5th WorldFUE Κω/πολη

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το βιντεάκι το εξετάζουμε από την μαρκετίστικη πλευρά και όχι την ιατρική. Για αυτό κάνουμε καο την σχετική πλάκα για τα Αγγλικά. Αλίμονο να μας ενδιέφερε η προφορά του γιατρού για να τον επιλέξουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Didier11

Active Member
Το αναφέρω διότι ακούω συχνά-πυκνά από πολλούς «είδες φάτσα ο άλλος που βγήκε στην τηλεόραση», «δες τί γραβάτα-κλαρίνο φοράει» κι ένα σωρό τέτοια. Στα πλαίσια της πλάκας είναι δεκτά τα σχόλια, αλλά φαντάσου κάποιος από τους γιατρούς να τα βλέπει αυτά τα σχόλια.

Georgie

Well-Known Member
Προφανέστατα, ο Jose έχει χάλια προφορά αλλά τουλάχιστον το ξέρει και σπάνιως γίνεται spokesman.
Το καλύτερο θα ήταν να τα βελτίωνε.
Όλη η χώρα περιμένει τους Άγγλους Τουρίστες και τα αγγλικά τους ( όσοι μιλάνε) είναι σα να τα μιλάει κάποιος με εγκεφαλικό.
Όποτε respect στον Dr Vekri

oreo

Well-Known Member
Το αναφέρω διότι ακούω συχνά-πυκνά από πολλούς «είδες φάτσα ο άλλος που βγήκε στην τηλεόραση», «δες τί γραβάτα-κλαρίνο φοράει» κι ένα σωρό τέτοια. Στα πλαίσια της πλάκας είναι δεκτά τα σχόλια, αλλά φαντάσου κάποιος από τους γιατρούς να τα βλέπει αυτά τα σχόλια.
Δες τώρα φώτο as known as υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάτω Παναγιά και κόψε εμφάνιση bon viver με δυνατό μπλέ χρώμα κοστούμι, σωστό μαντηλάκι, ανοιχτό πουκάμισο με τόσο όσο γιακά σλικ μπακ μαλλί και προτεταμένο μούσι στο video.
Στοχευμένο μήνυμα περνάει, εύγε!

Συνημμένα

• f594c7acf5a94d9c974a4c2522db0517.jpg
    f594c7acf5a94d9c974a4c2522db0517.jpg
    20.6 KB · Προβολές: 31

oreo

Well-Known Member
Το βιντεάκι το εξετάζουμε από την μαρκετίστικη πλευρά και όχι την ιατρική. Για αυτό κάνουμε καο την σχετική πλάκα για τα Αγγλικά. Αλίμονο να μας ενδιέφερε η προφορά του γιατρού για να τον επιλέξουμε.
Σαν να τον βλέπω πριν την μάχη της εξαγωγής

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο μόνος τρόπος να φτιάξεις προφορά είναι να σπουδάσεις ή να μείνεις σε English-speaking country.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παλιό νέο, έχουμε αναλύσει την παρουσίαση του ενδελεχώς. Και σε αυτό θα παρουσίασει.

bobby

Well-Known Member
Ο μόνος τρόπος να φτιάξεις προφορά είναι να σπουδάσεις ή να μείνεις σε English-speaking country.
Και αυτά να τα κάνεις μικρός.... πολύ μικρός... εγώ 5 χρόνια Αμερική, μεταπτυχιακό Αμερική και μερικές φορές η προφορά μου είναι χάλια... άλλες είναι πολύ καλή (όταν μιλάω αβίαστα και χωρίς να σκεφτώ από πριν τι θα πω). Η κόρη μου σε 2 χρόνια (10 ως 12) μιλάει σαν Αμερικανάκι.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ziggy

Active Member
Οι δοσολογίες θα ναι στο περίπου γιατί θα σκάσει ο ziggy καρφωτός από τα βέρια και θα ζητάει να βρει τις ζυγαριές.
Απο οτι εχεις διαβασει ο aeratos28 θα με εχει βαλει ηδη φυλακη οποτε αυτο που θα μα απασχολει κυριως θα ειναι το να μην μου πεσει το σαπουνι και οχι οι ζυγαριες σας.

