...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Georgex6

Well-Known Member
Απ: Αυτοκτονια Λογω Φιναστεριδης

ρε φιλε δεν εχω αγχος ξερω τι κανω και τι περνω και ενταξει πες αγχωνομαι και κανω λαθος τη στυση ομως και το πεος ειναι κατι που το βλεπεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

George, αν θέλεις απαντάς και στο δικό μου μήνυμα.

Georgex6

Well-Known Member

Blindfold είπε:
Δε σε αμφισβητώ. Αποκλείεις όμως το ενδεχόμενο να ήσουν συναισθηματικά ευάλωτος λόγω αλλαγής περιβάλλοντος; Εγώ όταν έκανα χρήση σπίρο παράλληλα με μισό προπέσια με είχε πιάσει κάτι συναισθηματικό, αλλά είχα και αφορμές (τις οποίες δε θα ήθελα να περιγράψω), δεν με έπιασε στο άσχετο. Είναι τυχαίο το ότι αυτό το συναισθηματικό ξέσπασμα σε έπιασε στο εξοχικό των γονιών σου; Και κάτι άλλο που δεν το αναφέρεις στην προσωπική σου ιστορία, το ανέφερες τυχαία μια φορά εδώ και από τότε πέρασε στα ψιλά γράμματα, είχες πει ότι σε κάποια φάση κατούρησες αίμα. Στο γιατρό πήγες; Αυτό συνέβη αργότερα από τα συναισθηματικά σου breakdowns; Αν ναι, πόσο καιρό μετά;
Αυτο που με επιασε στο εξοχικο των γονιων μου ηταν η πρωτη φορα που λεμε, κατα καιρους εχω τετοια προβληματα ΕΙΔΙΚΑ οταν ειμαι αυπνος και περνω φινα αυτο ειναι στανταρ δε ξερω γιατι συμβαινει αλλα ισχυει τωρα προσεχω δεν ξενυχταω προσεχω γενικα τη ζωη μου και οταν βλεπω τα σκουρα σταματαω για 1 2 μερες.
Τωρα για το αιμα που λες αυτο μου εχει συμβει 2 φορες κατα τη διαρκεια του sex να δω στο σπερμα αιμα και μετα να κρατησει αυτο για καποιες μερες πηγα στο γιατρο εκανα εξετασεις σπερματογραφηματα κλπ υπερηχους ο γιατρος ειπε οτι ηταν φλεγμονη και μου εδωσε αντιβιωση την οποια ουτε που πηρα. εγω κανω ενα σεναριο στο μυαλό μου οτι αυτο μπορει να οφειλεται στη φινα γτ θυμαμαι ειδικα τη τελευταια φορα δε μπορουσα να κρατησω στυση εκανα μεγαλη προσπαθεια εβριζα τη φινα και τη τυχη μου και στο τελος μετα απο υπερπροσπαθεια βγηκε αιμα περιτο να σας πω οτι η κοπελα ξενερωσε γενικα με τη τελευταια κοπελα μου που τα εχω ακομα ειχαμε πολλες δυσκολιες στην αρχη πολλα ευτραπελα και ειχα γινει και ρομπα αναγκαστικα να της πω οτι εχω προβλημα με το προστατη μου και οτι περνω φαρμακα και οτι γιαυτο εγινε αυτο ευτυχως τους τελευταιους 3 μηνες που την εχω κοψει εχουν μπει τα πραγματα στη θεση τους και ερωτικα ειμαι μια χαρα. εχω περασει εγω με τη φινα βιβλιο μπορω να γραψω ;)

