karampalikis
Active Member
θα πήγε για πύκνωση όταν είχε μερικά μαλλιά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οι φωτο δειχνουν πως βρισκεται σε consulation, γνωριζεις κατι αλλο?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η περίπτωση του Geo246 ήταν μια από τις ενδιαφέρουσες στο consultation. Μια περίπτωση που φαινόταν χαμένη (ο ίδιος δεν το πιστευε) αλλά παρόλα αυτά έχει μια καταπληκτική δότρια 300cm2 σε έκταση (την μεγαλύτερη από τους 34) με καλή πυκνότητα, εντελώς υγιή, που θα του δώσει 10.000g. Η έκταση που θέλει να καλύψει τώρα και μελλοντικά είναι 200cm2 που σημαίνει ότι με μια φύτευση 45g θα χρειαστεί 9000g που τα έχει για να έχει ένα cv=5.4 δηλαδή να μην φαίνεται δέρμα. Πραγματικά είναι μια από τις περιπτωσεις που το consultation έβγαλε λαγό!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η πιο πανω πριπτωση ειναι geo?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@CVIAL εφόσον έχεις φωτο απο όλους όσους συμμετείχαμε, μπορείς κατόπιν συννενοήσεως να παραθέσεις φωτο απο αυτους που αναλαμβανει ο γιατρος χωρις φινα, για να καταλαβουμε καλυτερα?
Αν ήταν απλά να με τρώει η περιέργεια δεν θα είχα μπει στην διαδικασία να αφήσω τα μαλλιά να μεγαλώσουν, να συμπληρώσω ερωτηματολόγια με προσωπικά ιατρικά δεδομένα και να στέλνω φωτογραφίες. Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει το συμπέρασμα ότι εμάς τους δεκάδες υπόλοιπους μας τρώει απλά η περιέργεια. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την προσπάθεια κι όποτε μπορείς απάντησε καθώς θέλω κι εγώ να προχωρησω σε μια λύση του προβλήματος μου.
Εγώ είδα ότι ο @Harris_G πηγαίνει για μικρό norwood . Ο κύριος λόγος που θεώρησα ότι θα του προτείνει το 0,5 ανά μέρα ήταν ότι είδα σιγά σιγά το crown να ανοίγει και θεώρησα ότι θα θελήσει να του το κρατήσει . Ομολογώ πως βλέποντας το μαλλί του υπολόγισα στο μυαλό μου τουλάχιστον 55 microns διάμετρο τρίχας . Τα 50 microns μου φαινονται πολύ λίγα και εξηγούν ίσως και την μεσαία δόση αλλά και τα παραπάνω graft που του προτάθηκαν . Εγώ του είχα πει περίπου 2.300 . Εμένα ας πούμε υπολόγισε την τρίχα μου στα 48 microns που έχω πολύ λεπτή τρίχα και είμαι και καστανοξανθος .H αποψή μου Harris_G για την περιπτωσή σου επειδή την συζήτησα μαζί του είναι η εξής: είχες όλα τα χαρακτηριστικά για χαμηλή δόση, expected NW4 και σωστή ηλικία. Σου προτεινε μέση δόση κυρίως λόγω πάχους τρίχας (50μ) που δεν βοηθάει στην κάλυψη και επειδή είδε ότι έχεις high expectation. H αποψή μου είναι ότι είσαι υποψήφιος για low dosage αλλά όπως είπε και ο kardialios η διαφορά είναι μικρή.
Εγώ είδα ότι ο @Harris_G πηγαίνει για μικρό norwood . Ο κύριος λόγος που θεώρησα ότι θα του προτείνει το 0,5 ανά μέρα ήταν ότι είδα σιγά σιγά το crown να ανοίγει και θεώρησα ότι θα θελήσει να του το κρατήσει . Ομολογώ πως βλέποντας το μαλλί του υπολόγισα στο μυαλό μου τουλάχιστον 55 microns διάμετρο τρίχας . Τα 50 microns μου φαινονται πολύ λίγα και εξηγούν ίσως και την μεσαία δόση αλλά και τα παραπάνω graft που του προτάθηκαν . Εγώ του είχα πει περίπου 2.300 . Εμένα ας πούμε υπολόγισε την τρίχα μου στα 48 microns που έχω πολύ λεπτή τρίχα και είμαι και καστανοξανθος .