Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ ενα work δλδ συγχωρούνται οι λαθος εκτιμήσεις οπως το κτβ της χερλαιν ; Ρωταω απλα ... δεν γνωριζω ...τοτε παω πάσο κ ζήτω συγνωμη για την λαθος εκτίμηση μου ....
Πολυ καλος ο feroduni αλλα αυτο με βαση τα αποτελεσματα στα ξενα site τα οποια προσωπικα ελαχιστα εμπιστεύομαι. Στο δικο μας ειν τ πρωτο αποτελεσμα (που τουλαχιστον εγω εχω δει). Πρακτικα λοιπον ο feriduni εχει να αποδειξει τον εαυτο του στο φορουμ. Δεν του δινω κανενα credit μεχρι να δω καλο του αποτελεσμα εδω. Και ως τοτε για μενα ειν απλα ενας ακριβος γιατρος με ενα κακο αποτελεσματα και τιποτα αλλο. (Και στ παρελθον ειχα μιλησει θετικα γ αυτον)
Νομίζω μόνο εσυ πιστεύεις ότι έγραψες.Εγω λεω την αποψη μου κ παταω πανω σ αυτα που μαθαινω απο σας κ κρινω ....ομολογούμενος λοιπον κ στο κονάκι εφάρμοσε λαθος τακτικη κ εκει ....τωρα δρακους κ νεράιδες κ ξωτικά βλεπουν αυτοι που ειναι προκατελημενοι κ κολλημένοι ....εγω ειμαι χαλαρος κ απλα σχολιαζω χωρις εμμονές κ χωρις κολλήματα μ αυτες τις απειροελάχιστες γνώσεις που εχω...κ σχολιαζω τα καλα κ τα κακά σε ελληνες κ ξενους χωρις έπιλεκτικη όραση ...
Δεν έγινε καμία λάθος εκτίμηση...εγώ ήθελε να κατέβει η hairline...μην λέμε τα ίδια και τα ίδια...Σ ενα work δλδ συγχωρούνται οι λαθος εκτιμήσεις οπως το κτβ της χερλαιν ; Ρωταω απλα ... δεν γνωριζω ...τοτε παω πάσο κ ζήτω συγνωμη για την λαθος εκτίμηση μου ....
Η συζήτηση δεν έφτασε σε τόσο λεπτομέρεια μιας και είναι σχετικά νωρίς. Εχω άλλους 7 μήνες για αυτή τη συζήτηση με τον γιατρό (14ος μήνας). Αυτή τη στιγμή έχω την πρόθεση στα grafts του touch up (που λογικά θα είναι 1.000-1.500) να προσθέσω και άλλα τόσα περίπου εγώ (ώστε να αφήσω άλλα περίπου τόσα για το μέλλον). Όλα θα γίνουν με FUE αναγκαστικά. Αν είχα καλό strip από την πρώτη ΗΤ, θα μπορούσα και τρίτη FUT αλλά δυστυχώς πλέον η FUE είναι μονόδρομος. Αν υπάρχει άλλη γνώμη ευπρόσδεκτη.@giorgosris αν μου επιτρέπεις μία ερώτηση.
Όταν ο γιατρός σου λέει δωρεαν touch up σε μία επεμβαση που έβαλε 2.800 μοσχεύματα και βγήκαν πολύ λίγα, τι ακριβώς εννοεί?
Σου έχει εξηγήσει τι σκέφτεται να κάνει?
Θα κάνει πάλι στριπ για να πάρει λίγα μοσχεύματα και να συμμαζέψει την κατάσταση αν φυτρώσουν αυτή την φορά?
Νομιζω πως χρειάζεσαι κάτι πολύ παραπάνω απο retouch.. μήπως θα το σκεφτείς διαφορετικά?
Αυτό θέλω να πω.Η συζήτηση δεν έφτασε σε τόσο λεπτομέρεια μιας και είναι σχετικά νωρίς. Εχω άλλους 7 μήνες για αυτή τη συζήτηση με τον γιατρό (14ος μήνας). Αυτή τη στιγμή έχω την πρόθεση στα grafts του touch up (που λογικά θα είναι 1.000-1.500) να προσθέσω και άλλα τόσα περίπου εγώ (ώστε να αφήσω άλλα περίπου τόσα για το μέλλον). Όλα θα γίνουν με FUE αναγκαστικά. Αν είχα καλό strip από την πρώτη ΗΤ, θα μπορούσα και τρίτη FUT αλλά δυστυχώς πλέον η FUE είναι μονόδρομος. Αν υπάρχει άλλη γνώμη ευπρόσδεκτη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αγαπητέ Giorgoris από το νήμα σου βλέπω ότι έκανες μεγάλη έρευνα για τη μεταμοσχευσή σου και πλήρωσες
πραγματικά ένα πολύ μεγάλο ποσό χωρίς ανάλογο αποτέλεσμα.
Από ότι βλέπω σκέψη σου είναι να βάλεις 3000grafts με μισή μισή χρέωση και χρήση τεχνικής FUE.
Αν υποθέσουμε ότι για FUE χρεώνει 5€/graft
σημαίνει ότι θα σου κοστίσει: 5x1500=7500€, δηλαδή 2,5€/g για τα 3000grafts.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω κάνω τις εξής σκέψεις:
1. Έχεις ψάξει καλά στα διεθνή forum παρουσιάσεις από ασθενείς του συγκεκριμένου γιατρού και ιδιαίτερα στα μεγάλα NW;
2. Στη FUE με 2,5€ δεν υπάρχουν αρκετοί άριστοι γιατροί με εξαιρετικά αποτελέσματα;
Νομίζω ότι έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου μέχρι τους 12 μήνες, όπου και θα έχεις και την τελική εικόνα του αποτελέσματός σου,
μέχρι τότε νομίζω χρειάζεται υπομονή, αρκετό ψάξιμο και καθόλου βιασύνη.
Νήμα @Panos1982 και η συζήτηση για το ποιος κάνει πιο φυσικές hairline θεωρείται λήξουσα.Ο feriduni θεωρειται απο πολλους καλυτερος του ερντογαν. Ειδικα στ θεμα του σχεδιασμου φυσικης hairline. Θα ηθελα λοιπον να δω φωτος τ αποτελεσματος.
Η επόμενη πάει για τέλη Ιουνίου με τον ίδιο γιατρό.Προχορεισες τελικα