tatini

New Member

Πάντως να ξέρεις ότι έχει διαφορά ένα καταθλιπτικό επισόδειο από την κατάθλιψη σαν κατάσταση. Επισόδειο ήταν αυτό που ξεκίνησε από το εξοχικό σας, κατάθλιψη ήταν αυτό που βίωνες όλο το προηγούμενο διάστημα (προ φίνας) στο οποίο περιγράφεις ότι είχες γίνει αντικοινωνικός, δεν ήθελες να δεις κανέναν, δεν ήθελες να βγαίνεις από το σπίτι, είχες σταματήσει ακόμη και τις σπουδές σου. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι τα επισόδεια που αναφέρεις είναι χειρότερα από αυτή τη μαύρη περίοδο της ζωής σου. Και νομίζω ότι κατά βάθος το ξέρεις και ο ίδιος πολύ καλά, κι αυτός είναι ο λόγος που παρά τα (κατ'εμέ) σοβαρά sides που παρατήρησες δεν σταμάτησες τη φίνα εντελώς. Επίσης, οφείλεις να υπογραμμίσεις ότι η ουσία που παίρνεις/έπαιρνες δεν ήταν το γνωστό σε όλους propecia της μερκ, αλλά φιναστερίδη φτιαχτή από το φαρμακείο, έχει κι αυτό τη σημασία του. Αν τα πράγματα είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφεις ίσως θα πρέπει να σκεφτείς ξανά τη χρήση της φίνας.

Georgex6

Well-Known Member

αλλο το ενα και αλλο το αλλο πρν τη φινα ειχα στενοχωρια λογω τριχοπτωσης αλλα καθομουν σπιτι επαιζα games με φιλους περναγα καλα αλλιως τωρα αν κατσω σπιτι θα τρελαθω πρεπει να βγω εξω να δω κοσμο να κανω κατι ειτε ειναι προπονηση ειτε γυμναστηριο δουλεια καφες κλπ
παντως τα μελαγχωλικα αυτα τα ασχημα δεν τα ειχα ποτε στο παρελθον ειμουνα στο κοσμο μου και ειχα μια στεναχωρια τη τριχοπτωση και ολα αυτα που βιωνουν οι νεοι οταν χανουν τα μαλλια τους οχι αυτα τα επισοδεια ειναι τα χειροτερα στη ζωη μου!!! δε σταματησα τη φινα γιατι ειχα μια πλ ομορφη κοπελα που φοβομουν οτι θα χασω και γενικοτερα δεν ηθελα να γυρισω στο παρελθον δεν με επιανε και καθε μερα η καταθλιψη. ναι φτιαχτη απο φαρμακειο ειναι φιλε μου αν υπηρχε καποιο αλλο dht blocker ισαξιο θα τη σταματαγα αμεσως εχω ασχημη προδιαθεση και φοβαμαι πολυ!!!

tatini

New Member

Από αυτό στην ιστορία σου

"Ολα αυτα τα χρονια της στεναχωριας και της τριχοπτωσης με ειχαν κανει πολυ αντικοινωνικο ειχα χαθει απο παντου γιατι δεν ηθελα να με δουν οι φιλοι μου και να πουν κοιτα πως εγινε αυτος.Ειχα σταματησει τις σπουδες μου δεν εβγαινα εξω δε φλερταρα γενικα το ειχα παρατησει το μονο που με ευχαριστουσε ηταν να παιζω βιντεοπαιχνιδια με φιλους σπιτι η και online μονος μου"

μέχρι αυτό

"πρν τη φινα ειχα στενοχωρια λογω τριχοπτωσης αλλα καθομουν σπιτι επαιζα games με φιλους περναγα καλα"

υπάρχει μια αξιοσημείωτη απόσταση. Μέρα με τη νύχτα.

Ο άνθρωπος εύκολα ξεχνάει και είναι λογικό τώρα (που ακόμα δεν έχει επανέλθει το μαλλί σου στην αρχική του, προ φίνας, κατάσταση) να μη σου φαίνεται τελικά και τόσο δύσκολη εκείνη η περίοδος της ζωής σου. Το είχα πάθει κι εγώ στον ένα χρόνο θεραπείας, όπου ουσιαστικά είχα ξεχάσει ότι έχω πρόβλημα, με το που μείωσα όμως τη φίνα και επανήλθε η τριχόπτωση, θυμήθηκα τη "γλύκα".

