Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το καλύτερο θα ήταν να τα βελτίωνε.Προφανέστατα, ο Jose έχει χάλια προφορά αλλά τουλάχιστον το ξέρει και σπάνιως γίνεται spokesman.
Δες τώρα φώτο as known as υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάτω Παναγιά και κόψε εμφάνιση bon viver με δυνατό μπλέ χρώμα κοστούμι, σωστό μαντηλάκι, ανοιχτό πουκάμισο με τόσο όσο γιακά σλικ μπακ μαλλί και προτεταμένο μούσι στο video.Το αναφέρω διότι ακούω συχνά-πυκνά από πολλούς «είδες φάτσα ο άλλος που βγήκε στην τηλεόραση», «δες τί γραβάτα-κλαρίνο φοράει» κι ένα σωρό τέτοια. Στα πλαίσια της πλάκας είναι δεκτά τα σχόλια, αλλά φαντάσου κάποιος από τους γιατρούς να τα βλέπει αυτά τα σχόλια.
Σαν να τον βλέπω πριν την μάχη της εξαγωγήςΤο βιντεάκι το εξετάζουμε από την μαρκετίστικη πλευρά και όχι την ιατρική. Για αυτό κάνουμε καο την σχετική πλάκα για τα Αγγλικά. Αλίμονο να μας ενδιέφερε η προφορά του γιατρού για να τον επιλέξουμε.
Τι φάση αυτή με τους Ισπανούς !Δεν νομίζω ότι μπορεί.
Στο 8th Annual Meeting FUE Europe Conference-Manchester εκανε παρουσιαση ο Zarev10th Annual Meeting of FUE Europe Society
Welcome Message Dear members, colleagues and friends, It is a great pleasure and honor for me to invite you to the 10th Annual Meeting of FUE Europe Society,www.fuee2022.com
Και αυτά να τα κάνεις μικρός.... πολύ μικρός... εγώ 5 χρόνια Αμερική, μεταπτυχιακό Αμερική και μερικές φορές η προφορά μου είναι χάλια... άλλες είναι πολύ καλή (όταν μιλάω αβίαστα και χωρίς να σκεφτώ από πριν τι θα πω). Η κόρη μου σε 2 χρόνια (10 ως 12) μιλάει σαν Αμερικανάκι.....Ο μόνος τρόπος να φτιάξεις προφορά είναι να σπουδάσεις ή να μείνεις σε English-speaking country.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απο οτι εχεις διαβασει ο aeratos28 θα με εχει βαλει ηδη φυλακη οποτε αυτο που θα μα απασχολει κυριως θα ειναι το να μην μου πεσει το σαπουνι και οχι οι ζυγαριες σας.Οι δοσολογίες θα ναι στο περίπου γιατί θα σκάσει ο ziggy καρφωτός από τα βέρια και θα ζητάει να βρει τις ζυγαριές.
Εκλαψα χαχαχα... και μεις στην παρεα με κλιμακα τoν MrAlexis οριζουμε το ποσο καλα μιλαμε Αγγλικα.Σε κλίμακα Τσίπρα που ακριβώς βρίσκεται ο Βέκρης στο accent ;
Εδώ ρε συ πας Ισπανία ρωτάς κάτι νέους ανθρώπους που ξέρουν μια χαρά αγγλικά και σου απαντάνε στα ισπανικά. Το έχουν αρκετές χώρες αυτό.Τι φάση αυτή με τους Ισπανούς !
Και φροντιστήριο να πάνε δε μαθαίνουν
Δες τώρα φώτο as known as υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάτω Παναγιά και κόψε εμφάνιση bon viver με δυνατό μπλέ χρώμα κοστούμι, σωστό μαντηλάκι, ανοιχτό πουκάμισο με τόσο όσο γιακά σλικ μπακ μαλλί και προτεταμένο μούσι στο video.
Στοχευμένο μήνυμα περνάει, εύγε!
Το θέμα δεν είναι ότι ξέρουν και δε μιλάνε όπως άλλες χώρες Βλ:Γαλλία η ΙταλίαΕδώ ρε συ πας Ισπανία ρωτάς κάτι νέους ανθρώπους που ξέρουν μια χαρά αγγλικά και σου απαντάνε στα ισπανικά. Το έχουν αρκετές χώρες αυτό
Ορίστε ο άνθρωπος και λέγαμε οτι δεν εμφανίζεταιΠαλιό νέο, έχουμε αναλύσει την παρουσίαση του ενδελεχώς. Και σε αυτό θα παρουσίασει.
Ωραίος ziggy ατακαρα εσταξες στο δίνω!Απο οτι εχεις διαβασει ο aeratos28 θα με εχει βαλει ηδη φυλακη οποτε αυτο που θα μα απασχολει κυριως θα ειναι το να μην μου πεσει το σαπουνι και οχι οι ζυγαριες σας.
5 χρόνια είναι πολύ λίγα ακόμα και για τη γλώσσα.Και αυτά να τα κάνεις μικρός.... πολύ μικρός... εγώ 5 χρόνια Αμερική, μεταπτυχιακό Αμερική και μερικές φορές η προφορά μου είναι χάλια... άλλες είναι πολύ καλή (όταν μιλάω αβίαστα και χωρίς να σκεφτώ από πριν τι θα πω). Η κόρη μου σε 2 χρόνια (10 ως 12) μιλάει σαν Αμερικανάκι.....
'Οπως λέει και το άσμα "Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε"Εδώ ρε συ πας Ισπανία ρωτάς κάτι νέους ανθρώπους που ξέρουν μια χαρά αγγλικά και σου απαντάνε στα ισπανικά. Το έχουν αρκετές χώρες αυτό.
Άσε τον άνθρωπο να κατέβει ό,τι θέλει. Άμα κάνει σωστά τη δουλειά του δεν με νοιάζει καθόλου τί φοράει, αρκεί να έχει μια «σχετική αξιοπρέπεια». Είναι άλλ-οι/ες που κατεβαίνουν δημοτικοί σύμβουλοι και πετάνε λίγο οπίσθια έξω, κάτι ρούχα σκισμένα σε περίεργα σημεία κλπ. Αυτούς δεν μπορώ καν να τους βλέπω…