5th WorldFUE Κω/πολη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Να ναι καλά η Ρουμανία που μας βγάζει γιατρούς γτ αλλιώς νομιζω θα ξεμεναμε

Aldo

Well-Known Member
Και άμα έγινε γιατρός στη Ρουμανία, και ;
Κ άλλοι γίνανε σε παρόμοιες χώρες και μας κουνάνε και το δάχτυλο .
Η Αντωνία τουλάχιστον πετυχαίνει και φυτρωση …

aeratos28

Just aeratos
Θα πάω και εγώ στη Ρουμανία ..θα γίνω ιατρός και θα ανοίξω κλινική .το αποφάσισα..θα με βρουν μπροστά τους ορισμένοι ..:cool:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
British English παλιάς σχολής οτι καλυτερο για τα αυτιά.
Ολλανδικα και Τουρκικα ματωνει τυμπανο.
Τονικά εμείς πάντως είμαστε απο τις καλύτερες γλώσσες.

Επισης αγγλικα απο αλλο λαο, νομιζαμε για τους Ιταλους αλλα Ισπανοι πραγματικα ειναι σφαγεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τα τουρκικα αν μιλανε κοπελες για μενα ειναι σεξυ επισης τα ταιλανδεζικα ειναι απο τις πιο σεξυ γλωσσες αν το ψαξετε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Που έχει πετύχει φυτρωσεις που πολλοί wannabe θα ζήλευαν Cvial
Μπράβο που πήρε πτυχίο !

Μα εγώ δεν την οικτίρω για αυτό. Ίσα ίσα που μπράβο της που πραγματοποιήσε το όνειρο της. Βάλαμε και εμείς όμως το χεράκι μας. Είχαμε ξεσκίσει τον Βεκρή με τις νοσηλεύτριες, οπότε σου λέει στειλτες στην Ρουμανία να πάρουν ένα πτυχίο Ιατρικής να μην μπορείτε να πείτε κάτι. Βόηθησε βέβαια και ο Covid.

Georgie

Well-Known Member
British English παλιάς σχολής οτι καλυτερο για τα αυτιά.
Ολλανδικα και Τουρκικα ματωνει τυμπανο.
Τονικά εμείς πάντως είμαστε απο τις καλύτερες γλώσσες.

Επισης αγγλικα απο αλλο λαο, νομιζαμε για τους Ιταλους αλλα Ισπανοι πραγματικα ειναι σφαγεις.
Αγγλικά Shakespeare ?
Φαντάσου μόνο τότε βάζουν subtitles οι Αγγλοι,!

JimKan1

Well-Known Member
Τα τουρκικα αν μιλανε κοπελες για μενα ειναι σεξυ επισης τα ταιλανδεζικα ειναι απο τις πιο σεξυ γλωσσες αν το ψαξετε.
Για Τουρκικα συμφωνω, για Ταυλανδεζικα ακουγεται λες και πνιγεται ο αλλος οταν μιλαει

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Ορίστε και η εκπροσώπηση της Ελλάδας στο 5th World FUE για όσους αναρωτήθηκαν αν είχε Έλληνες γιατρούς εκεί… :)

Ο βεκρής πάντως μπορεί να ξεχωρίζει τους συνεργάτες του και να επενδύει σε αυτούς, Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να του το αναγνωρίσουμε.

1654863410408.png 1654863559965.png1654863459204.png

aeratos28

Just aeratos
Μόλις θα φεύγει μια μια όμως για δικές τους κλινικές θα πει τι μαλακα μαλακα ήμουν .όπως ο παλιός προπονητής του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο.χαχαχα
Μα εγώ δεν την οικτίρω για αυτό. Ίσα ίσα που μπράβο της που πραγματοποιήσε το όνειρο της. Βάλαμε και εμείς όμως το χεράκι μας. Είχαμε ξεσκίσει τον Βεκρή με τις νοσηλεύτριες, οπότε σου λέει στειλτες στην Ρουμανία να πάρουν ένα πτυχίο Ιατρικής να μην μπορείτε να πείτε κάτι. Βόηθησε βέβαια και ο Covid.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μόλις θα φεύγει μια μια όμως για δικές τους κλινικές θα πει τι μαλακα μαλακα ήμουν .όπως ο παλιός προπονητής του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο.χαχαχα
Φτωχοί δεν γίνονται πάντως...και εμείς και αυτοί και medijenes ακόμη.

Μπλουζα