Αυτό για το φαρμακείο και τη φτιαχτή ουσία που παίρνεις το ανέφερα γιατί προσωπικά στην Ελλάδα όχι φαρμακοποιούς δεν εμπιστεύομαι, ούτε καν τους γιατρούς. Θυμάμαι ένα διάστημα που είχα πάθει απλή ωτίτιδα, είχα επισκεφθεί 7 (εφτά) γιατρούς και κανένας δεν μπόρεσε να διαγνώσει το απλό, το γελοίο: ότι το τύμπανό μου είχε μαζέψει πύον. Οι θεραπείες άσχετες, κόντεψα να χάσω την ακοή μου, ώσπου ευτυχώς βρέθηκε ένας άξιος γιατρός και μου έδωσε την κατάλληλη θεραπεία.

Ομολογώ όμως ότι με μπερδεύεις. Από τη μία λες ότι βιώνεις τα χειρότερα καταθλιπτικά επισόδεια ever και έφτασες στο σημείο να χύνεις αίμα, αλλά από την άλλη συνεχίζεις. Κάπου χάνω την εξίσωση.

ΠΑΝΟΣ26

New Member

Μη μπερδευεστε αυτο που λεει ο George εχει βαση . δεν σημαινει απαραιτητα , οτι αν παιζουμε ps ολη μερα πρεπει να ειμαστε δυστηχισμενοι και καταθλιπτικοι , απλα ειμαστε στον κοσμο μας . το να σε πιανουν κρισης καταθλιψης η γενικα να σκεφτεσαι αρνητικα και να στεναχωριεσαι και χωρισ καν ιδιαιτερο λογο και να ψαχνεις λογο να στεναχωρηθεις(οπως αυτo που ελεγε για την κοπελα που ηξερε παλια ο George) οφειλετε σε παθολογικα αιτια . το ξερω γιατι εχω περασει καταθλιψη που αντιμετωπιζοταν με φαρμακα . μακαρι να μην οφειλετε στη φινα παντως ,αν και για να υπαρχει ως παρενεργεια στο φυλλαδιο του προσκαρ, μαλλον βοηθαει τουλαχιστον

tatini

New Member

Δεν μπερδευόμαστε, ούτε προσπαθούμε να τον βγάλουμε τρελό... Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω: δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι προ φίνας ήσουν σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση (έστω και με τριχόπτωση) και χωρίς σωματικά προβλήματα κι ότι μετά όλα αναποδογύρισαν, αλλά να συνεχίσεις να παίρνεις φίνα. Είναι σαν να παραδέχεσαι ότι αυτό που παίρνεις είναι δηλητήριο, αλλά να συνεχίζεις να το παίρνεις. Προφανώς τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά στην πραγματικότητα απ'ό,τι ο ίδιος περιγράφεις.

alexXXX

Active Member

ακομα με την φινα ασχολειστε?εγω ακομα τοσους μηνες μετα και τελικα βλεπω πως δεν ειμαι 100%γιατι γνωριζω τον εαυτο μου πολυ καλα η βασικη ανυσηχια ειναι το σπερμα ειναι πιο λιγο ακομα και εχω να παρω πολυ καιρο.την τελευταια βδομαδα ομως ειχα κατι στυσεις πρωινες που ειχα ξεχασει οτι υπαρχουν και πηρα θαρρος πως σιγα σιγα θα επανελθω 100%.τι μαλακια πηγα και εκανα τοσο καιρο να παιρνω αυτο το πραγμα δεν το περιμενα απο εμενα .δεν πειραζει μαθηματα ειναι αυτα.(Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ,ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΗΝ)

Georgex6

Well-Known Member

τι να πω να δοκιμασουμε ολοι το trx2 αφου ο ψυχακιας εχει τετοια αποτελεσματα μπορει να γινει κανα θαυμα και να συντηρησουμε τουλαχιστον το μαλλι μας ::)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimakos88

