Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά μην παίρνεις και όρκο ότι το καταφέρνουν όλοι αυτό .....Μα όταν βάζεις 35g/cm2 me punch 1.1 αλλοίμονο να μην έχεις και φύτρωση.
Εγώ το γνωρίζω φίλε μου, απλά το ανέβασα γιατί είδα ότι μερικοί που δεν έχουν κάνει επέμβαση νομίζουν ότι με μικρό punch δεν θα φαίνονται white dots στο ξύρισμα που είναι λάθος γιατί θα φαίνονται κανονικά, όπως και στις φωτογραφίες που ανέβασα από πάνω. Απλά όπως είπες και εσύ θα είναι μικρότερα και καταπονείται λιγότερο η δότρια, αλλά όχι ότι δεν θα φαίνονται κιόλας στο ξύρισμα....Πάντα θα φαίνονται το έχουμε ξαναπεί ποτέ δεν θα είναι η δότρια ίδια.
Σε ξύρισμα μόνο.
Απλά με το μικρό punch είναι λιγότερο εμφανή και λιγότερη καταπόνιση δότριας.
Εντάξει χτυπάς ένα τατουάζ όπως ο ανίκανος και είσαι οκΕγώ το γνωρίζω φίλε μου, απλά το ανέβασα γιατί είδα ότι μερικοί που δεν έχουν κάνει επέμβαση νομίζουν ότι με μικρό punch δεν θα φαίνονται white dots στο ξύρισμα που είναι λάθος γιατί θα φαίνονται κανονικά, όπως και στις φωτογραφίες που ανέβασα από πάνω. Απλά όπως είπες και εσύ θα είναι μικρότερα και καταπονείται λιγότερο η δότρια, αλλά όχι ότι δεν θα φαίνονται κιόλας στο ξύρισμα....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όσο πιο σοκολά είσαι τόσο καλύτερα? Δεν είναι μεγαλύτερη η αντίθεση του άσπρου επάνω στο πιο σκούρο? ή το dot παίρνει το χρώμα του δέρματος και εξομαλύνεται ?Τα white dots δεν εξαρτώνται μόνο από το punch. Αυτό είναι μέγας μύθος. Έχουν σχέση και με το κοντραστ δέρματος και τρίχας. Άσπρα δέρματα και μάυρες τρίχες έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να φαίνονται άσχημα όπως είναι αυτός εδώ.
Δηλαδή εγώ που είμαι σοκολατένιο αγόρι είμαι σε καλό δρόμοΕννοείται του δέρματος. Αυτοί που είναι οι καλύτεροι είναι με άσπρες τρίχες (ιδε vlafo). Δεν φαίνεται τίποτα.
Πάντως στις φωτογραφίες που ανέβασε ο witcher, τα dots στη δότρια είναι λευκά ενώ το δέρμα του είναι πιο σκούρο χρώμα.Όσο πιο σοκολά είσαι τόσο καλύτερα? Δεν είναι μεγαλύτερη η αντίθεση του άσπρου επάνω στο πιο σκούρο? ή το dot παίρνει το χρώμα του δέρματος και εξομαλύνεται ?
Ναι έτσι φαίνεταιΠάντως στις φωτογραφίες που ανέβασε ο witcher, τα dots στη δότρια είναι λευκά ενώ το δέρμα του είναι πιο σκούρο χρώμα.
Επομένως τα dots δεν πήραν το χρώμα του δέρματος, αλλά είναι πιο άσπρα από το χρώμα του δέρματος του που φαίνεται να είναι πιο σκούρο.Ναι έτσι φαίνεται