oreo
Well-Known Member
και πόσα cm2 υπολογίζεις στο περίπου?Δεν είσαι .. θα μπορούσες άνετα να είσαι
Εγώ λέω λίίίγο κάτω από 2000
και πόσα cm2 υπολογίζεις στο περίπου?Δεν είσαι .. θα μπορούσες άνετα να είσαι
Εγώ λέω λίίίγο κάτω από 2000
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
περίπου 35και πόσα cm2 υπολογίζεις στο περίπου?
Άνοιξες μεγάλο θέμα τώραΟλοι οι Βελγοι pre-made incisions δε με συγκινει κανεις τους. 100 φορες Ισπανία.
Πες μου τώρα, γιατί είμαι άμαθος και το έχω απορία. Πόσα g πιστεύεις μπήκαν σε αυτή την περίπτωση κ ποσο cm2 υπολογίζεις την έκταση Καλοδεχούμενος όποιος άλλος θέλει να σχολιάσει.
Μιας και πήγε στην BHR η κουβέντα.
Υ.Γ Δεν είμαι εγώ
Δεινοσαυρίζουν κάπως, δε ξέρω, κάτι δε μου κάθεται καλά.Άνοιξες μεγάλο θέμα τώρα
Έχουμε και εδώ στο φόρουμ ανεξάρτητο περιστατικό του bisanga που ανέφερε ότι ο bisanga του έκανε ολα τα extractions πέρα από τις τομές, και απλά οι βοηθοί έκαναν το placing. Αλλά σου ανεβάζω και ένα πρόσφατο περιστατικό από το φόρουμ του εξωτερικού που αναφέρει ότι ο bisanga έκανε τα extractions και τις τομές.Κάποιος που πρόσφατα πλήρωσε 13 χιλιαρικάκια στον Bisanga στο Βέλγιο για να του κάνει αποκλειστικά την επέμβαση, έχει αντίθετη άποψη σύμφωνα με την καταγεγραμμένη εμπειρία του στο Hairloss conquerors.
28 cm2 τελευταία προσφοράΣας βλέπω γενναιόδωρους με τα cm2 πάντως
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μίλα ξεκάθαρα ΓιάγκοΤι εννοείς Γιώργο;
Μαζί σου, αλλά δεν αναιρεί την περίπτωση που ανέβασα, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.Έχουμε και εδώ στο φόρουμ ανεξάρτητο περιστατικό του bisanga που ανέφερε ότι ο bisanga του έκανε ολα τα extractions πέρα από τις τομές, και απλά οι βοηθοί έκαναν το placing. Αλλά σου ανεβάζω και ένα πρόσφατο περιστατικό από το φόρουμ του εξωτερικού που αναφέρει ότι ο bisanga έκανε τα extractions και τις τομές.
Προσωπικά εκτιμώ οτι είναι λιγότερα απο 30 αρκετά , αν πάρουμε ως δεδομένο τα 30 αυτό θα σήμαινε μέσο όρο 57g/cm2.28 cm2 τελευταία προσφορά
ποσο ειναι το εμβαδο;Βοηθάω και δίνω τα grafts που μπήκαν
1718
οπότε κοντά πέσατε σε αυτό, τώρα τα cm2 είναι η απορία!!!
Aυτό προσπαθούμε να υπολογίσουμε στο περίπου, δεν αναφέρεται δυστυχώςποσο ειναι το εμβαδο;
νομιζα οτι το ηξερες και μας τεσταρεςAυτό προσπαθούμε να υπολογίσουμε στο περίπου, δεν αναφέρεται δυστυχώς
Και γω αυτό νόμιζα .. το παιρνω πίσω και γω .. πάνω από 30νομιζα οτι το ηξερες και μας τεσταρες
κατω απο 30 δεν νομιζω να ειναι
Εννοώ ότι το η εικόνα τώρα στους 4,5 μήνες και με το μάλι που ήδη ειχα δεν δικαιολογεί τα 3100 grafts που πλήρωσα.Τι εννοείς Γιώργο;