Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
γιατι γραφεις οτι δεν υπαρχει...Γτ ρωτας;
Φυσικά, ΟΛΑ τα φάρμακα πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά εχουνε τα αντιδοτα τους... για αυτο ρωταω, μηπως βρεθει καποιος και μου πει....Εσυ δηλαδη πιστευεις πως υπαρχει;
Διαφωνω...ακομα κ να υπηρχε το αντιδοτο αφορα στν δραση οταν βρισκεται σε πολυ πρωιμο σταδιο εξελιξης διακοπτοντας τη. Δεν θεραπευει ουτε επαναφερει οτιδηποτε υποστει ζημια. Το συγκεκριμενο ειναι τοξικο κ το συνολο παρενεργειων αφορα αυτο οπως κ τν καταστροφη των σμηγμ. αδενων. Τεσπα...ειναι μεγαλη κουβεντα
Τασο33, μπορεις να μου στειλεις σε προσωπική συζητηση?Αννα 26 φιλικα σου λεω πως εδω σρο φορουμ δεν ειμαστε γιατροι και οι οποιες αποψεις εχει ο gomi και ο καθε gomi σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο προερχονται απο ατομικη μελετη και πειραματισμο του καθενος στον ευατο του κ οποιος θελει ακολουθει,βεβαια ως ενα βαθμο παντα στο θεμα μαλλια εδω μεσα ειμαστε πολυ πιο ενημεροι και "καταρτισμενοι" αππ ππλλους δερματολογους που εχουν μαθρα μεσανυχτα επι του θεματος.
Εαν υπαρχει αντιδοτο σε τετπια φαρμαξα τοξικα που εχουν ηδη πρικαλεσει καποια βλαβη δε το γνωριζω,δεν εχω ακουσει να υπαρχει αντιδοτο σε φαρμακο παντως,πιθανον ομως δε καποια εργαστηριο να υπαρχουν πολλα αντιδοτα που δεν τα κυκλοφορουν
Οι γιατροί για το θέμα σου τι λένε?
Εαν το πρόβλημα στη παρούσα φαση ωφείλεται στην αποθήκευση του στο ηπαρ μήπως θα έπρεπε να βρεις τρόπους αποτοξινωσεις του οργάνου?υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι που αποβάλλουν τις τοξίνες απο τα οργανα,ψάξε και δοκίμασε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το συγκεκριμενο φαρμακο μειωνει τους σγμηγματογονους αδενες κατά 90%, αυτο σημαινει πως οι σμηγματογόνοι αδενες συνεχιζουν να υπαρχουν αλλά υπολειτουργούνε...