5th WorldFUE Κω/πολη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kampanakideandean

Active Member
Εννοώ ότι το η εικόνα τώρα στους 4,5 μήνες και με το μάλι που ήδη ειχα δεν δικαιολογεί τα 3100 grafts που πλήρωσα.
Επίσης 5 μήνες post op και δεν έχω ακούσει τίποτα από την κλινική όπως επίσης ενώ είχα συμφωνήσει και πληρώσει η εξαγωγή να γίνει εξολοκλήρου από Μπισανγκα αυτό δεν έγινε.
Εφοσον δεν γινεται ολικη αναισθησια θα επρεπε να εχεις θιξει το θεμα αυτο τη στιγμη εκεινη του χειρουργειου. Χαρη τους κανουμε εμεις που τους πληρωνουμε και οχι αυτοι σε εμας

platanos

Well-Known Member
Εννοώ ότι το η εικόνα τώρα στους 4,5 μήνες και με το μάλι που ήδη ειχα δεν δικαιολογεί τα 3100 grafts που πλήρωσα.
Επίσης 5 μήνες post op και δεν έχω ακούσει τίποτα από την κλινική όπως επίσης ενώ είχα συμφωνήσει και πληρώσει η εξαγωγή να γίνει εξολοκλήρου από Μπισανγκα αυτό δεν έγινε.
Η εξαγωγή είναι 2 φάσεις .. συνήθως όταν λένε οτι κανουν την εξαγωγή οι γιατροί εννοούν το punching (τουλάχιστον HDC, MHRC έτσι γίνεται)
οπότε μάλλον αυτό θα εννούσε ο Bisanga .. εκτός αν δεν έκανε ούτε αυτό

Α. Γιώργος

Active Member
Εφοσον δεν γινεται ολικη αναισθησια θα επρεπε να εχεις θιξει το θεμα αυτο τη στιγμη εκεινη του χειρουργειου. Χαρη τους κανουμε εμεις που τους πληρωνουμε και οχι αυτοι σε εμας
Φίλε μου έχεις κάνει ήδη μεταμόσχευση;ξέρεις πως είναι η κατάσταση;
Αν όχι τότε το σχόλιο σου είναι λίγο άστοχο.

oreo

Well-Known Member
An
Aνέτρεξα στο νήμα σου φίλε και θυμήθηκα που δεν είχες πάρει αρκετό feedback για εμβαδό προς κάλυψη κτλ κτλ. Ελπίζω να δ΄ψσει στους επόμενους μήνες και να μην απογοητευτείς. Έδωσες κ μια περιουσία.

Α. Γιώργος

Active Member
Η εξαγωγή είναι 2 φάσεις .. συνήθως όταν λένε οτι κανουν την εξαγωγή οι γιατροί εννοούν το punching (τουλάχιστον HDC, MHRC έτσι γίνεται)
οπότε μάλλον αυτό θα εννούσε ο Bisanga .. εκτός αν δεν έκανε ούτε αυτό
Ούτε αυτό. Αυτή είναι η καινούργια πολιτική της BHR είχε γίνει έντονο θέμα στο φόρουμ στο εξωτερικό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Μου εξηγείς λίγο πιο λεπτομερώς το περί εξαγωγής;

kampanakideandean

Active Member
Φίλε μου έχεις κάνει ήδη μεταμόσχευση;ξέρεις πως είναι η κατάσταση;
Αν όχι τότε το σχόλιο σου είναι λίγο άστοχο.
Γιατι ειναι αστοχο? Απο το σχολιο σου φαινεται οτι καταλαβες οτι δεν εγινε αυτο για το οποιο χρυσοπληρωσες..δεν χρειαζεται να εχω κανει μεταμοσχευση για να εχω την απαιτηση να παιρνω αυτο που πληρωνω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατι ειναι αστοχο? Απο το σχολιο σου φαινεται οτι καταλαβες οτι δεν εγινε αυτο για το οποιο χρυσοπληρωσες..δεν χρειαζεται να εχω κανει μεταμοσχευση για να εχω την απαιτηση να παιρνω αυτο που πληρωνω

