Προβολή συνημμένου 64294
Καινούριος συναγωνιστή, έτσι;
Χονδρικά, ανά πενταετία στα καραφλοφόρα σκάνε 2-3 'μαγικές' θεραπείες που απέχουν 'μόλις 3-4 χρόνια από την κυκλοφορία' για να αναθαρρούν οι 2άρηδες-3άρηδες που είναι στον πρώτο πανικό και δεν το έχουν πάρει ακόμη απόφαση.
ΜΑΚΑΡΙ φυσικά να είναι η θεραπεία, αλλά από τα 20 ποντίκια των φοιτητών του όπου μέχρι την NW6 αεροδρομιάρα του Θανασάκη από τα Σούρμενα, τρεις Καλαμάτες δρόμος.
Εγώ φίλε εδώ και πολλά χρόνια έχω κάνει εμφύτευση έχω δοκιμάσει φίνα ντουτα δεν μου έκατσαν καθόλου καλά και το μόνο που μου έμεινε είναι η μινοξιδιλη η οποία μετά από 10 χρόνια χρήσης που κάνω έχει χάσει την μισή της δραστικότητα.
Προσφάτως αγόρασα το pantostin αλφατραδιολη
Ήθελα από παλαιότερα να το δοκιμάσω αλλά δεν προχωρούσα στην αγορά διότι το θεωρούσα ματζουνι.
Χωρίς να το πιστεύω ούτε εγώ είδα πολύ καλή βελτίωση ακόμα και για λίγο διάστημα που έβαζα 3ml κάτι εβδομάδες.
Εκεί που περνούσα το χέρι μου από τα μαλλιά και δεν έπιανα τρίχα στο κεφάλι μου όταν έκλεινα τα δάχτυλα μου με την αλφατραδιολη άρχισα να πιάνω τρίχες, γενικά μου έδωσε πυκνότητα,ίσως να μπουσταρε την μινοξιδιλη?ίσως κάτι άλλο? δεν ξέρω γιατί δουλέψω αυτό το ματζουνι.
Έλα όμως που άρχισα να έχω τρομερές ναυτίες και απίστευτες ημικρανίες από αυτό το ματζουνι,δλδ βρήκα κάτι που να δουλεύει μετά από τόσα χρόνια και δεν μπορώ να κάνω χρήση λόγο παρενεργειών.
Δοκίμασα όλες τις υπαρκτές δοσολογίες σταγόνα σταγόνα και ο οργανισμός μου ανέχεται μόνο 40 σταγόνες, λίγο κάτω από το μισώ του 1ml.Οταν αυξάνω την δοσολογία κατευθείαν με ταράζει στις παρενέργειες.
Το απίστευτο είναι πως ακόμα και με 40 σταγόνες τα μαλλιά μου είναι καλύτερα και πυκνότερα,αλλά καμία σχέση με τα 3ml που έβαζα στην αρχή.
Επίσης σκέφτομαι να δοκιμάσω και το pyrilutamide cosmetic το οποίο το πουλάνε νόμιμα στο Amazon.Δεν αποστέλλεται ακόμα Ελλάδα αλλά όταν ειναι διαθέσιμο θα το παραγγείλω.