυτή η μελέτη.
Εγω παντως περισσοτερο φοβαμαι το brainfog παρα το άλλο.
Επισης, η συγκριση με τα στεροειδη ειναι τουλάχιστον ατυχης. Τα στεροειδη εχουν συγκεκριμενες ενδείξεις στις οποιες δεν συγκαταλεγονται η επιθυμια του να γινεις ντουλάπα σε ενα μηνα. Αρα ειναι ξεκαθαρο οτι μεγαλυτερη πιθανοτητα να πας για ταβλι με τον Αγιο Πετρο λαμβανοντας μια ουσια για μια ενδειξη που δεν έχει μελετηθεί.
Κλεινοντας, θα ηθελα να πω οτι εμενα μου φαινεται πολυ υποπτες και οι αναφορες για νομικές αγωγες εναντιον της MSD.Πλεον η φιναστεριδη εχει κυκλοφορησει σε γενερικο, και αυτο καθιστα την αποσυρση της πολύ ευκολη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
rafahl είπε:danceworld_2001 μετα απο 3 χρονια φινα εχεις ακομα τριχοπτωση? η την φισιολογικη πλεον ?