Δηλαδή την ώρα της μεταμόσχευσης έχοντας πάρει Xanax, αναισθησίες και γεμάτος αίματα θα αρχίσεις τις φωνές να φέρεις τον γιατρό πίσω;

kampanakideandean

Active Member
Δηλαδή την ώρα της μεταμόσχευσης έχοντας πάρει Xanax, αναισθησίες και γεμάτος αίματα θα αρχίσεις τις φωνές να φέρεις τον γιατρό πίσω;
Δεν ειπα για φωνες αλλα αν το καταλαβε ειναι παραλογο να ζητησει να μιλησει με τον γιατρο? Αν ειναι τοσο παραλογο, δεκτο. Το σχολιο ηταν κυριως στο υφος του οτι δεν μας κανουν χαρη απο τη στιγμη που πληρωνονται και οχι στο γιατι δεν τον κυνηγησε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Α. Γιώργος

Active Member
Μου εξηγείς λίγο πιο λεπτομερώς το περί εξαγωγής;
Από ότι διαβάσει από εμπειρίες άλλων πελατών και όπως ακριβώς έγινε και στην δική μου περίπτωση ο Μπισανγκα ξεκινάει και μετά από χρονικό διάστημα συνεχίζει ο Κοστις.

Α. Γιώργος

Active Member
Ακριβώς αυτό και επιπλέον αν κάνεις σκηνή την ώρα της επέμβασης με ποια διάθεση και σε τι κλίμα θα συνεχιστεί η όλη διαδικασία. Που έχεις ήδη πληρώσει.

kampanakideandean

Active Member
Ακριβώς αυτό και επιπλέον αν κάνεις σκηνή την ώρα της επέμβασης με ποια διάθεση και σε τι κλίμα θα συνεχιστεί η όλη διαδικασία. Που έχεις ήδη πληρώσει.
Φιλε μου για να μην παρεξηγηθω δεν ηταν επιθεση προς το προσωπο σου οτι δεν επραξες σωστα. Το εξηγω και παραπανω. Σου ευχομαι τα καλυτερα με τη ΜΜ σου.

nick90

Well-Known Member
Από ότι διαβάσει από εμπειρίες άλλων πελατών και όπως ακριβώς έγινε και στην δική μου περίπτωση ο Μπισανγκα ξεκινάει και μετά από χρονικό διάστημα συνεχίζει ο Κοστις.
Φίλε θες να μας πεις τους λόγους που σε οδήγησαν να επιλέξεις τον bisanga και να πας μέχρι το Βέλγιο για επέμβαση ;

Α. Γιώργος

Active Member
Φίλε θες να μας πεις τους λόγους που σε οδήγησαν να επιλέξεις τον bisanga και να πας μέχρι το Βέλγιο για επέμβαση ;
Φίλε μου οι λόγοι είναι οι γνωστοί:
Εμπειρία
Τα καλά αποτελέσματα που κυκλοφορούνε στα φόρουμ στο εξωτερικό
Η απουσία κακών αποτελεσμάτων
Η και καλά καλή διαχείριση της δοτριας που κάνει ο Μπισανγκα που ήτανε και ο βασικότερος λόγος.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να είσαι αυτόπτης μάρτυς. Η δουλεία μυρίζει από μακρυά. Χιλιομαγειρεμένη συνταγή. Ο @montecristo ακούει;

nick90

Well-Known Member
Φίλε μου οι λόγοι είναι οι γνωστοί:
Εμπειρία
Τα καλά αποτελέσματα που κυκλοφορούνε στα φόρουμ στο εξωτερικό
Η απουσία κακών αποτελεσμάτων
Η και καλά καλή διαχείριση της δοτριας που κάνει ο Μπισανγκα που ήτανε και βασικότερος λόγος.
Οκ κατάλαβα. Οπότε είχες δει μόνο θετικά για τον bisanga και τον επέλεξες. Ανάμεσα σε ποιους άλλους γιατρούς ήσουν δηλαδή και τον προτίμησες από αυτούς ;

Μπλουζα