New Member

χρησιμοποιώ μινοξ 3-4 χρόνια και επειδή βαρέθηκα πλέον και φινα δεν το κόβω να πέρνω,το παραγγέλνεις μέσω ιντερνετ μόνο ή υπάρχει και σε φαρμακεία(ΤRX2)?(η λογική μου λέει ότι δεν υπάρχει διότι το μονοπώλιο μινοξ-φινας καλά κρατεί +ότι αν κυκλοφορεί ίσως και να είναι ακριβότερο από ότι στο νετ).αλλά μπορούμε να μαστε σίγουροι για το προιον(διότι και εκεί οι απόψεις είναι μοιρασμένες ως προς την αποτελεσματικότητα σε κάποια φόρουμ εξωτερικου που διάβαζα...) ή τσάμπα ευελπιστούμε(με βλέπω να γίνομαι σε λίγα χρόνια shaolin warrior αν δεν βγει κάτι καλύτερο από αυτά τα φύκια που πουλάνε....)?

ΠΑΝΟΣ26

New Member

το πως ειναι η ζωη του καθενος , και το οτι καθετε σπιτι καποιος συνεχεια δεν σημαινει πως αυτος ο ανθρωπος εχει σονυ και καλα καταθλιψη . αν και πολλες φορεσ η απομωνοση μπορει να τη δημιουργησει .παντως ενας κυριος παραγωντας ειναι οτι μπορει να ειναι και κληρονομικο , george απλα τσεκαρε μια αν υπαρχει κανα ιστορικο σπιτι απο γονεις κυριως . αν και μαλλον αυτο θα το γνωριζεις ηδη . εμενα ας πουμε ο πατερας μου εχει περασει 2 φορες πολυ ασχημη κατθλιψη . εκτος απο το τισ 2 φορες αυτες ομως . ειναι ο πιο στα αρχ....ια του ανθρωπος του κοσμου . γιαυτο ειπα και πριν οτι εχει να κανει με οργανικα αιτια . θελει προσοχη παιδια . εγω πιο πολυ ανχος εχω με αυτο παρα . να εχω πιο μαλακη στυση .

roukoun

Member

φιλε καλημερα!διαβασα την ιστορια σου και απο οτι καταλαβα μπορω να σου πω το εξης,λιγο δυσκολο το προπετσια να σου δημιουργησε καταθλιψη...το σκηνικο στο εξοχικο περισοτερο με μελαγχολια που δεν μπορεσες να κοντρολαρεις μ φαινεται παρα καταθλιπτικο επεισοδιο!νομιζω οτι αυτο που εχεις να κανεις ειναι να αναρωτηθεις εσυ αμα εισαι καλα γενικοτερα αυτην την περιοδο και να βρεις τι σε χαλαει..αυτο με τα μαλλια το εχω περασει και εγω και να φανταστεις σε πιο ασχημα επιπεδα οπου ο πατερας μου με πηγε αρον αρον σε κλινικη μεταμοσχευσης γτ στεναχοριωταν που με εβλεπε απομονωμενο και να λιωνω στο νετ καφε...οντως αν δεν τα εχεις καλα με την εξωτερικη σου εμφανιση αυτο σου μαμαει την ψυχολογια....αλλα η εξωτερικη εμφανιση ειναι κατι που μπορεις να αλλαξεις ΑΚΟΜΑ και με αισθητικη επεμβαση οπως εκανες με τα δοντια και την μυτη,κατι που σ ανεβασε την ψυχολογια οως καταλαβα!!τεσπα η συμβουλη μου ειναι να κοψεις το προπετσια και να την παλεψεις με κανα τοπικο γιατι να παιρνεις αυτο το χαπι με τετοιους φοβους πιο πολυ ζημια θα κανεις παρα καλο!

tatini

New Member

Πάνο, δε συζητάμε αν ο George ήταν σπιτόγατος. Η περιγραφή τα λέει όλα: "Ολα αυτα τα χρονια της στεναχωριας και της τριχοπτωσης με ειχαν κανει πολυ αντικοινωνικο ειχα χαθει απο παντου γιατι δεν ηθελα να με δουν οι φιλοι μου και να πουν κοιτα πως εγινε αυτος.Ειχα σταματησει τις σπουδες μου δεν εβγαινα εξω δε φλερταρα γενικα το ειχα παρατησει το μονο που με ευχαριστουσε ηταν να παιζω βιντεοπαιχνιδια με φιλους σπιτι η και online μονος μου".

