Να μοιραστώ και γω κάποια points μετά από τη συνάντηση με τον G.O.A.T. Καταρχην, Το πλανο που προτεινει ο γιατρος με παράλληλη λήψη φαρμάκου ειναι αντικειμενικά το σωστο. Σε ολα τα πολυ καλα αποτελεσματα που βλεπουμε απο κορυφαιους γιατρους, στις λεπτομερειες αναφερεται ξεκαθαρα οτι γινεται ληψη φινας. Ωστοσο να πω και τι θα περιμενα να ακουσω ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει ότι θεωρώ ότι έχω δίκιο απλά δικαιολογώ γιατί διαφωνώ.
Οντας καθαρο NW 2,5?? με απαιτουμενη δουλεια σε αδεια περιοχη στην μπροστινη ζωνη, θεωρω οτι και να χασω μαλλια πιο πισω δεν επηρεαζει την ανακατασκευη της μπροστινης ζωνης και δεν θα υποβαθμίσει τη δουλεια που θα εχει γινει απο τον γιατρο. Αν ειχα ομως διαχυτη και εμπαινε μεσα σε μαμα μαλλια και μετα απο λιγο πεφταν τα μαμα και μεναν τα μεταμοσχευμενα αυτο θα ηταν ασχημο και για τον ασθενη και θα αμαυρωνε τη δουλεια του γιατρου γιατι θα ειχαμε μια επιστροφη στην αρχικη κατασταση.
Οσον αφορα τη φινα μου προταθηκε 5 στα 7 εβδομαδιαιως απο 1mg. Δεδομενου οτι εχω σταθεροποιηθει (με Regaine+Fungoral+δυνατες βιταμινες και γενικα ευλαβεια σε ο,τι κανω) αρκετα ή τελοσπαντων η ΑΑ μου προχωράει πολύ αργά, θα μπορούσε να μου προτείνει χαμηλότερη δόση. Όπως μου είπε και ο
@kardinalios που περιμέναμε μαζί, ότι το πιο πιθανό είναι να μου προτείνει 0,5mg Εάν όντως μου πρότεινε αυτό, θα το δεχόμουν πολύ πιο πρόθυμα. Δεν είμαι αρνητικός βέβαια στη δοσολογία που πρότεινε αλλά πρέπει λίγο να ζυγίσω τα δεδομένα.