gianniskritikos2
Active Member
παιδες ειναι καλοκαιρι και σκεφτομε να παρω accuran ... καπα μου ειχες πει με 2μγ δεν εχω θεμα με τα μαλλια μην τους κανουν κακο... μιας και μου ειχες πει οτι σε μεγαλες δοσολογιες ξερενει τελειως και κεγεται ο θυλακας απο αφιδατοση αν καταλαβα καλα... αλλα μου ειχες πει μ2 2μγ δεν υπαρχει θεμα... ομως κυκλοφωρουν σε 10μγ και 20μγ... πρεπει να αγορασω αδιες καψουλες?... τι να κανω? πως να φτιαξω 2μγ? επισεις με 2μγ εχω φοβο στον ηλιο? γιατι ειανι καλοκαιρι... θα πρεπει να φοραω αντιλιακο συνεχια και και και η με 2μγ κανενας φοβος? τι πεζει με τον ηλιο? ο λογος που τα θελω ειναι γιατι πιστευω σχεδον με σιγουρια οτι μου επιταχυνει την κατηφορα... εκει που λαδονει το τριχωτο μου εκει εχω και αραιωση... κανω μπανιο το βραδι λουζομε 11 η ωρα και το προι στησ 7 το κεφαλι μου σταζει απο λαδι καθε προι το σκουπιζω με πετσετες ... πολι λαδι και μαλιστα κουτελο και στα σημεια αραιωσης πουθενα αλλου τοσο πολυ ετσι θελω να μειωσω αυτο το προβλημα γιατι με ενοχλη και οπως ειπα πιστευω επιρεαζει την τριχωπτοση μου. οποιος ξερει κατι ας βοηθησει ευχαριστω!