Αν αυτό δεν είναι κατάθλιψη, τότε τι είναι;

xDante

Member

Blindfold είπε:
Πάνο, δε συζητάμε αν ο George ήταν σπιτόγατος. Η περιγραφή τα λέει όλα: "Ολα αυτα τα χρονια της στεναχωριας και της τριχοπτωσης με ειχαν κανει πολυ αντικοινωνικο ειχα χαθει απο παντου γιατι δεν ηθελα να με δουν οι φιλοι μου και να πουν κοιτα πως εγινε αυτος.Ειχα σταματησει τις σπουδες μου δεν εβγαινα εξω δε φλερταρα γενικα το ειχα παρατησει το μονο που με ευχαριστουσε ηταν να παιζω βιντεοπαιχνιδια με φιλους σπιτι η και online μονος μου".

Αν αυτό δεν είναι κατάθλιψη, τότε τι είναι;

πάντως είμαστε κομμάτια σε αυτό το φόρουμ ένας και ένας οι διαγνώσεις πάνε και έρχονται...
το οτι περνάει κάποιος μια φάση ψυχολογικού down απέχει ΠΑΡΑ πολύ απο το να χαρακτηριστεί κατάθλιψη όπως είπε και ο gezira είναι ασαφής η ένοια της κατάθλιψης και μπορεί να ερμηνευτεί με 2314124 τρόπους πχ. ακούς ένα καψούρικο τραγούδι και σου έρχεται να κλάψεις για μια γκόμενα που γούσταρες (διάγνωση Στάνταρ κατάθλιψη με περιορισμένη χρονική διάρκεια ) δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα μάγκες και αν θα μπορούσα να βάλω τον εαυτό μου σε μία φάση της ζωής μου που ήμουν για κλάματα λόγω ερωτικής απογοήτευσης μιλάμε για πολύ σκατα δεν θα μπορούσα έτσι έυκολα να πω οτι βρισκόμουν σε περίοδο κατάθλιψης γιατί πολύ απλά είναι ασαφής ο όρος (τους μισούς απο εδω μέσα αν πάμε σε ψυχίατρο-ψυχολόγο θα μας βρούν και απο κάτι ) και δεν μιλάω για βαριές περιπτώσεις οπως πχ (σχιζοφρένεια ,μανιοκατάθλιψη,ψυχωτική συνδρομή ) μιλάμε για απλές μικρές έννοιες που υπάρχουν (η ψυχολογία είναι τεράστιος κλάδος της ιατρικής και σε μεγάλη άνθιση και είναι και της μόδας σήμερα να έχεις τον προσωπικό σου ψυχολόγο) αν είναι έτσι θα είχαμε περάσει 23425 καταθλίψεις σε όλη την ζωή μας ... επειδή έχω εμπειρία απο συγγενικό άτομο που πέρασε κατάθλιψη ο κοντινότερος όρος πιστέυω είναι η έλλειψη της δίψας για ζωή για εμένα το ατομο ήταν σαν ζόμπι χωρίς καμία ένδειξη συναισθημάτων (η απομόνοση βέβαια είναι μια ένδειξη μόνο) ζώντας όμως σε μία κοινωνία που συνεχώς εξελίσεται και με την παρουσία των σαιτ κοινονικής δικτύωσης όντως αλληλεπιδράς με άλλα άτομα έστω και εικονικά (ακόμα και τα web games αλληλεπίδραση είναι με αλλα άτομα) και επειδή αρκετοί κλάδοι της επιστήμης δεν προλαβαίνουν τις εξελίξεις δεν σημαίνει οτι αυτοί που παίζουν συνεχώς φασεμπουκ και τσατ και wow οτι τους βάζουμε στο κοντινότερο ράφι που το χαρακτηρίζει αυτό χαρακτηρίζοντας τους ώς απομονωμένους κοινωνικά ) ελπίζω να καταλαβαίνεται το σκεπτικό μου

