Εγώ βρε παιδιά που από αύριο μπαίνω 4ο μήνα καθαρά μόνο Ντουτα δεν έχω δει καμία διαφορά, απεναντίας έχω γίνει πολύ χειρότερα, ακόμα περισσότερο μαλακα μαλλιά, αραιά μπροστά περισσότερο, οι κροταφοι έχουν μπει κι άλλο μεσα και αναγκάζομαι να τριμαρω την hairline για να "φαίνεται" πιο νορμαλ . Η τριχόπτωση είναι ελαφρώς μειωμένη ( κάνοντας καθημερινή 1.25 χρήση φιναστεριδης από 12-9-2018 έως 14-1-2023 με προσθήκη μία φορά την εβδομάδα ντουτας το 2020 για ένα 7μηνο, το 2021 πάλι κοντά στους 5-6 μήνες και το 2022 από Μάιο έως Αύγουστο περιστασιακή χρήση δηλαδή 1 χάπι μία φορά την εβδομάδα περισσότερο ως επιπλέον αγωγή γιατί είχε εμφανιστεί λιπαρότητα στο πρόσωπο αλλά και είχα περιέργως αυξημένα shedding phases και έτσι την ξεκίνησα σαν επιπλέον "όπλο" επηρεασμένος από Haircafe / Kevin Mann, MorePlates). Ελπίζω σύντομα όσο φτάνω προς το καλοκαίρι με μόνο αυτήν ως θεραπεία 4 φορές την εβδομάδα να αλλάξει κάτι διαφορετικά δεν βλέπω καμιά άλλη ελπίδα ( ήμουν σχεδόν 2 μήνες Ιανουάριο - μέσα Φεβρουαρίου με κάθε μέρα λήψη 7/24 )