Didier11

Active Member
Τι φάση αυτή με τους Ισπανούς !
Και φροντιστήριο να πάνε δε μαθαίνουν
Εδώ ρε συ πας Ισπανία ρωτάς κάτι νέους ανθρώπους που ξέρουν μια χαρά αγγλικά και σου απαντάνε στα ισπανικά. Το έχουν αρκετές χώρες αυτό.

Δες τώρα φώτο as known as υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάτω Παναγιά και κόψε εμφάνιση bon viver με δυνατό μπλέ χρώμα κοστούμι, σωστό μαντηλάκι, ανοιχτό πουκάμισο με τόσο όσο γιακά σλικ μπακ μαλλί και προτεταμένο μούσι στο video.
Στοχευμένο μήνυμα περνάει, εύγε!

Άσε τον άνθρωπο να κατέβει ό,τι θέλει. Άμα κάνει σωστά τη δουλειά του δεν με νοιάζει καθόλου τί φοράει, αρκεί να έχει μια «σχετική αξιοπρέπεια». Είναι άλλ-οι/ες που κατεβαίνουν δημοτικοί σύμβουλοι και πετάνε λίγο οπίσθια έξω, κάτι ρούχα σκισμένα σε περίεργα σημεία κλπ. Αυτούς δεν μπορώ καν να τους βλέπω…

Georgie

Well-Known Member
Εγώ μιλάω με πολύ καλή προφορά
Το fuck το προφέρω σε όλες τις slang περίφημα, από τη pikeys μέχρι τη Cockney και τη βλαχοιρλανδεζικη .
Πάλι καλά γιατί με τη κόρη μου που από τα Ελληνικά ξέρει μόνο το καλά και το καλημέρα δε θα βγάζαμε άκρη

Georgie

Well-Known Member
Εδώ ρε συ πας Ισπανία ρωτάς κάτι νέους ανθρώπους που ξέρουν μια χαρά αγγλικά και σου απαντάνε στα ισπανικά. Το έχουν αρκετές χώρες αυτό
Το θέμα δεν είναι ότι ξέρουν και δε μιλάνε όπως άλλες χώρες Βλ:Γαλλία η Ιταλία
Αλλά δε τα μαθαίνουν ,
Έχει ένα πρόγραμμα που τους στέλνουν το καλοκαίρι τους πιτσιρικάδες να φιλοξενηθούν από οικογένειες για να φτιάξουν τα αγγλικά τους
Nada φίλε , χαμένος κόπος

Georgie

Well-Known Member
Και αυτά να τα κάνεις μικρός.... πολύ μικρός... εγώ 5 χρόνια Αμερική, μεταπτυχιακό Αμερική και μερικές φορές η προφορά μου είναι χάλια... άλλες είναι πολύ καλή (όταν μιλάω αβίαστα και χωρίς να σκεφτώ από πριν τι θα πω). Η κόρη μου σε 2 χρόνια (10 ως 12) μιλάει σαν Αμερικανάκι.....
5 χρόνια είναι πολύ λίγα ακόμα και για τη γλώσσα.
Η προφορά έχει να κάνει όπως σωστά αναφέρεις με την ηλικία.
Αν πας μικρός σχολείο στη χώρα είσαι ok

oreo

Well-Known Member
Εδώ ρε συ πας Ισπανία ρωτάς κάτι νέους ανθρώπους που ξέρουν μια χαρά αγγλικά και σου απαντάνε στα ισπανικά. Το έχουν αρκετές χώρες αυτό.

Άσε τον άνθρωπο να κατέβει ό,τι θέλει. Άμα κάνει σωστά τη δουλειά του δεν με νοιάζει καθόλου τί φοράει, αρκεί να έχει μια «σχετική αξιοπρέπεια». Είναι άλλ-οι/ες που κατεβαίνουν δημοτικοί σύμβουλοι και πετάνε λίγο οπίσθια έξω, κάτι ρούχα σκισμένα σε περίεργα σημεία κλπ. Αυτούς δεν μπορώ καν να τους βλέπω…
'Οπως λέει και το άσμα "Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε"

Μπλουζα