Σας εχω ανεβασει περιστατικο και με 50+
Μηπως ειμαστε μελη σε διαφορετικο forum; Εχετε ανεβασει, εστω και ενα, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ περιστατικο με πυκνοτητα 50+; Μηπως το εχετε κανει σε καποιο αλλο forum; Μπορειτε να μας θυμισετε ποια ειναι τα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ περιστατικα, για να παμε να τα θαυμασουμε;
Και στην DHI καποιοι γιατροι, και στον κ. Βεκρη καποιες "νοσηλευτριες" (οπως τις αποκαλειτε) μπορει να εχουν επιχειρησει να βαλουν 50 grafts. Το θεμα ομως, κυριε εκπρισωπε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ (ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ).
Οταν, λοιπον, και αν μας παρουσιασετε ολοκληρωμενα ανεξαρτητα περιστατικα, τοτε να κομπορρημονειτε και να βαυκαλιζεστε ως κορυφαιοι.
Προς τι το σχολιο αυτο αγαπητε?
Ποιο ειναι το παραπονο σας από την κλινική μας και συμβουλευετε τους νεους φορουμιτες να μην περασουν ουτε απέξω?
@CVIAL αυτη η συμπεριφορά ειναι αποδεκτη στα πλαισια της ελευθεριας του λόγου???
Βλεπω μια επιλεκτικη ευαισθησια ή μηπως κανω λαθος; Ο φιλος αναφερθηκε και στην DHI, αλλά δεν ειδα να κανετε καμια αναφορα. Ουτε εχω δει ποτέ, οταν γραφουμε απαξιωτικα σχολια για αλλες κλινικες, να δειχνετε ευαισθησια.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ DHI. Σε πολλα video τους κατηγορει για "χασαπηδες" και καταφερνει πολλα χτυπηματα κατω απο τη μεση. Σε αυτες τις περιπτωσεις εχει, λοιπον, το δικαιωμα να κατηγορει και να μιλα απαξιωτικα, ενω, αν τολμησει κανείς να γραψει κατι αρνητικο για την κλινικη του, γινεται Τουρκος και ζητα τα ρεστα!!!
Τα δικα μου, δικα μου και τα δικα σου, δικα μου. Ωραια νοοτροπια!!!
Ο ΜΕΣΟΣ άνθρωπος που θα μεινει ικανοποιημενος από τον π.χ. Αναστασακη ή θα εκτιμήσει τα περιστατικά ή τα βιντεό του, θα μπει να το γραψει
εδω μεσα
Και ομως η ιδια η πραγματικοτητα σας διαψευδει!!!
Εξηγηστε μας, σας παρακαλουμε (μη μας το αρνηθειτε) για ποιο λογο απο τους χιλιαδες ικανοποιημενους πελατες του κ. Αναστασακη, μεχρι το περασμενο καλοκαιρι, δεν ειχε εμφανιστει ουτε ενας να γραψει στο forum (οχι να κανει παρουσιαση, αλλά απλα να γραψει) θετικα λογια για τον γιατρο; Που ειχαν κρυφθει ολα αυτα τα χρονια οι αμετρητοι ικανοποιημενοι πελατες; Ενας ανθρωπος του θεου δε βρεθηκε να εκφρασει την ευγνωμοσυνη του στον γιατρο;
Πως καποιοι απο αυτους εμφανιστηκαν σαν τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη, αμα τη εμφανισει του γιατρου στο forum; Ειναι παραλογο να τους θεωρησουμε "τσιρακια";
Αυτα τα ολιγα...ετσι, για να μη διαστρεβλωνετε την αληθεια και να καταλαβαινετε οτι απευθυνεστε σε νοημονα οντα και οχι σε αγελη αλογων και χειραγωγουμενων ζωων.