tatini

New Member

Η διαφορά είναι ότι ο George δε λέει ότι απομονώθηκε γιατί αποφάσισε να ακολουθήσει έναν τρόπο ζωής που αν του άρεσε και ήταν του χαρακτήρα του θα συνέχιζε να τον ακολουθεί και "μετά φίνας", αλλά παράτησε τα πάντα, έκοψε από φίλους, σταμάτησε να ασχολείται με το κεφάλαιο γυναίκες, διέκοψε τις σπουδές του εξαιτίας της "στεναχώριας" της τριχόπτωσης. Δε νομίζω ότι ένα άτομο με φυσιολογική ζωή κάνει όλα τα παραπάνω, κι ας ασχολείται με video games και facebook. Αυτοί που αφιερώνονται αποκλειστικά στην ιντερνετική ζωή είναι άτομα απογοητευμένα από την πραγματική τους ζωή -αυτή είναι η αλήθεια. Και μπορώ να ταυτιστώ με τον George ακριβώς επειδή έχω περάσει κι εγώ από αυτό το στάδιο ώς επακόλουθο της τριχόπτωσης στην ψυχολογία μου. Μείωσα τις επαφές μου, το γκομενοhunting σε επίπεδα πολύ μικρά για τα δικά μου δεδομένα και σταμάτησα τη δουλειά μου. Οτιδήποτε μου φαινόταν άνοστο και ανούσιο (από το catch up για καφέ με κολλητούς, μέχρι τα ταξίδια και οτιδήποτε άλλο) γιατί βαθιά μέσα μου υπήρχε ριζωμένη η σκέψη πώς αντιμετωπίζω κάτι για το οποίο δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Όλα αυτά μέχρι που έμαθα για τις θεραπείες. Ο George ξέρει καλά -έστω και υποσυνείδητα- ότι αυτό που πέρασε δε συγκρίνεται με τίποτα με αυτά που επιρρίπτει στη φίνα, γι' αυτό και συνεχίζει να την παίρνει. Αν και στην περίπτωσή του έχει αρχίσει και γίνεται οργανικό το θέμα, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή ιδέα να το κάνει.

xDante

Member

Blindfold είπε:
Η διαφορά είναι ότι ο George δε λέει ότι απομονώθηκε γιατί αποφάσισε να ακολουθήσει έναν τρόπο ζωής που αν του άρεσε και ήταν του χαρακτήρα του θα συνέχιζε να τον ακολουθεί και "μετά φίνας", αλλά παράτησε τα πάντα, έκοψε από φίλους, σταμάτησε να ασχολείται με το κεφάλαιο γυναίκες, διέκοψε τις σπουδές του. Δε νομίζω ότι ένα άτομο με φυσιολογική ζωή κάνει όλα τα παραπάνω, κι ας ασχολείται με video games και facebook. Αυτοί που αφιερώνονται αποκλειστικά στην ιντερνετική ζωή είναι άτομα απογοητευμένα από την πραγματική τους ζωή -αυτή είναι η αλήθεια. Και μπορώ να ταυτιστώ με τον George ακριβώς επειδή έχω περάσει κι εγώ από αυτό το στάδιο ώς επακόλουθο της τριχόπτωσης στην ψυχολογία μου. Μείωσα τις επαφές μου, το γκομενοhunting σε επίπεδα πολύ μικρά για τα δικά μου δεδομένα και σταμάτησα τη δουλειά μου. Οτιδήποτε μου φαινόταν άνοστο και ανούσιο (από το catch up για καφέ με κολλητούς, μέχρι τα ταξίδια και οτιδήποτε άλλο) γιατί βαθιά μέσα μου υπήρχε ριζωμένη η σκέψη πώς αντιμετωπίζω κάτι για το οποίο δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Όλα αυτά μέχρι που έμαθα για τις θεραπείες. Ο George ξέρει καλά -έστω και υποσυνείδητα- ότι αυτό που πέρασε δε συγκρίνεται με τίποτα με αυτά που επιρρίπτει στη φίνα, γι' αυτό και συνεχίζει να την παίρνει. Αν και στην περίπτωσή του έχει αρχίσει και γίνεται οργανικό το θέμα, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή ιδέα να το κάνει.

