Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτο που με επιασε στο εξοχικο των γονιων μου ηταν η πρωτη φορα που λεμε, κατα καιρους εχω τετοια προβληματα ΕΙΔΙΚΑ οταν ειμαι αυπνος και περνω φινα αυτο ειναι στανταρ δε ξερω γιατι συμβαινει αλλα ισχυει τωρα προσεχω δεν ξενυχταω προσεχω γενικα τη ζωη μου και οταν βλεπω τα σκουρα σταματαω για 1 2 μερες.Blindfold είπε:Δε σε αμφισβητώ. Αποκλείεις όμως το ενδεχόμενο να ήσουν συναισθηματικά ευάλωτος λόγω αλλαγής περιβάλλοντος; Εγώ όταν έκανα χρήση σπίρο παράλληλα με μισό προπέσια με είχε πιάσει κάτι συναισθηματικό, αλλά είχα και αφορμές (τις οποίες δε θα ήθελα να περιγράψω), δεν με έπιασε στο άσχετο. Είναι τυχαίο το ότι αυτό το συναισθηματικό ξέσπασμα σε έπιασε στο εξοχικό των γονιών σου; Και κάτι άλλο που δεν το αναφέρεις στην προσωπική σου ιστορία, το ανέφερες τυχαία μια φορά εδώ και από τότε πέρασε στα ψιλά γράμματα, είχες πει ότι σε κάποια φάση κατούρησες αίμα. Στο γιατρό πήγες; Αυτό συνέβη αργότερα από τα συναισθηματικά σου breakdowns; Αν ναι, πόσο καιρό μετά;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Blindfold είπε:Πάνο, δε συζητάμε αν ο George ήταν σπιτόγατος. Η περιγραφή τα λέει όλα: "Ολα αυτα τα χρονια της στεναχωριας και της τριχοπτωσης με ειχαν κανει πολυ αντικοινωνικο ειχα χαθει απο παντου γιατι δεν ηθελα να με δουν οι φιλοι μου και να πουν κοιτα πως εγινε αυτος.Ειχα σταματησει τις σπουδες μου δεν εβγαινα εξω δε φλερταρα γενικα το ειχα παρατησει το μονο που με ευχαριστουσε ηταν να παιζω βιντεοπαιχνιδια με φιλους σπιτι η και online μονος μου".
Αν αυτό δεν είναι κατάθλιψη, τότε τι είναι;
Blindfold είπε:Η διαφορά είναι ότι ο George δε λέει ότι απομονώθηκε γιατί αποφάσισε να ακολουθήσει έναν τρόπο ζωής που αν του άρεσε και ήταν του χαρακτήρα του θα συνέχιζε να τον ακολουθεί και "μετά φίνας", αλλά παράτησε τα πάντα, έκοψε από φίλους, σταμάτησε να ασχολείται με το κεφάλαιο γυναίκες, διέκοψε τις σπουδές του. Δε νομίζω ότι ένα άτομο με φυσιολογική ζωή κάνει όλα τα παραπάνω, κι ας ασχολείται με video games και facebook. Αυτοί που αφιερώνονται αποκλειστικά στην ιντερνετική ζωή είναι άτομα απογοητευμένα από την πραγματική τους ζωή -αυτή είναι η αλήθεια. Και μπορώ να ταυτιστώ με τον George ακριβώς επειδή έχω περάσει κι εγώ από αυτό το στάδιο ώς επακόλουθο της τριχόπτωσης στην ψυχολογία μου. Μείωσα τις επαφές μου, το γκομενοhunting σε επίπεδα πολύ μικρά για τα δικά μου δεδομένα και σταμάτησα τη δουλειά μου. Οτιδήποτε μου φαινόταν άνοστο και ανούσιο (από το catch up για καφέ με κολλητούς, μέχρι τα ταξίδια και οτιδήποτε άλλο) γιατί βαθιά μέσα μου υπήρχε ριζωμένη η σκέψη πώς αντιμετωπίζω κάτι για το οποίο δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Όλα αυτά μέχρι που έμαθα για τις θεραπείες. Ο George ξέρει καλά -έστω και υποσυνείδητα- ότι αυτό που πέρασε δε συγκρίνεται με τίποτα με αυτά που επιρρίπτει στη φίνα, γι' αυτό και συνεχίζει να την παίρνει. Αν και στην περίπτωσή του έχει αρχίσει και γίνεται οργανικό το θέμα, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή ιδέα να το κάνει.