ε πες το τοτε ρε mic6, δηλαδη αν ηθελα να παω να κανω επεμβαση με μια απο αυτες τις 2;; πως θα τις ζητουσα;;; ολοκληρη κλινικη δεν θα εχει πολλες Αντωνιες κ πολλες Ελενες;
Μια Λινα, μου εκανε τη μεταμοσχευση και νομιζω ηταν γιατρος και μαλιστα αυστηρη και σοβαρη! Ειχε ταλεντο..ηταν ακουραστη! Με το ζορι με αφησε να μεταβω προς νερου μου! Ενω κατα την επεμβαση διεταζε τις νοσηλευτριες που τη βοηθουσαν, για το τι μουσικη θα ακουν και ποιο καναλι θα δουνε!
Ο κυριος Παπανικολαου, μου βαλε τιβι και μου πε να κανω ζαππινγκ μονος μου!
Αργοτερα εμαθα το επιθετο της Λινας, η οποια πιθανα να πηρε μεταγραφη για Κυπρο!
Εκει που αναστατωθηκα στην κυριολεξια μιας και τοτε ημουν στις μαυρες μου, ηταν οταν μπηκε μια ομορφη κοντη νοσηλευτρια με κοκκινα σγουρα μαλλια απ το αλλο δωματιο επεμβασης και με ρωτησε "πως παει κουκλε"...χαχα...και ειπα απο μεσα μου..."καλα ρε Χριστοφορη στενοχωριεσαι για μια σαλονικια οταν κοτζαμ νοσηλευτρια του βεκρη, εκπαγλου καλλονης σε κοπλιμενταρει?"
Αλλα τοτε εκανα την επεμβαση αυπνος..ενω στην lp την εκανα εχοντας κοιμηθει λιγο μα μετα την επεμβαση δεν εκλεισα ματι διοτι τσακωθηκα με τη μανα μου για το χρηματικο....χαχαχαχαχα! Χαμος!