δλδ θεωρείς οτι αν εσύ ας πούμε κολάς για ένα μήνα στο πισι και αποκόβεσαι απο φίλους κλπ κλπ βγαίνεις μία στο τόσο και βαριέσαι την παρέα σου σου φαίνεται ανούσια η έξοδος κλπ κλπ θα χαρακτήριζες την κατάστασή σου ως κατάθλιψη ? τραβηγμένο μου φαίνεται .....
πάντως το άρθρο για να επανέλθω δεν αναφέρει πουθενά για PFS η τουλάχιστον τι παρενέργειες είχε το παλικάρι (γιατί εύκολα μπορεί να συνδέσεις ένα φάρμακο με πρόκληση κατάθλιψης αλλά δεν είναι εκεί το θέμα ) δεν αναφέρει αν η σεξουαλική ανεπάρκεια ας το πούμε έτσι του δημοιούργησε ψυχολογικά προβλήματα και μετά αυτοκτόνησε άλλο δλδ αιτία (ψυχολογικά προβλήματα) και άλλο αφορμή (σεξουαλικά προβλήματα) και φτάνεις στην κορυφή που είναι το φάρμακο .....

tatini

New Member

Αυτό που περιγράφεις είναι στάση ζωής. Αυτό που περιγράφει ο George είναι συμπτώματα κατάθλιψης. Δε λέει "βαριόμουν να βγω". Άλλο στρέφομαι σε έναν πιο μοναχικό τρόπο ζωής γιατί έτσι την έχω δει και άλλο με έχει καταβάλει ψυχολογικά τόσο πολύ η τριχόπτωση που αποκόπτω τον εαυτό μου από τα πάντα -πλην της εύκολης και πρόσκαιρης ψυχαχωγίας του ίντερνετ. Στην πρώτη περίπτωση το επιλέγεις εσύ, στη δεύτερη σε επιλέγει εκείνο. Το ότι μετά επέστρεψε στις δραστηριότητές του συνιστά από μόνο του την πιο τρανταχτή απόδειξη.

ΠΑΝΟΣ26

New Member

Παιδια η καταθλιψη ως ασθενεια, δεν ειναι ετσι απλα απομονωνομαι και δεν πολυβγαινω και δεν βλεπω και πολλουσ φιλους , και δεν παω για γκομενες . απο τη στιγμη που το νευρολογικο συστημα υποστει ζημια , τα πραγματα αλλαζουν πολυ , και δεν σημαινει απαραιτητα οτι απομονωνεσαι . εγω οταν ειχα παθει ημουν συνεχεια εξω . δεν θα την παλευα να κατσω σπιτι γιατι συνεχεια σκεφτεσαι πραγματα τα οποια ειναι δυσαρεστα . ξεπερνας τα ορια παραλογισμου . μεχρι ποθ και οι φιλοι σου ,απομακρυνονται . γενικα για να μη γραφω πολλα πολλα ειναι πολυ ασχημη φαση και το θεμα ειναι οτι τη δεδομενη περιοδο δεν καταλαβαινεις ποσο παραλογος εισαι . απλα τωρα που τα θυμαμαι γελαω . παντως ο george δεν νομιζω να ειχε και κατι ιδιαιτερο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα