Πρώτα στον Γιαννη τον Γκουρού που πουλάει τρίγωνα Πανοράματος στο Κολωνάκι.(2013)Παρεπιπτόντως τις 2 πρώτες μπορείς να μας πεις που τις είχες κάνει?
2η μ.μ στον Κωνσταντίνο στα Β.Π με την αγάπη στα sport cars..(2014 ή 2015)
Πρώτα στον Γιαννη τον Γκουρού που πουλάει τρίγωνα Πανοράματος στο Κολωνάκι.(2013)Παρεπιπτόντως τις 2 πρώτες μπορείς να μας πεις που τις είχες κάνει?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αφού έχεις δοκιμάσει 2 γιατρούς εδώ κι δεν θέλεις να ξαναπάς σε κάποιον από αυτούς, μήπως να δεις και για εξωτερικό; Κύπρο ή ΙσπανΓι
Κύπρο είμαι αρκετά κοντά 2 μόνο προβληματισμούς έχωΑφού έχεις δοκιμάσει 2 γιατρούς εδώ κι δεν θέλεις να ξαναπάς σε κάποιον από αυτούς, μήπως να δεις και για εξωτερικό; Κύπρο ή Ισπανία;
Νομίζω απο αυτό που βλέπω στις φώτο ότι με 2.500 θα είσαι τούμπανο φιλαράκι μου!Δεν είσαι άδειος έχεις μαλλί!Πύκνωση θέλεις!Και στην τελική άσε το 1.500 για τυχόν πύκνωση στο μέλλον!Είσαι 41 και πιστεύω ότι πρέπει να έχεις μια μικρή καβάτζα!Κύπρο είμαι αρκετά κοντά 2 μόνο προβληματισμούς έχω
1. Μου πρότεινε ο Μιχάλης Γεωργίου ακούρευτη απο μονος του και δεν ξέρω αν είναι σωστο γιατι μιλαμε για περιπου 2,5κ μοσχεύματα
2. Δεν θα τελειώσω με μια μμ. θα πρέπει του χρόνου να ξανα κάνω. Δεν μου κσνει σε 2 ημερες για να βαλουμε 3,5κ μοσχεύματα .
Χωρίς αγωγή όταν με είχε δει ο γιατρος η εκτίμηση του ηταν 3500-4000Νομίζω απο αυτό που βλέπω στις φώτο ότι με 2.500 θα είσαι τούμπανο φιλαράκι μου!Δεν είσαι άδειος έχεις μαλλί!Πύκνωση θέλεις!Και στην τελική άσε το 1.500 για τυχόν πύκνωση στο μέλλον!Είσαι 41 και πιστεύω ότι πρέπει να έχεις μια μικρή καβάτζα!
Πάντως η εικόνα σου είναι μια χαρά!Μπορεί να το βελτίωσε η αγωγή!Πίσω είχες θέμα ποτέ?CrownΧωρίς αγωγή όταν με είχε δει ο γιατρος η εκτίμηση του ηταν 3500-4000
Φυσικά και υπάρχει θέμα πίσω φαίνεται και στις φωτογραφίες.Πάντως η εικόνα σου είναι μια χαρά!Μπορεί να το βελτίωσε η αγωγή!Πίσω είχες θέμα ποτέ?Crown
Αυτό το διάστημα που παίρνεις φίνα δεν είδες κάποια βελτίωση?Φυσικά και υπάρχει θέμα πίσω φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Είχα βελτίωση ναι. Όχι όμως στο βαθμό του να ξεχάσω την μεταμόσχευση.Αυτό το διάστημα που παίρνεις φίνα δεν είδες κάποια βελτίωση?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι σου έκλεισε ότι υπήρχε ζωντανό αλλά οι περισσότεροι λένε ότι στον χρόνο φαίνεται η διαφορά!Πάνω κάτω έχουμε τα ίδια θέματα για αυτό ρωτάω!Είχα βελτίωση ναι. Όχι όμως στο βαθμό του να ξεχάσω την μεταμόσχευση.
καταρχήν εφόσον έχεις κάνει επεμβάσεις και έχεις ασχοληθεί με το φόρουμ ξέρεις τι παίζει οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς τους άλλους να σου πουν που να πας αφού τις ξέρεις τις επιλογές εδώ και εξωτερικό ;Δλδ δεν υπάρχει κάποιος να μου πει πήγαινε να σε δει ο τάδε γιατρος ειναι πολύ καλος? Τίποτα εντος Αθήνας δλδ ακόμη?
Καλησπέρα δε θέλω να περιοριστώ με το μπατζετ διότι όπως καταλαβαίνεις θα είναι η τελευταία.
Θέλω ενα γιατρό να με κάνει να μην ξανά ασχοληθώ με το θέμα μαλλιά.
Να παίρνω την αγωγή μου και ως εκεί.
Δλδ δεν υπάρχει κάποιος να μου πει πήγαινε να σε δει ο τάδε γιατρος ειναι πολύ καλος? Τίποτα εντος Αθήνας δλδ ακόμη?
Έχω ακούσει οτι οι ακούρευτες πρέπει να αποφεύγονται.....Ο Μάρρας είναι σαφώς πιο έμπειρος αλλά και η Βρυωνίδου έχει να επιδείξει πολλά καλά αποτελέσματα.Έχω και εγώ στα υπόψιν μου την εν λόγω κλινική.
Ο Γεωργίου συνηθίζει να κάνει ακούρευτες ΜΜ. Αυτό δεν νομίζω το κάνει για κάποιον λόγο που εξυπηρετεί τον ίδιο , αλλά τον ασθενή που σαφώς δεν επηρεάζεται σε τέτοιο βαθμό η καθημερινότητα του. Εάν του ζητήσεις να κουρευτείς δεν νομίζω πως θα έχει θέμα.